ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μαρ 2018, 15:03

Ειναι οντως αρκετα πετυχημενη λεξη, απλως την ειχα πρωτοακουσει απο τον ΣΕ και την εχω συνδεσει με αυτον :D

Σε πειραζω προφανως
1 .

Gantenbein
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Gantenbein » 17 Μαρ 2018, 15:05

re: Ψεύτικα διλήμματα, φθηνός ακτιβισμός, μυστιφικέησιον κλπ-κλπ

:priest_z:
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 17 Μαρ 2018, 19:24

Γύπας έγραψε:Ε βέβαια πολιτικές ευθύνες μηδέν. Ή ακόμα και χρηματισμός πολιτικών προσώπων. Μου αρέσει που το παίζεις άνετος και το κατευθύνεις κιόλας σε λογαριασμούς και καλά. Δηλαδή αν δεν βρουν λογαριασμούς -λέμε τώρα- τι σημαίνει αυτό;

Δηλαδή, θες να μου πεις ότι ο Τσίπρας έστησε το θέμα τη συγκεκριμένη στιγμή για να αναζητήσει πολιτικές ευθύνες;

Ή για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους, αφού αυτό πουλάει στους σανοφάγους;
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 17 Μαρ 2018, 19:55

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:
Γύπας έγραψε:Ε βέβαια πολιτικές ευθύνες μηδέν. Ή ακόμα και χρηματισμός πολιτικών προσώπων. Μου αρέσει που το παίζεις άνετος και το κατευθύνεις κιόλας σε λογαριασμούς και καλά. Δηλαδή αν δεν βρουν λογαριασμούς -λέμε τώρα- τι σημαίνει αυτό;

Δηλαδή, θες να μου πεις ότι ο Τσίπρας έστησε το θέμα τη συγκεκριμένη στιγμή για να αναζητήσει πολιτικές ευθύνες;

Ή για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους, αφού αυτό πουλάει στους σανοφάγους;

Θέλω να πω απλά

0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 13:43

Αίγαγρος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Σατανικε εσυ? :o

Υπάρχει λόγος που το αναφέρουμε έτσι. Συνονθύλευμα λαϊκισμού και πατριδοκαπηλίας, μια άμορφη μάζα που βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και πολιτικού ρεαλισμού, που λαϊκίζει ασυστόλως, δηλαδή μιλάμε για ζαίους, σανελίτες, χρυσαυγίτες, λαφαζάνιδες και δεν ξέρω 'γω τι άλλο ξεχνάω.

Εξίσου και ακόμη μεγαλύτερη γάγγραινα είναι τα ρέστα του κοινοβουλίου, όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή που αποδεδειγμένα πλέον έχουν καταστρέψει αυτόν τον τόπο είτε από πούρα ανικανότητα, είτε για να βολέψουν τον άχθο αρούρη ακα την μισή Πελοπόννησο.
Εσύ προφανώς θεωρείς καλλίτερη επιλογή την και καλά ρεαλπολιτίκ ποιανού φίλε; Της δημοκρατικής συμπαράταξης; Της σημερινής ΝΔ;
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αίγαγρος » 18 Μαρ 2018, 13:50

Αυτούς που θα 'ρθουν, θα τους κρίνουμε τότε για το έργο τους.
Τώρα δεν μπορώ να σου πω, αλλά πιστεύω πως θα είναι καλλίτεροι του Τσίπρα (άλλωστε ο πήχης είναι υπό του μηδενός, δεν θα είναι δύσκολο να τον υπερβούν εάν φανούν έστω και λίγο σοβαροί).
0 .

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΟΥΤΙΣ » 18 Μαρ 2018, 13:58

Αίγαγρος έγραψε:Το μέγα ζητούμενο πλέον στη πολιτική αυτού του τόπου, είναι η μάχη των συνασπισμένων δυνάμεων του Ρεαλισμού,
έναντι του συνονθυλεύματος του εθνολαϊκισμού. Ξεκάθαρα πράγματα.

Σε είχα για μερικές τάξεις σοβαρότερο από τον Σατανικό σημιτόφιλο... :(
0 .
Θεόν φράσαι μὲν ἀδύνατον, νοῆσαι δὲ ἀδυνατώτερον. Γρηγόριος Ναζιανζηνός, Περί Θεολογίας.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Μαρ 2018, 14:05

Εικόνα

αυτά τα νεοφιλ τοπικ με κάνουν και νυστάζω
προτιμώ τα τοπικ για γκόμενες
για μηχανάκια
και για κηπουρική

αα ναι
κάποιος με μάτιασε χτες
μου χάλασε και η φρέζα και έβγαλα το καρμπιρατέρ για καθάρισμα
άστα να πάνε
τώρα θα πρέπει να πάρω και μια τσιμούχα για το μπολ του φλοτερ..
τι τραβάμε
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 14:09

Αίγαγρος έγραψε:Αυτούς που θα 'ρθουν, θα τους κρίνουμε τότε για το έργο τους.
Τώρα δεν μπορώ να σου πω, αλλά πιστεύω πως θα είναι καλλίτεροι του Τσίπρα (άλλωστε ο πήχης είναι υπό του μηδενός, δεν θα είναι δύσκολο να τον υπερβούν εάν φανούν έστω και λίγο σοβαροί).

Δεν θελω να ανοιξω κουβεντα για την στηριξη σου στην ΝΔ, εχεις καθε δικαιωμα, αλλα μετα απο τοσες δεκαετιες ξερουμε ο καθενας τι καπνο φουμαρει, ποσο μαλλον η οικογενεια Μητσοτακη που ειναι στα πραγματα κοντα 100 χρονια

Το λεω γιατι λες θα τους κρινουμε τοτε. Εχουν κριθει εδω και 5-6 δεκαετιες ολοι αυτοι, δε θα κριθουν τωρα. Αυτο ισχυει για ολα τα κομματα, ειτε τα ψηφιζουμε ειτε οχι
0 .

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 18 Μαρ 2018, 14:13

Αίγαγρος έγραψε:Αυτούς που θα 'ρθουν, θα τους κρίνουμε τότε για το έργο τους.

Υπό του μηδενός ήτανε και πριν.
Μια τελευταία ερώτηση γιατί θέλω να δω κάτι, θεωρείς τον εαυτό σου λογικό άνθρωπο γενικά;
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”