Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Νοέμ 2020, 11:38

Λαχουρένιος έγραψε:Σας χαλασε καθολου το μετρο της απαγορευσης μετα τις 9? Αν ηταν ανοιξη ή καλοκαιρι θα με πειραζε, αλλα τωρα που κανει κρυο και νυχτωνει τοσο νωρις δυσκολα θα εβγαινα εξω για βολτα τετοια ωρα.

Όχι ρε τι να μας χαλάσει.
Ευκαιρία να εντρυφήσουμε στα ριάλιτι της ιδιωτικής τιβι και να κατανοήσουμε τι ακριβώς σημαίνει ''συμπεριφορικός χοντροκωλισμός και ''φακλανοειδής μπουχεσισμός''.
Όπως το συγκλονιστικό Bachelor του ALFA στο οποίο καμιά δεκαριά απελπισμένες με βοϊδίσιο βλέμμα σοβατίζονται σαν καρνάβαλοι και κάνουν τα πάντα να ''ρίξουν'' έναν ωραίο που ψάχνει, δήθεν, για γκόμενα ή και γυναίκα, τρόπος του λέγειν, για γάμο και πάει το μαλλιοτράβηγμα, η κατινιά και η πουτανιά γόνατο.
Υποθέτω ότι και τα κορίτσια δεν ψάχνουν για γαμπρό αλλά μέσα από την αναγνωρισιμότητα να ανεβάσουν το πρεστίζ τους, και οπωσδήποτε το κασέ τους, στον καλλιτεχνικό χώρο φορώντας σορτς χωμένα μέχρι εκεί που δεν πάει στα κωλομέρια τους. :fico:
Ανεβάζω ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα έτσι για σας ανοίξω την όρεξη, αλλά κυρίως τα μάτια, για το τι παίζει γύρω σας, ώστε όταν έρθει η ώρα και βρείτε το ταίρι της ζωής σας (μια και τα συγκεκριμένα δείγματα γυναικών αντιπροσωπεύουν γύρω στο 98% του συνόλου) να μη φάτε αμάσητο το σανό του ότι πριν από εσάς υπήρξαν μόνο άλλοι τρεις, από τους οποίους ο ένας μακροχρόνιος δεσμός που πήγαινε για γάμο και οι άλλοι δύο ήταν εφηβικοί έρωτες και όλα τα υπόλοιπα παραμύθια που θα σας ταΐσουν για να σας κουτουπώσουν.
Αυτά βέβαια δεν αφορούν τον Βαλλον γιατί είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και χρόνιο μουνόδουλο θύμα εκ πεποιθήσεως. :fico:

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Νοέμ 2020, 11:49

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Σας χαλασε καθολου το μετρο της απαγορευσης μετα τις 9? Αν ηταν ανοιξη ή καλοκαιρι θα με πειραζε, αλλα τωρα που κανει κρυο και νυχτωνει τοσο νωρις δυσκολα θα εβγαινα εξω για βολτα τετοια ωρα.

Όχι ρε τι να μας χαλάσει.

θα φας αναφορα γιατι επιχειρείς να σκανδαλισεις αθωους νεους σαν τον λαχου ! ντροπη ρε
και ντροπη να τα βλεπεις αυτα εστω με την δικαιολογια του εγκλεισμου :s_mad :madwoman:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Νοέμ 2020, 12:09

Και για μην έχετε λάθος εικόνα για το ότι η κατινιά και η πουτανιά ευδοκιμεί στις τάξεις των κομμωτριών, των μακιγιέζ και των νηλς αρτιστ του μπάτσελορ πάρτε μάτι τη δικηγόρο του μπιγκ μπράδερ να δίνει ρεσιτάλ φακλανοειδούς μπουχεσισμού. :fico:

1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Νοέμ 2020, 12:44

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Συμπτωματικα σε αυτο το βιντεο ειναι οι 3 που μου αρεσουν πιο πολυ. Ειδικα η ξανθια ειναι για πολυ σκισιμο.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και για μην έχετε λάθος εικόνα για το ότι η κατινιά και η πουτανιά ευδοκιμεί στις τάξεις των κομμωτριών, των μακιγιέζ και των νηλς αρτιστ του μπάτσελορ πάρτε μάτι τη δικηγόρο του μπιγκ μπράδερ να δίνει ρεσιτάλ φακλανοειδούς μπουχεσισμού. :fico:

Καλα αυτη ειναι ανιατη περιπτωση. Κριμα η κοπελα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Νοέμ 2020, 13:23

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Συμπτωματικα σε αυτο το βιντεο ειναι οι 3 που μου αρεσουν πιο πολυ. Ειδικα η ξανθια ειναι για πολυ σκισιμο.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και για μην έχετε λάθος εικόνα για το ότι η κατινιά και η πουτανιά ευδοκιμεί στις τάξεις των κομμωτριών, των μακιγιέζ και των νηλς αρτιστ του μπάτσελορ πάρτε μάτι τη δικηγόρο του μπιγκ μπράδερ να δίνει ρεσιτάλ φακλανοειδούς μπουχεσισμού. :fico:

Καλα αυτη ειναι ανιατη περιπτωση. Κριμα η κοπελα.

