ΚΝΑΤ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΚΝΑΤ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:31

pluton έγραψε:Δεν ξέρεις τι σου γίνεται με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπώλες και τι πρόβλημα υπάρχει με αυτούς στην Β Πειραιά, γι αυτό σύντομα παραδοσιακά αριστερές συνοικίες της Β Πειραιά γίνονται από κάστρα του ΚΚΕ σε προπύργια της ακροδεξιάς.

Σε καλό δρόμο είστε έτσι συνεχίστε.

Προβλημα με βιοπαλαιστες εχουν μονο τα αφεντικα και εσεις δηλαδη οι μπραβοι τους

Ο μεσος εργαζομενος δεν εχει κανενα προβλημα με τους εργατες και γυρναει την πλατη στα φασισταρια

Μην κρινεις εξ ιδιων
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:33

Υπ'οψιν, στο Περαμα ο ΣΥΡΙΖΑ πηρε 42%, το ΚΚΕ 8% και η ΧΑ 10%

Ο κοσμος του Περαματος δεν συμμεριζεται τις εμμονες σας
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:33

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δεν ξέρεις τι σου γίνεται με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπώλες και τι πρόβλημα υπάρχει με αυτούς στην Β Πειραιά, γι αυτό σύντομα παραδοσιακά αριστερές συνοικίες της Β Πειραιά γίνονται από κάστρα του ΚΚΕ σε προπύργια της ακροδεξιάς.

Σε καλό δρόμο είστε έτσι συνεχίστε.

Προβλημα με βιοπαλαιστες εχουν μονο τα αφεντικα και εσεις δηλαδη οι μπραβοι τους

Ο μεσος εργαζομενος δεν εχει κανενα προβλημα με τους εργατες και γυρναει την πλατη στα φασισταρια

Μην κρινεις εξ ιδιων

Τι να σου πω "κουκιά έφαγες... κουκιά μαρτυράς".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:35

Εγω στο σπιτι μου εμαθα να μην σηκωνω το χερι μου παρα μονο για να υπερασπιστω τον εαυτο μου

Εσας σας μαθαιναν οτι ειναι ΟΚ να στελνετε ανθρωπους στο νοσοκομειο αν εχουν αλλο χρωμα δερματος ή διαβατηριο

Για τετοια παλιανθρωπια και αρρωστια μιλαμε
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:37

Λαχουρένιος έγραψε:Υπ'οψιν, στο Περαμα ο ΣΥΡΙΖΑ πηρε 42%, το ΚΚΕ 8% και η ΧΑ 10%

Ο κοσμος του Περαματος δεν συμμεριζεται τις εμμονες σας

Και θεωρείς 10% σε μια εργατική συνοικία της Β Πειραιά ότι είναι αστεία πράγματα ... και το ΚΚΕ 8% κατά τα λεγόμενά σου πάντα :D Κωμικοί είστε ... αυτές ρε οι συνοικίες όποιος ήταν με την ΝΔ δεν τολμούσε να το πει δυνατά και τώρα η ΧΑ είναι πρώτη δύναμη στην νεολαία και είστε και χαρούμενοι.... α! ρε Αλέκο...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:38

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω στο σπιτι μου εμαθα να μην σηκωνω το χερι μου παρα μονο για να υπερασπιστω τον εαυτο μου

Εσας σας μαθαιναν οτι ειναι ΟΚ να στελνετε ανθρωπους στο νοσοκομειο αν εχουν αλλο χρωμα δερματος ή διαβατηριο

Που τα έγραψα εγώ αυτά; :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:40

Ενα 10% καθυστερημενων και παλιανθρωπων παντα υπηρχε απλως κρυβοταν μεσα στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ

Ο κοσμος του Περαματος παραμεινει στην πλειοψηφια του δημοκρατικος και αντιρατσιστικος, και αυτο δεν προκειται να αλλαξει συντομα

Εσεις καθιστε κυνηγηστε τους ψαραδες οσο οι τραπεζιτες παιρνουν τα λαικα σπιτια

Τετοιοι ειστε
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:44

Λαχουρένιος έγραψε:Ενα 10% καθυστερημενων και παλιανθρωπων παντα υπηρχε απλως κρυβοταν μεσα στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ

Ο κοσμος του Περαματος παραμεινει στην πλειοψηφια του δημοκρατικος και αντιρατσιστικος, και αυτο δεν προκειται να αλλαξει συντομα

Εσεις καθιστε κυνηγηστε τους ψαραδες οσο οι τραπεζιτες παιρνουν τα λαικα σπιτια

Τετοιοι ειστε

Α! έτσι ε το 10% που εσύ ισχυρίζεσαι ότι πήραν το 2015 (τώρα πόσο είναι θα δούμε) ήταν καθυστερημένοι και παλιάνθρωποι.... σήμερα είδα την συντρόφισσα Καρακώστα σε μια εκκλησιαστική γιορτή επ ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νικολάου :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Δεκ 2017, 17:48

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Δηλαδη δεν ειμαστε στην ΕΣΣΔ και ο ΔΣΕ δεν νικησε, αρα κοπσ' τη μαλακια και μη μας ζαληζεις τα οργανα.

Εντάξει ήσουν πειστικός, τα επιχειρήματά σου καταπέλτης ... βρήκατε και τα κάνετε ... μας βρήκατε αλευρωμένους και μας περάσατε για μυλωνάδες θρασίμια.

Εικόνα
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Δεκ 2017, 18:37

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εγω στο σπιτι μου εμαθα να μην σηκωνω το χερι μου παρα μονο για να υπερασπιστω τον εαυτο μου

Που τα έγραψα εγώ αυτά; :pardon:

μην τα γράψεις ευθέως, καραδοκεί ο αντιρατσιστικός. και ρίχνει κάτι καμπάνες ζόρικες. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”