Η μεγαλύτερη ψευτιά:
ότι γίνονται μαθήματα γυμναστικής και μουσικής.
Τότε και εγώ λέω ότι διδάσκονται η γραμματική και το συντακτικό της κορεατικής.
Η τρομοκρατία της Κεραμέως στην εκπαίδευση θα βρει μεγάλη αντίσταση από τους εκπαιδευτικούς
-
- Extreme poster
Re: Η τρομοκρατία της Κεραμέως στην εκπαίδευση θα βρει μεγάλη αντίσταση από τους εκπαιδευτικούς
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
- Supreme poster
Re: Η τρομοκρατία της Κεραμέως στην εκπαίδευση θα βρει μεγάλη αντίσταση από τους εκπαιδευτικούς
nemo έγραψε:οι κεκεδες αγωνιζονται με νυχια και με δοντια για να εχουμε παιδεια οκ βαλλον σε καταλαβαμε
πόσο προβλέψιμα είσαστε όλα τα φασιστάκια
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
- Moderator
vallon έγραψε:και πάλι είσαι λάθος μπιζέλι
η απόκτηση προσόντων δεν είναι προσωπική ευθύνη, άσχετο αν όλοι πληρώνουμε τα μεταπτυχιακά μας από την τσέπη μας. Είναι ευθύνη του εργοδότη. Γιατί πχ δεν έχει φτιάξει εδώ και τόσα χρόνια μια διαδικασία να πηγαίνουν οι καθηγητές της τεχνικής στη βιομηχανία για επανεκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες;
Γιατί δεν επιδοτεί οικονομικά την διεξαγωγή μεταπτυχιακών; γιατί αφαιρεί την έρευνα από τη δευτεροβάθμια;
Γιατί δεν επανεξοπλίζει τα επαλ με νέο εξοπλισμό αλλά τα αφήνει εδώ και σαράντα χρόνια με τον ίδιο;
Γιατί έχει κόστος η τεχνική καλό μου μπιζέλι και με συγχωρείς που σου επιτέθηκα πιο πριν, απλά φόρτωσα
Εχει κόστος και όχι χρήμα. Αν θέλεις να επενδύσεις στο μέλλον των ανθρώπων πρέπει να πληρώσεις για να τους εκπαιδεύσεις.
Ε αυτό το νομοσχέδιο είναι το προοίμιο του πως θα βγάλουν λεφτά από την εκπαίδευση. Πως; κλείνοντας την.
Τι νοιάζει τον κούλη αν ο πιτσιρικάς στην τούμπα δεν βρίσκει τι να κάνει στη ζωή του και γίνεται λούμπεν;
εδώ ξεπούλησε ολόκληρη τη χώρα στους γερμανούς σε αυτό θα κωλώσει;
Γι αυτό σου λέω...
ξανασκέψουτα
δεν είναι τυχαίο που έχουμε εξεγερθεί όλοι
είναι η πρώτη φορά που κάνω απεργία εδώ και χρόνια\
και δεν είμαι κοματόσκυλο
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά για να αλλάξουν όλα αυτά είναι σαν να ζητάς να σταματήσει να βγαίνει ο ήλιος από την ανατολή.
Όπως και για την παραπαιδεία που είναι ένα χρόνιο ζήτημα.
Άντε πες μου εσύ αν θα υπάρξει ποτέ περίπτωση να χτυπηθεί η παραπαιδεία.
Ποτέ.
Όσο επιτρέπεται η παραπαιδεία άλλα τόσο θα επιτρέπονται και όλα τα παραπάνω και πόσα ακόμα πράγματα που πλέον έχουν παγιωθεί.
0 .