Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 21 Μάιος 2018, 10:25

Περαστικά σου Ίφιδα.
Καλημέρα σε όλους
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Μάιος 2018, 10:32

relativer777 έγραψε:Έχεις γράψει ένα σενάριο 80 σελίδων, τα οποία αντιστοιχούν σε 8 επίπεδα ×10 σημεία στο κάθε επίπεδο.
Από της 80 έχεις ορίσει να υπάρχουν δυνατότητες παιξίματος μόνο έως το επίπεδο 5 .
Τα άλλα 3 επίπεδα γιατί κόπιασες να τα γραψεις, εφόσον δέν δίνεις την δυνατότητα να παιχτούν ?
Εκτός και άν έχω καταλάβει λάθος.

δεν σε καταλαβαινω, εσυ έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις διότι σε ευνόησε η τύχη, σε βοηθήσαμε να κανεις σωστή επιλογή και να γυρίσεις πίσω για ανεφοδιασμό, όταν οι άλλοι δεν έκαναν έτσι
και βρέθηκαν τελειωμένοι. το παιχνίδι συνεχίζεται για όποιον-α μπορεί.
απ ότι ξέρω και ο Διαδοχος θα έχει κάποιες επιλογές στη σειρά του αλλά και η Κουλούρι έχει ενδιαφέροντα στον πλανήτη που βρισκεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 21 Μάιος 2018, 10:49

Φίλε μου Spark δέν παραπονιέμαι απλά προσπαθώ να κατανοησω κάποια πράγματα σχετικά με το παιχνίδι.
Δέν είναι το το ενδιαφέρον μου να κερδίσω μου αρκεί η συμμετοχή.
Έχω δηλώσει ότι ο στόχος μου είναι να μπορέσω να φτάσω στο τέρμα του παιγνιδιού Εάν το καταφέρω είναι βέβαιο ότι δέν θα μπορέσω να επιστρέψω στην Γή. Απλά την κατανόησή σου. Μου αρέσει να ξέρω τί κάνω και να επιλέγω.
Αυτό που σου είπα για της δυνατότητες εφοδιασμού από στους σταθμούς 50 60 70 80 +30 που έχει καταστραφεί δέν δίνεις την δυνατότητα ανεφοδιασμού στους παίκτες. Άλο η δυσκολία και Άλο η δυνατότητα. Φυσικά και θα υπάρχει το
Game Over !
Και χαμένος είμαι ευχαριστημένος διότι το έχω διασκεδάσει πολύ και συνεχίζω να το διασκεδάζω !
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Μάιος 2018, 11:02

Διάδοχος έγραψε::

και μέχρι να επιλέξει κάτι η Ιφιδα, χαλαρά :)

σκέψου τι θα κανεις Διάδοχε,
έχεις μια πρόταση να αφήσεις το σκάφος σου που έχει μεγάλες ζημιές και να είσαι μαζί με τον Αλβερτο,
αυτό σημαίνει πως θα έχεις μαζί σου το όπλο Τεσλα που αγόρασες και θα πολεμάς μαζι με το Αλβερτο,
εάν νικήσετε ή πάτε κάπου που το σενάριο δίνει βαθμούς θα τους μοιραστείτε 50-50.
+
έχεις την επιλογή να μεινεις στο σκάφος σου προσπαθώντας να το επιδιορθώσεις χάνοντας μερικους γυρους.
+
υπάρχει η πιθανότητα να σου δώσει κάποιος εφόδια και να συνεχίσεις.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Μάιος 2018, 11:05

Ίφιδα έγραψε:...

:welcome:
Ιφιδα εισαι στη θεση 53
τα διαθέσιμα νουμερα ειναι 3, 5, 5
μπορεις να παρεις νουμερα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις απο την θέση σου
για να πας μπροστά ή για να πας πίσω.
τι νουμερα θα πάρεις και τι θα τα κάνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 21 Μάιος 2018, 11:13

Φίλε Διάδοχε σου δίνω τα μισά μου εφόδια και συ επέλεξε τι θα κάνεις εάν θα έρθεις μαζί ή θα παραμείνεις να επισκευάσεις το σκάφος σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 21 Μάιος 2018, 11:43

Spark έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:...

:welcome:
Ιφιδα εισαι στη θεση 53
τα διαθέσιμα νουμερα ειναι 3, 5, 5
μπορεις να παρεις νουμερα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις απο την θέση σου
για να πας μπροστά ή για να πας πίσω.
τι νουμερα θα πάρεις και τι θα τα κάνεις;

παω στη θεση 56
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Μάιος 2018, 11:58

θεση 56

Εικόνα

πλανήτης Αράκις
η επιφάνεια του πλανήτη είναι αμμώδης με λόφους, πετρώδη βουνά, διχως φυτά. στην άμμο ζουν γιγάντια ερπετά.
στο κατώτερο επίπεδο που οδηγούν σήραγγες μέσα σε σπηλιές υπάρχει ζωή ,ο ανιχνευτής σου δειχνει κίνηση.
θα επιχειρήσεις να μπεις μέσα στις σπηλιές στις σήραγγες; εάν ναι παιρνω ενα νουμερο για την περιπέτεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 21 Μάιος 2018, 12:32

Ναί, πάω να δω μήπως είναι σφυριχτρόπαιδα, αφού εδώ και μέρες ο Διάδοχος κάνει τον Κινέζο :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Μάιος 2018, 12:33

relativer777 έγραψε:Φίλε Διάδοχε σου δίνω τα μισά μου εφόδια και συ επέλεξε τι θα κάνεις εάν θα έρθεις μαζί ή θα παραμείνεις να επισκευάσεις το σκάφος σου.

Θα κάνω team-up μαζί σου :bazooka:

Κάπου εδώ να αποκαλύψω ότι σύμφωνα με τον χρησμό, στην θέση 69 κάτι παίζει, αλλά ενέχει μεγάλο ρίσκο, μου τα είπε μπερδεμένα η Μάντισσα, σαν καφετζού.

ΥΓ
Περαστικά Ίφιδα :smiley_laptop:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”