Σε πειραζω προφανως

Γύπας έγραψε:Ε βέβαια πολιτικές ευθύνες μηδέν. Ή ακόμα και χρηματισμός πολιτικών προσώπων. Μου αρέσει που το παίζεις άνετος και το κατευθύνεις κιόλας σε λογαριασμούς και καλά. Δηλαδή αν δεν βρουν λογαριασμούς -λέμε τώρα- τι σημαίνει αυτό;

Φωτιά στα τόπια! έγραψε:Γύπας έγραψε:Ε βέβαια πολιτικές ευθύνες μηδέν. Ή ακόμα και χρηματισμός πολιτικών προσώπων. Μου αρέσει που το παίζεις άνετος και το κατευθύνεις κιόλας σε λογαριασμούς και καλά. Δηλαδή αν δεν βρουν λογαριασμούς -λέμε τώρα- τι σημαίνει αυτό;
Δηλαδή, θες να μου πεις ότι ο Τσίπρας έστησε το θέμα τη συγκεκριμένη στιγμή για να αναζητήσει πολιτικές ευθύνες;
Ή για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους, αφού αυτό πουλάει στους σανοφάγους;
Τέλος!
Αίγαγρος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Σατανικε εσυ?
Υπάρχει λόγος που το αναφέρουμε έτσι. Συνονθύλευμα λαϊκισμού και πατριδοκαπηλίας, μια άμορφη μάζα που βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και πολιτικού ρεαλισμού, που λαϊκίζει ασυστόλως, δηλαδή μιλάμε για ζαίους, σανελίτες, χρυσαυγίτες, λαφαζάνιδες και δεν ξέρω 'γω τι άλλο ξεχνάω.

Αίγαγρος έγραψε:Το μέγα ζητούμενο πλέον στη πολιτική αυτού του τόπου, είναι η μάχη των συνασπισμένων δυνάμεων του Ρεαλισμού,
έναντι του συνονθυλεύματος του εθνολαϊκισμού. Ξεκάθαρα πράγματα.

Αίγαγρος έγραψε:Αυτούς που θα 'ρθουν, θα τους κρίνουμε τότε για το έργο τους.
Τώρα δεν μπορώ να σου πω, αλλά πιστεύω πως θα είναι καλλίτεροι του Τσίπρα (άλλωστε ο πήχης είναι υπό του μηδενός, δεν θα είναι δύσκολο να τον υπερβούν εάν φανούν έστω και λίγο σοβαροί).

Αίγαγρος έγραψε:Αυτούς που θα 'ρθουν, θα τους κρίνουμε τότε για το έργο τους.
Τώρα δεν μπορώ να σου πω, αλλά πιστεύω πως θα είναι καλλίτεροι του Τσίπρα (άλλωστε ο πήχης είναι υπό του μηδενός, δεν θα είναι δύσκολο να τον υπερβούν εάν φανούν έστω και λίγο σοβαροί).