Ενώ οι άλλες είναι ιάσιμες. Ρε πας καλά; :fico:
Μην κάνεις ποτέ το λάθος να θεωρήσεις ότι υπάρχει περίπτωση κάποια, όσο καλύτερη κι αν σου φαίνεται σε σχέση με τις υπόλοιπες του συρμού, ότι έχει ουσιαστικές διαφορές στο πώς σε βλέπει και τι θέλει από 'σένα.
Θα υποφέρεις άσχημα όταν το συνειδητοποιήσεις και πολύ περισσότερο αν δεν το καταλάβεις ποτέ και φαντάζεσαι ότι ζεις στον παράδεισο μαζί της.
Με πιάνεις; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Νοέμ 2020, 13:35

Ραν ταν πλαν έγραψε: Ενώ οι άλλες είναι ιάσιμες. Ρε πας καλά; :fico:
Μην κάνεις ποτέ το λάθος να θεωρήσεις ότι υπάρχει περίπτωση κάποια, όσο καλύτερη κι αν σου φαίνεται σε σχέση με τις υπόλοιπες του συρμού, ότι έχει ουσιαστικές διαφορές στο πώς σε βλέπει και τι θέλει από 'σένα.
Θα υποφέρεις άσχημα όταν το συνειδητοποιήσεις και πολύ περισσότερο αν δεν το καταλάβεις ποτέ και φαντάζεσαι ότι ζεις στον παράδεισο μαζί της.

Ενταξει υπερβαλλεις, δεν ειναι ολες τοσο τρελες. Το θεμα ειναι να μπορεσεις να συνυπαρξεις για μερικους μηνες ή χρονια. Για παντα δεν ειναι καμια και κανεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Νοέμ 2020, 17:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε: Ενώ οι άλλες είναι ιάσιμες. Ρε πας καλά; :fico:

Ενταξει υπερβαλλεις, δεν ειναι ολες τοσο τρελες. Το θεμα ειναι να μπορεσεις να συνυπαρξεις για μερικους μηνες ή χρονια. Για παντα δεν ειναι καμια και κανεις.

Ότι θα συνυπάρξεις θα συνυπάρξεις. Είναι τόσο βέβαιο όσο ότι ο ήλιος θα ξαναβγεί αύριο το πρωί. :pardon:
Το ζήτημα είναι με πόσους άλλους θα συνυπάρχεις ταυτόχρονα και για πόσο καιρό. :fico:
Προσωπικά μια φορά γύρω στα 25 είχα συνυπάρξει για πεντέξι μήνες με άλλους τρεις που ήξερα και υποθέτω και κάποιους άλλους που δεν έμαθα ποτέ.
Από τότε ψιλοπονήρεψα και θεωρώ ότι μέχρι σήμερα έχω περιορίσει τις συνυπάρξεις μου στο φυσιολογικό αριθμό των δύο.
Εγώ και άλλος ένας, εκ περιτροπής στο ρόλο του κερατά, χωρίς βέβαια να βάζω και στοίχημα ως προς το νούμερο. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Νοέμ 2020, 17:31

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ότι θα συνυπάρξεις θα συνυπάρξεις. Είναι τόσο βέβαιο όσο ότι ο ήλιος θα ξαναβγεί αύριο το πρωί. :pardon:
Το ζήτημα είναι με πόσους άλλους θα συνυπάρχεις ταυτόχρονα και για πόσο καιρό. :fico:
Προσωπικά μια φορά γύρω στα 25 είχα συνυπάρξει για πεντέξι μήνες με άλλους τρεις που ήξερα και υποθέτω και κάποιους άλλους που δεν έμαθα ποτέ.
Από τότε ψιλοπονήρεψα και θεωρώ ότι μέχρι σήμερα έχω περιορίσει τις συνυπάρξεις μου στο φυσιολογικό αριθμό των δύο.
Εγώ και άλλος ένας, εκ περιτροπής στο ρόλο του κερατά, χωρίς βέβαια να βάζω και στοίχημα ως προς το νούμερο. :D

To μλκ :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Νοέμ 2020, 17:34

Το καυτό θέμα όμως που με απασχολεί τώρα δεν είναι η αναπόφευκτη ''συνύπαρξη'' αλλά το ότι αμέλησα να κουρευτώ πριν την καραντίνα και θα έχω γίνει σαν το γίδι μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα μπαρμπέρικα. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Νοέμ 2020, 18:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

To μλκ :laugh1: :laugh1:

Ναι γέλα ρε.
Ξέρεις πόσοι γύρω μας θεωρούν εαυτόν ''μάγκα'' και τους βαράει το κέρατο στα μπαλκόνια του τρίτου ορόφου;
Τουλάχιστον όταν είσαι συνειδητοποιημένος περί του τι σε περιμένει και απονέμεις ο ίδιος certificate κερατά στον εαυτό σου δε δίνεις στην κάθε χοντροκώλα την ικανοποίηση ότι σε έπιασε κορόϊδο.
Αυτό με την προϋπόθεση ότι την έχεις κανονικά γραμμένη και της το δείχνεις κιόλας ξύνοντας επιδεικτικά τα παπάρια σου όταν νομίζει ότι σε γαζώνει με παραμύθια για τον αιώνιο έρωτα της για σένα. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”