Τα σχόλια των επισκεπτών

Add your comments, as a guest.
Επισκέπτης

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » 02 Ιουν 2020, 18:25

Adminović έγραψε:
ασεβαστος έγραψε:θα παρακαλουσα να δω τα στοιχεια, αν εχετε την ευγενη καλοσυνη.μπορειτε να ποσταρετε εδω τα προσωπικα μυνηματα που εστειλα, σε οποιον εστειλα. θα ηθελα επισης να σημειωσω οτι για να οριστει κατι ως σπαμ πρεπει να ειναι πανω απο ενα μυνημα, η εστω να ειναι ανεπιθυμητο απο τον αποδεκτη του.ΕΝΑ προσωπικο μυνημα, σε ΕΝΑΝ, που χαρηκε που το πηρε, δεν οριζεται ως σπαμ.

τουλαχιστον παραδεχεστε οτι βλεπατε, και κρατησατε, τα προσωπικα μου μυνηματα. ειναι κι αυτο κατι.

η πλακα ειναι οτι πριν στειλω το μυνημα, σας υπερασπιζομουν κιολας, ελεγα, μπα, δε γινονται αυτα, αποκλειεται. και καποιος με προκαλεσε να στειλω ενα μυνημα, να δω τι θα συμβει.

και ειδα.

Αποδεικτικά στοιχεία με παραβατικές συμπεριφορές δεν δημοσιεύονται.

Για το θέμα του σπαμ που ομολογήσατε ότι κάνατε, νομίζω τα έχουμε πει.
Σε ό,τι αφορά τις συκοφαντίες σας σχετικά με τα πμ, έχουν προ πολλού απαντηθεί και ενδέχεται να υπάρξουν νομικές συνέπειες από τις συκοφαντίες που διαδίδετε.

ωωωωωωω! νομικες συνεπειες. τι καλα.

δεν ομολογησα σπαμ. ειπα οτι εστειλα ενα μυνημα, σε καποιον που μου ειπε ευχαριστω που το εστειλα. ενα. αν θελετε μπορειτε να κοιταξετε τον ορισμο της λεξης σπαμ.

τωρα θα με ενδιεφερε να μαθω και τι συκοφαντιες διαδιδω. δεν παραδεχτηκατε οι ιδιοι, παραπανω, οτι ειδατε τα πμ μου και τα εχετε ως "στοιχεια"; αν οχι, τι αλλα στοιχεια μπορει να εχετε για σπαμ;μηπως ειχατε παραπονο απο χρηστη; μηπως το οτι δηλωσα σε αλλον ιστοτοπο οτι εστειλα ενα, επαναλαμβανω, ΕΝΑ, μυνημα;

κι αυτο πολυ πλακα θα ειχε. να μπαναριστω για κατι που ποσταρα αλλου. το οποιο φυσικα δεν ειναι παραβατικο, παρανομο, ανηθικο, και σε καμμια περιπτωση σπαμ.

αντε, καπως προχωραει η κουβεντα. εμαθα τουλαχιστον οτι εκδιωχθηκα για σπαμ, κατι που φυσικα δεν μπηκε κανεις στον κοπο να μου πει οταν με μπαναρε.

τωρα μενει να μαθω αν το σπαμ ηταν το ενα μυνημα που εστειλα στο λορδο, η αν υπηρξαν κι αλλα.(hint, δεν υπηρξαν) :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιουν 2020, 18:43

Επισκέπτης έγραψε:τωρα θα με ενδιεφερε να μαθω και τι συκοφαντιες διαδιδω. δεν παραδεχτηκατε οι ιδιοι, παραπανω, οτι ειδατε τα πμ μου και τα εχετε ως "στοιχεια"; αν οχι, τι αλλα στοιχεια μπορει να εχετε για σπαμ;μηπως ειχατε παραπονο απο χρηστη; μηπως το οτι δηλωσα σε αλλον ιστοτοπο οτι εστειλα ενα, επαναλαμβανω, ΕΝΑ, μυνημα;

Η ομολογία θεωρείται στοιχείο, άσχετα αν δεν το γνωρίζετε.
Επίσης, η διάδοση συκοφαντιών μπορεί να επιφέρει συνέπειες για όποιον το κάνει.
Το πόσα μηνύματα εστάλησαν είναι παντελώς αδιάφορο. Σπαμ υπήρξε πάντως.

