Εγω στ @@ μου το εχω το κράτος, στο κατω-κατω για εμενα παντα υπαρχει κι η λύση του έκτακτου επαναπατρισμου.
Εσας σας λυπάμαι, που δεν έχετε που να φυγετε και θα δινετε τα παιδια σας στο Βααλ της ΝΤΠ (αντε πείτε με μπζεκαζμενο, παλι στ @@ μου).
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
micro
- Basic poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
Adminović έγραψε:micro έγραψε:Η νομιμότητα λέει τώρα, μέσω ΣΤΕ, πως οι εμβολιασμοί είναι αναγκαστικοί για τα παιδιά, οπότε τι γίνεται;
Πάντως το εμβόλιο για covid είναι ιδιάζουσα περίπτωση, δε νομίζω πως θα γίνει υποχρεωτικό, σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον, που είναι πειραματικό.
Κάνεις λάθος, διαβάζοντας τα μπουρδοσυμπεράσματα του πρωτοθέμα.
Οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν νομικά να εξισωθούν με δημοτικά και γυμνάσια, όπου το κράτος σε υποχρεώνει να στείλεις το παιδί σου να φοιτήσει.
Στα δημοτικά μπορούν να αρνηθούν αμβολίαστο παιδί;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

micro έγραψε:Στα δημοτικά μπορούν να αρνηθούν αμβολίαστο παιδί;
Σίγουρα όχι. Αν το κάνουν, θα έχουν τρεξίματα μετά. Αρκεί φυσικά κάποιος να το δηλώσει ότι δεν δέχεται τον εμβολιασμό και όχι σαν καλό πρόβατο να κάνει ό,τι τον διατάξουν.
*ανεμβολίαστο
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω στ @@ μου το εχω το κράτος, στο κατω-κατω για εμενα παντα υπαρχει κι η λύση του έκτακτου επαναπατρισμου.
Εσας σας λυπάμαι, που δεν έχετε που να φυγετε και θα δινετε τα παιδια σας στο Βααλ της ΝΤΠ (αντε πείτε με μπζεκαζμενο, παλι στ @@ μου).
Κοίτα, κι εμένα δεν με πολυκόφτει, δεδομένου ότι παιδιά δεν έχω και από την άλλη εύκολα την κάνω για αλλού που δεν ισχύουν αυτές οι ηλιθιότητες. Η Ρωσία πάντως νομίζω προσανατολίζεται κι αυτή σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Περιμένω τον πρώτο κρατικό υπάλληλο που θα μου απαιτήσει να εμβολιαστώ, για να λάβει την δέουσα απάντηση και νομικές ενέργειες (αν χρειαστεί). Στην τελική δεν μας χαλάει καθόλου να "τρέχουν" μερικές αγωγές εδώ, όσο εμείς θα είμαστε κάπου αλλού και θα παρακολουθούμε εκ του μακρόθεν τα τεκταινόμενα.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Adminović έγραψε:
Η Ρωσία πάντως νομίζω προσανατολίζεται κι αυτή σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.![]()
Οχι, εκει το εμβολιο ειναι εθελοντικο και ακομα και αν θα ηθελες να εμβολιασεις το παιδι σου δεν θα σ'το κανουν αν το παιδι ειναι κατω απο 12 χρόνων.
Γιατι αλλιώς θα γινοταν τζερτζελο κανονικό (οι παρενέργειες σιγουρα θα υπαρχουν αφου το εμβολιο ειναι καινούργιο), οι Ρωσοι δεν ειναι τοσο βοδια ειδικά σε ο,τι αφορά τα παιδια τους.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
denplirono
- Extreme poster

bizeli έγραψε:denplirono έγραψε:δικαιουσαι να ρισκαρεις τον ευατο σου για τον εαυτο σου. δεν δικαιουται ομως κανεις να απατει να κανουν και οι αλλοι το ιδιο επειδη αυτος δεν αντεχει αλλο, καποιοι αντεχουνε πολυ. Ειναι δικαιωμα του καθενος να γινει με τη θελεηση του πειραματοζωο. Αληθεια, μπορει να μας υπογραψει ο κατασκευαστης του εμβολιου και ο διακινητης(κυβερνηση) για τις μη παρενεργεις του εμβολιου και να αναλαβει τις σχετικες νομικες ευθυνες; Αν ναι, το κανω και εγω, αν οχι απο τους ορχεις να με κρεματε αναποδα δεν το κανω. Καντε το εσεις να δω πως τα παει και βλεπουμε
Εννοείται ότι μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο για τον εαυτό μου και ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσω αυτό.
Δεν προτρέπω πόσο μάλλον "απαιτώ" να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο.
Εκφράζω τις δικές μου προσωπικές ανησυχίες και τη δική μου βούληση και μόνο χωρίς να εκπροσωπώ κανέναν.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να το επαναλάβω και στο μέλλον αυτό και να θεωρείται δεδομένο ότι μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο.
χαιρομαι....αυτο ειναι ελευθερια. ο καθενας επιλεγει ή δεν επιλεγει...οχι τα ΜΜΕ που σε λιγο θα διαπομπευουν ως ψεκασμενο οποιος δεν θελει ή εχει καποιες επιφυλάξεις.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
denplirono
- Extreme poster

αν αναλαβει την ευθυνη ο κατασκευαστης του εμβολιου και ο διακινητης(κρατος) για ο,τι κακο συμβει οκ...αλλα ενυπογραφως και αμετακλητως ετσι ωστε μετα να κινηθουν οι νομικες διαδικασιες....αμα γινει αυτο εγω βγαινω σε μια πλατεια να κατσω να με φτυνουν ολοι απο την δυση ως την ανατολη του ηλιου
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Σε κατασκευαστές εχει δωθεί ινντουλγκεντσια απο την ΕΕ για οποιαδήποτε παρενέργεια που μπορει να εμφανιστεί απο την χρηση του εμβολίου. Δεν θα εχουν καμια ευθύνη αν αυριο θα ψοθα ο κοσμος ή θα γινουν ολοι πουστηδες ας πουμε απο τις παρεμβάσεις στο DNA τους.
"Να αναλαβει τις ευθύνες ο κρατος"... καλο, το αλλο με τοτο το ξέρεις;
"Να αναλαβει τις ευθύνες ο κρατος"... καλο, το αλλο με τοτο το ξέρεις;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Παιδες μην κανετε ονειρα. Θα εμβολιαστειτε και θα πειτε ενα τραγουδι.
Πως θα φυγετε απο την χωρα αφου οπου και να πατε θα σας ζητησουν εμβολιο για να σας αφησουν να μπειτε?.gif)
Πως θα φυγετε απο την χωρα αφου οπου και να πατε θα σας ζητησουν εμβολιο για να σας αφησουν να μπειτε?
.gif)
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μην πάρεις μπάλες.
Πάρε σερπαντίνες, καμιά μάσκα, ροκάνα, χαρταετό, στρακαστρούκες, σοκολατένιο λαγουδάκι ή καμιά στολή Μπομπ Σφουγγαράκη για να υπάρχουν.
Λες να τη βγάλουμε μέχρι τις απόκριες;
αισιόδοξο σε βρίσκω
0 .