nemo έγραψε:καλημερα ..μολις μπηκα..ηταν κανενας σας απο σας μαρτυρας των γεγονοτων;
εγω ημουν ....
Για πε

nemo έγραψε:καλημερα ..μολις μπηκα..ηταν κανενας σας απο σας μαρτυρας των γεγονοτων;
εγω ημουν ....

Αρίστος έγραψε:15 TAΥΤΟΧΡΟΝΕΣ εστιες σε τρια μετωπα.
Το φαινόμενο των 15 ταυτόχρονων εστιών σε τρία διαφορετικά μέτωπα που έλαβε χώρα σήμερα στην Αττική, οδήγησε το ΥΠΕΘΑ να απευθύνει αίτημα προς τις ΗΠΑ, οι οποίες ανταποκρίθηκαν και έτσι από την Τετάρτη θα βρίσκεται στον εναέριο χώρο της Αττικής ειδικά εξοπλισμένο μη-επανδρωμένο αεροσκάφος UAV, που θα παρατηρεί και θα εντοπίζει οποιαδήποτε ύποπτη ενέργεια.
.

Αρίστος έγραψε:Zητω να κατεβει ο τιτλος του νηματος γιατι ολοφανερα προκειται για εμπρησμους και μαλιστα με κοινο επιχειρησιακο σχεδιο.
Καποιοι θελησαν να καψουν την Αττικη και να προκαλεσουν νεκρους.
Tρια μετωπα ταυτοχρονα μεσα στην Αττικη ειναι κατι που δεν ειχε παρουσιαστει ξανα.
Και προφανεστατα εγινε για να διασπαστουν οι πυροσβεστες σε τρια σημεια και να μην μπορουν να εχουν τη μεγιστη αποτελεσματικοτητα.
.

.gif)

Adminović έγραψε:Τόσες πολλές φωτιές την ίδια μέρα δείχνουν ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο.
Τώρα ποιος και γιατί, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Αρίστος έγραψε:Zητω να κατεβει ο τιτλος του νηματος γιατι ολοφανερα προκειται για εμπρησμους και μαλιστα με κοινο επιχειρησιακο σχεδιο.
Καποιοι θελησαν να καψουν την Αττικη και να προκαλεσουν νεκρους.
Tρια μετωπα ταυτοχρονα μεσα στην Αττικη ειναι κατι που δεν ειχε παρουσιαστει ξανα.
Και προφανεστατα εγινε για να διασπαστουν οι πυροσβεστες σε τρια σημεια και να μην μπορουν να εχουν τη μεγιστη αποτελεσματικοτητα.
.
Υποψιάζεσαι τον περιβόητο αλβανοκοσοβάρο ντανίλο;

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Adminović έγραψε:Τόσες πολλές φωτιές την ίδια μέρα δείχνουν ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο.
Τώρα ποιος και γιατί, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.
Λελ. Πώς τα περνάτε με σύριζα;

Λαχουρένιος έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Υποψιάζεσαι τον περιβόητο αλβανοκοσοβάρο ντανίλο;
Εξηγηστε μου αυτο το meme με τον Ντανιλο ρε σεις. Εχω χασει επεισοδια. Το google μου βγαζει ενα αμυντικο της Μπενφικα...