Κι άλλωστε δεν πληρειτε τα κριτήρια που έχουμε θέσει για να είστε μέλος εδώ. Μπορείτε να βρείτε αλλού την "ελευθερία" όπως την αντιλαμβάνεστε και εμείς σας είχαμε στερήσει. :pardon:
3 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ασεβαστος

Δημοσίευσηαπό ασεβαστος » 02 Ιουν 2020, 20:31

ενα τελευταιο μυνηματακι, για να σας ενημερωσω για το τι ακριβως σημαινει η λεξη spam.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%B1%CE%BC

σπαμ με ενα μυνημα, δεν νοειται.δεν υπαρχει. δε γινεται.
αν δε βρειτε καποιον ορισμο της λεξης που να μπορει να περιλαβει αυτο που εκανα εγω, (1 μυνημα) σημαινει οτι καλως ειπα στην αρχη της συζητησης οτι "αδικηθηκα"και ο λογος του μπαναρισματος μου ειναι ακυρος.

τωρα που μορφωθηκατε για τη σημασια της λεξης, περιμενω μαζι με το εξωδικο απο το δικηγορο σας για τη συκοφαντια, και μια ειλικρινη συγνωμη, και θα σας συγχωρησω, ειμαι μεγαλοκαρδος.

καλη συνεχεια, ευχομαι.
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 02 Ιουν 2020, 22:04

Adminović έγραψε:
ασεβαστος έγραψε:θα παρακαλουσα να δω τα στοιχεια, αν εχετε την ευγενη καλοσυνη.μπορειτε να ποσταρετε εδω τα προσωπικα μυνηματα που εστειλα, σε οποιον εστειλα. θα ηθελα επισης να σημειωσω οτι για να οριστει κατι ως σπαμ πρεπει να ειναι πανω απο ενα μυνημα, η εστω να ειναι ανεπιθυμητο απο τον αποδεκτη του.ΕΝΑ προσωπικο μυνημα, σε ΕΝΑΝ, που χαρηκε που το πηρε, δεν οριζεται ως σπαμ.

τουλαχιστον παραδεχεστε οτι βλεπατε, και κρατησατε, τα προσωπικα μου μυνηματα. ειναι κι αυτο κατι.

η πλακα ειναι οτι πριν στειλω το μυνημα, σας υπερασπιζομουν κιολας, ελεγα, μπα, δε γινονται αυτα, αποκλειεται. και καποιος με προκαλεσε να στειλω ενα μυνημα, να δω τι θα συμβει.

και ειδα.

Αποδεικτικά στοιχεία με παραβατικές συμπεριφορές δεν δημοσιεύονται.

Για το θέμα του σπαμ που ομολογήσατε ότι κάνατε, νομίζω τα έχουμε πει.
Σε ό,τι αφορά τις συκοφαντίες σας σχετικά με τα πμ, έχουν προ πολλού απαντηθεί και ενδέχεται να υπάρξουν νομικές συνέπειες από τις συκοφαντίες που διαδίδετε.

Καντου μια μηνυση του γκιοζη ρε συ αντμιν :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2020, 08:47

hellegennes έγραψε:Έχω λογαριασμό σε καμμιά δεκαριά φόρα (3 ελληνικά, τα υπόλοιπα διεθνή). Σε κάποια μπορεί να έχω και χρόνια να γράψω, απλά τα παρακολουθώ. Το μόνο φόρουμ που κλείδωσε λογαριασμό μου γιατί δεν έγραφα είστε εσείς.

Mην παιρνεις ορκο, και αλλοι τα κανουν αυτα :fico:

Παρέμβαση Συντονιστή ή Διαχειριστή
Ανακοινώνουμε ότι από τις 14 Ιουνίου 2020 θα διαγράφονται όσοι λογαριασμοί μελών δεν έχουν ενεργοποιηθεί για χρονικό διάστημα 1 έτους και πάνω. Δηλαδή δεν έχουν ακολουθήσει το λινκ που τους στάλθηκε από το σύστημα κατά την εγγραφή τους ή δεν ζήτησαν ενεργοποίηση με άλλο τρόπο ή το e-mail τους δεν ισχύει και δεν έλαβαν λινκ επαλήθευσης. Σε αυτά τα μέλη έχουν αποσταλεί κατά καιρούς τουλάχιστον 3 υπενθυμίσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιουν 2020, 09:43

Adminović έγραψε:
ασεβαστος έγραψε:1.ειμαι πολιτισμενος, νταξ, οχι και πολυ, αλλα αρκετα για τη συμμετοχη μου.
2. λυπαμαι, χασαμε. δε σεβομαι τιποτα. εξ ορισμου. ψεμματα δε γραφω, αλλα το πρωτο σκελος φανταζομαι ειναι αρκετο για να μη συμμετεχω εδω.

