Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Μάιος 2020, 13:44

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Αγις έγραψε:
''ανήκε σε ένα αριστερό , προοδευτικό, κοινωνικά φιλελεύθερο κόμμα. Φυσικά μπορεί να μην ισχύει. Αλλά αν ισχύει , είναι δύσκολο να επέτρεπε παρανομίες.''

Ότι ανήκε σε ένα τέτοιο κόμμα το είπαν σε ένα άλλο σάιτ. ( Και μάλιστα τώρα το έσβησαν ). Το αν είναι αλήθεια δεν μπορώ να το ξέρω. Αν λοιπόν πραγματικά ανήκε σε αυτό το κόμμα, τότε δεν μπορεί ιδεολογικά να ήταν άνθρωπος που θα επέτρεπε παρανομίες ( ρατσισμούς , προτροπές σε βία, κακοήθειες κ.λπ. ). Το κόμμα αυτό έχει κατηγορηθεί για τις οικονομικές απόψεις του αρχηγού του και όχι για ακραία κοινωνικά λόγο.

Αφασιακος παρτσαφλοφασισμος ειναι το χαρακτηριστικο κ πολιτικο στιγμα του ακατανομαστου φορουμ
Οτι ηταν να γραψω - τα εγραφα εκει - και πηγαινα για μπανια :D
Ουσιαστικα ημουν μονιμα κολυμβητης για τριμηνα με την ιδια παντα αιτιολογια κατι σαν ασεβεια και εξυβριση συντονισμου + εχθρος του φορουμ
Η αποψη μου - που την εγραφα κ το σβηνανε ηταν πως ειναι σαν κατινοπεριοδικο ποικιλης υλης κατι σαν ΟΚ - ΛΟΙΠΟΝ κλπ
Ιδανικο για συνοδευτικο στα ποπ κορν - ατελειωτο γελιο
Το λατρευω :heartbeat:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μάιος 2020, 13:46

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Adminović έγραψε:Μεσανατολίτες θα έλεγα. Όχι απαραίτητα Άραβες, αν και το αραβικό στοιχείο έχει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα.

Μεσανατολίτες νεολιθικοί δηλαδή που έφεραν τον πολιτισμό στην Ευρώπη. Όχι σαν κάτι Κροάτες ας πούμε που έμειναν στην Παλαιολιθική Εποχή και τους εκπολιτίσαμε εμείς. :pardon:

Οι Κροάτες είναι Πρωτοευρωπαίοι και ανήκουν στους δημιουργούς του πολιτισμού Βίντσα (ή του Δούναβη), που έπιανε και περιοχές της Ελλάδας.
Πήξε τώρα. :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Μάιος 2020, 13:49

Adminović έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Μεσανατολίτες νεολιθικοί δηλαδή που έφεραν τον πολιτισμό στην Ευρώπη. Όχι σαν κάτι Κροάτες ας πούμε που έμειναν στην Παλαιολιθική Εποχή και τους εκπολιτίσαμε εμείς. :pardon:

Οι Κροάτες είναι Πρωτοευρωπαίοι και ανήκουν στους δημιουργούς του πολιτισμού Βίντσα (ή του Δούναβη), που έπιανε και περιοχές της Ελλάδας.

Ακόμη λες αυτό το παραμύθι με τους Βίντσιους και την πρωτογραφή τους ( ή ακόμη χειρότερα το αλφάβητό τους :laugh1: ) Λιακοπούλοβιτς ; :hmhmhm: Σεβασμό στους εκπολιτιστές σας ! :bigsmile45:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Μάιος 2020, 13:51

Αγις έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ότι ανήκε σε ένα τέτοιο κόμμα το είπαν σε ένα άλλο σάιτ. ( Και μάλιστα τώρα το έσβησαν ). Το αν είναι αλήθεια δεν μπορώ να το ξέρω. Αν λοιπόν πραγματικά ανήκε σε αυτό το κόμμα, τότε δεν μπορεί ιδεολογικά να ήταν άνθρωπος που θα επέτρεπε παρανομίες ( ρατσισμούς , προτροπές σε βία, κακοήθειες κ.λπ. ). Το κόμμα αυτό έχει κατηγορηθεί για τις οικονομικές απόψεις του αρχηγού του και όχι για ακραία κοινωνικά λόγο.

