ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2018, 12:20

Λολ εγω τον Ηφαιστιωνα ηξερα, ειχε και αλλο γκομενο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Ιαν 2018, 12:21

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Admin έγραψε:Είχε παραπονεθεί το Ιράν (άλλωστε αυτούς στόχευε το "έργο"), αλλά εδώ καμαρώνανε οι αραπΕΛς. :D

Τα ΕΛς είχαν παραπονεθεί μόνο για την πολύ καλή σε ιστορική πιστότητα ταινία Αλέξανδρος, που τον έδειχνε να φασώνει τον Βαγώα (όπως και έχουν καταγράψει με σαφήνεια οι αρχαίοι συγγραφείς)

Μπα, ούτε και για αυτό είχαν παραπονεθεί ιδιαίτερα, άσχετα να τον Μεγαλέκο τον ψήφισαν ως τον πιο σημαντικό Ελ όλων των εποχών.
Κυρίως η FYROM είχε παραπονεθεί για αυτό που λες. :giggle02:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 06 Ιαν 2018, 12:23

Πασιφάη έγραψε:
Το θέμα ΔΕΝ είναι ρατσιστικό, ούτε υποσυνείδητα. Για μένα τουλάχιστον.

Ποιο είναι το θέμα δλδ; Το ότι μια pop ταινία που έχει επενδυτές οι οποίοι αναμένουν κέρδη, δεν είναι ακαδημαϊκού τύπου;

Tότε ας κάνουμε κριτική στην λειτουργία της τέχνης μέσα σε καπιταλιστικό πλαίσιο, και όχι στο τάδε σκηνοθέτη που διάλεξε αράπη ηθοποιό.

Ρε φιλαράκι, έχω γράψει μια δημοσίευση που λέω ξεκάθαρα την άποψή μου. Τί δεν καταλαβαίνεις;
Εδώ εσύ, έχεις ανοίξει νήμα με τα ''ευεργετήματα'' του Κιμ και θεωρείς πως εγώ είμαι άδικη στον τρόπο που αντιδρώ και δη, ήπια; Για ποιό λόγο;
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2018, 12:44

Πασιφάη έγραψε:έχεις ανοίξει νήμα με τα ''ευεργετήματα'' του Κιμ

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 06 Ιαν 2018, 13:32

Πασιφάη έγραψε:έχεις ανοίξει νήμα με τα ''ευεργετήματα'' του Κιμ

Εικόνα

Εγώ λοιπόν γιατί θα πρέπει να αισθάνομαι διαφορετικά από σένα;
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Ιαν 2018, 13:47

Λαχουρένιος έγραψε:Αμα θελει το Χολιγουντ να προβαλλει πραγματικα τον πολυπολιτισμο και τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα, γιατι δε διασκευαζει αφρικανικους, ασιατικους κλπ μυθους?

ετοιμάζουν σίκουελ του ''shaka zulu''. ήδη έχει γίνει πρόταση στο σπύρο το μπιμπίλα για το ρόλο του shaka. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Ιαν 2018, 14:01

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι ισοπεδώνεται όταν ο Αχιλλέας παρουσιάζεται ως μαύρος;

ρε πας καλά; δλδ θες να λένε στα ξανθόμαλλα γαλανομάτικα ελληνόπουλα οι μαμάδες τους, για να φάνε το αυγό τους, αντί για το κλασικό ''φάε άγγελε μου γιατί θα στο φάει ο αράπης'', το ''φάε μωρό μου γιατί θα στο φάει το αυγό ο αχιλλέας;''.
αυτό συνιστά εθνική μειοδοσία και προσβολή στη μνήμη των λευκών ξανθών γαλανομάτηδων προγόνων μας. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 06 Ιαν 2018, 19:19

Λαχουρένιος έγραψε:Εικόνα

Πουσταρια χριστιανοι :s_mad

Εικόνα
Χόμο Αναρχικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2018, 19:23

Ρεμπελ μπας και στο UK σε στριμωξε κανενας κωλομπαρας και σου χει μεινει τραυμα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 06 Ιαν 2018, 19:46

Λαχουρένιος έγραψε:Διαβασα στο fb την εξης σωστη αποψη:

Αμα θελει το Χολιγουντ να προβαλλει πραγματικα τον πολυπολιτισμο και τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα, γιατι δε διασκευαζει αφρικανικους, ασιατικους κλπ μυθους?

Η προσεγγιση να βαζουμε αλλοφυλους σε δυτικους μυθους ειναι εγγενως ρατσιστικη. Οτι δηλαδη ο αλλοφυλος δεν εχει κουλτουρα αξια θαυμασμου οποτε ας τον βαλουμε τον καημενο μεσα σε μια δυτικη ιστορια/μυθο για να τον αναβαθμισουμε.

Μια ΑφροΑμερικάνικη ιδεοληψία είναι που προσπαθεί να δώσει αξιόλογο ιστορικό υπόβαθρο στους νέγρους.
Δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι η υποΣαχάρια Αφρική (τόπος καταγωγής τους) δεν παρήγαγε σημαντικό πολιτισμό, όσο οι άλλες ήπειροι.
.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”