Κι εγώ λυπάμαι, κόβεστε. :pardon:
Δεν πληρείτε τα κριτήρια ώστε να είστε μέλος του elefthero.net

Να περάσει ο επόμενος!

Νομίζω ότι βιάστηκες.
Το παλικάρι πληροί τουλάχιστον τα βασικά κριτήρια που απαιτούνται για να είναι κάποιος μέλος στο ''ελεύθερο''.
Από τα γραφόμενα του προκύπτει ότι μια χαρά θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του ανορθολογιστή παγκοσμιοποιητή ή αυτόν του ορθολογιστή αντιπαγκοσμιοποιητή ή και αντιστρόφως ή εν πάση περιπτώσει, αν το 'χει με τα ρολάκια, όποιον άλλο ρόλο κάνει κέφι.
Αν καταθέσει και μια υπεύθυνη δήλωση ότι αλλάζει σώβρακο και κάλτσες κάθε δεκαπέντε και προσκομίσει εντός πέντε ημερών και μια πιστοποίηση ποιότητας και εγκυρότητας από επίσημα πιστοποιημένο έγκυρο και ποιοτικό σάιτ, δε βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα ένταξης του στο δυναμικό μας.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Ιουν 2020, 10:25

Νομίζω ότι πρέπει να ανακηρύξουμε τον ασεβαστο σε εθνικό ήρωα του πρεζάδικου..!!!!!!

έτσι λειτουργούν οι καταπιεσμένοι του βόρθου
έρχονται και προσπαθούν να κάνουν έναν πολιτισμένο διάλογο για να αποδείξουν ότι είμαστε γουλαγκ

Εικόνα

όχι σαν κι εμάς που τους έχουμε γραμμένους
:laugh1:

τελικά είμαστε μεγάλοι κοπρίτες εδώ μέσα
ρε σεις
συνέλθετε
:D
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

αααααα

Δημοσίευσηαπό αααααα » 03 Ιουν 2020, 10:55

vallon έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να ανακηρύξουμε τον ασεβαστο σε εθνικό ήρωα του πρεζάδικου..!!!!!!

έτσι λειτουργούν οι καταπιεσμένοι του βόρθου
έρχονται και προσπαθούν να κάνουν έναν πολιτισμένο διάλογο για να αποδείξουν ότι είμαστε γουλαγκ

Εικόνα

όχι σαν κι εμάς που τους έχουμε γραμμένους
:laugh1:

ρε σεις
συνέλθετε

3 πραγματάκια:
1) ανοιξε εδώ κατινονημα το οποιο εφτασε αισιως τις 60 σελιδες(+2 αλλα νηματα που πηγαν απατα)
2)ηρθε και δικο σας μελος όταν θιχτηκε να υπερασπιστει τον εαυτο του
3)νομιζω πως υπηρξε ανοικτη προσκληση από τον διαχειριστη για τετοιου είδους παρεμβασεις.

θα συμφωνησω ως προς το τελευταιο κομματι του κειμενου σου, αφου πρωτα προσθεσω ότι ισχυει και για την απέναντι πλευρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιουν 2020, 11:21

αααααα έγραψε:3)νομιζω πως υπηρξε ανοικτη προσκληση από τον διαχειριστη για τετοιου είδους παρεμβασεις.

Και υπάρχει ακόμα.
Εσύ θα συνεχίσεις να γράφεις με το νικ που έχεις τώρα ή θες το παλιό να ενεργοποιηθεί;
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιουν 2020, 11:27

vallon έγραψε:

Να μιλάς για τον εαυτό σου.
Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε πιστοποιηθεί, ως προς την εγκυρότητα και την ποιότητα μας, από ειδικό πιστοποιητικό σάιτ το οποίο έχει λάβει πιστοποιητικό εγκυρότητας και ποιότητας από αναγνωρισμένο έγκυρο και ποιοτικό διεθνή οργανισμό που ειδικεύεται σε επιλεγμένες, με αυστηρά κριτήρια, απονομές εγκυρότητας και ποιότητας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Guestroom”