Αφασιακος παρτσαφλοφασισμος ειναι το χαρακτηριστικο κ πολιτικο στιγμα του ακατανομαστου φορουμ
Ουσιαστικα ημουν μονιμα κολυμβητης για τριμηνα με την ιδια παντα αιτιολογια κατι σαν ασεβεια και εξυβριση συντονισμου + εχθρος του φορουμ
Η αποψη μου - που την εγραφα κ το σβηνανε ηταν πως ειναι σαν κατινοπεριοδικο ποικιλης υλης κατι σαν ΟΚ - ΛΟΙΠΟΝ κλπ

Πρέπει όμως να είσαι και εσύ λίγο ατάσθαλος για να τρως ποινές. :madwoman: Εγώ που είμαι καλό παιδί δεν έχω μπαναριστεί από πουθενά . :pardon:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μάιος 2020, 13:52

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Adminović έγραψε:

Ακόμη λες αυτό το παραμύθι με τους Βίντσιους και την πρωτογραφή τους ( ή ακόμη χειρότερα το αλφάβητό τους :laugh1: ) Λιακοπούλοβιτς ; :hmhmhm: Σεβασμό στους εκπολιτιστές σας ! :bigsmile45:

Πήζε ελεύθερα, μέχρι να γίνεις yogur griego.... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Μάιος 2020, 13:57

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Σαουδαραβας Σκινας έγραψε:ελεγα οτι οι Ελληνες ειναι Αραβες

Δηλαδή και οι Άραβες είναι Έλληνες ; :hmmm

Ακούς και φωνές ρε; Έχεις πάει ποτέ στον Πύργο; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Μάιος 2020, 13:59

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δηλαδή και οι Άραβες είναι Έλληνες ; :hmmm

Ακούς και φωνές ρε; Έχεις πάει ποτέ στον Πύργο; :fico:

Πύργο όχι. Αλλά έχω πάει Κυλλήνη και Αρχαία Ολυμπία. :reklas:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Μάιος 2020, 14:01

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Αγις έγραψε:

Πρέπει όμως να είσαι και εσύ λίγο ατάσθαλος για να τρως ποινές. :madwoman: Εγώ που είμαι καλό παιδί δεν έχω μπαναριστεί από πουθενά . :pardon:

Βαρυποινιτης :D
Λογικο βεβαια - οταν μπινελικωνα συντονιστη που μου την επεσε σε πμ :laugh1: κ εφυγα για τριμηνο η οταν εγραφα εκει πως μια χαρα ειναι το λεφτερο φορουμ κ πως εγλειψαν εκει που εφτυναν με την πτωση του πρωτοφορουμ - κ μετα ξαναφτυσαν παρολο που τους μαζεψαν εδω
ειναι να μην το λατρευω ;
.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 27 Μάιος 2020, 14:12

Αγις έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Πρέπει όμως να είσαι και εσύ λίγο ατάσθαλος για να τρως ποινές. :madwoman: Εγώ που είμαι καλό παιδί δεν έχω μπαναριστεί από πουθενά . :pardon:

Βαρυποινιτης :D
Λογικο βεβαια - οταν μπινελικωνα συντονιστη που μου την επεσε σε πμ :laugh1: κ εφυγα για τριμηνο η οταν εγραφα εκει πως μια χαρα ειναι το λεφτερο φορουμ κ πως εγλειψαν εκει που εφτυναν με την πτωση του πρωτοφορουμ - κ μετα ξαναφτυσαν παρολο που τους μαζεψαν εδω
ειναι να μην το λατρευω ;
.

Προβλέπω νέο προσφυγικό κύμα κατά δώθε(εστω και προσωρινο), αν τελικά αποδειχτεί οριστικό αυτο που συνέβη. Εκλεισε και το φορουμς.γρ απ'οσο ξερω,και δεν νομιζω να βρουν να μαζευτουν καπου αλλου. Αλλά κάτι μου λέει οτι δεν ειναι οριστικό αυτο που εγινε. Θα επανέλθει καποια στιγμή η φάση.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Μάιος 2020, 14:15

Adminović έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:Με μία αναζήτηση μέσω google κάποιος γράφει το εξής:
"Δεν είναι το ίδιο, λογικά καποια στιγμη θα επανερθει, εχει πεσει ολο το .....net που ειναι το DSN του"

= τράβηξαν την πρίζα.

Κι αν επανέρθει κάποια στιγμή, προφανώς θα έχουν σβηστεί πολλά και διάφορα... :giggle02:

Κάντε υπομονή. Στον ίδιο σέρβερ άλλωστε λειτουργεί και το σάιτ γνωστού παραϊατρικού προϊόντος με αμφίβολη αποτελεσματικότητα που διαφήμιζε από τηλεοράσεως γνωστός υπουργός της ΝΔ. :pardon:

Αυτά τα λένε μόνο κάτι παγκοσμιοποιητές που θέλουν να έχουν αποψάρα.

Να έρθει το μηχάνημα να διαφημιστεί εδώ, ελεύθερα!

Δεν γίνεται να λείπει απο το σπίτι του κάθε αντικαραντινικού αντιπαγκοσμιοποιητή προλετάριου.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”