τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Φεβ 2024, 15:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Στα μπλόκα ξημεροβραδιαζόμαστε ρε.

Με τόσες μουνόψειρες που έχουν οι καλαματιανές δε θα πεινάσετε ποτέ εκεί χάμω :D

καλο λαχου πολυ καλο !!! :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Φεβ 2024, 20:02

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Στα μπλόκα ξημεροβραδιαζόμαστε ρε.
Εμείς οι καλαματιανοί γελαδάρηδες δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα ενάντια στην κοινοτική οδηγία που
μας υποχρεώνει ή να αναγκάσουμε τις γελάδες μας να μην κλάνουν πλέον (γιατί λέει η Ούρσουλα ότι το κλάσιμο
των γελάδων φταίει για την κλιματική αλλαγή) ή να βρούμε τρόπους να επεξεργαζόμαστε τις κλανιές τους
οικολογικά βάζοντας απορροφητήρες στους κώλους των γελάδων πράγμα που καθιστά απαγορευτικό το
κόστος εκτροφής τους όπως και σε όλα τα συμπαρομαρτούντα γελαδο-παράγωγα θα φτάσουν οι τιμές τους στο θεό.

Μπορείτε να δοκιμάσετε κανένα σύστημα σαν αυτό

viewtopic.php?f=29&t=15091

Οι άνθρωποι μιά χαρά είχαν τις γουρουνοτουαλέτες, και δεν χρειάστηκε να μειωθεί το εισόδημά τους με φόρους για δίκτυα αποχέτευσης, βιολογικούς καθαρισμούς, κτλ νεοταξίτικα, και είχαν πιο φθηνό κρεατάκι λόγω μικρότερου κόστους ζωοτροφών.
Αλλά έτσι είναι οι νεοταξίτες πάντα, θέλουν να μας λιμοκτονήσουν, ειδικά τους αγνούς :fico: ανθρώπους της υπαίθρου, με τα γραφειοκρατικά τους μέτρα :s_mad
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Φεβ 2024, 20:47

Εγώ λέω να κάνουν λογαριασμό η γυναίκα του Βαλλόν και η κοπέλα του Διαδόχου και να μεσολαβήσουν για να λυθεί το μπηφ μεταξύ των ανδρώνε τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Φεβ 2024, 21:19

Λαχουρένιος έγραψε:Εγώ λέω να κάνουν λογαριασμό η γυναίκα του Βαλλόν και η κοπέλα του Διαδόχου και να μεσολαβήσουν για να λυθεί το μπηφ μεταξύ των ανδρώνε τους.

Ή απλά να κανονίσουν μια συνάντηση οι δυο τους. :dunno:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Φεβ 2024, 21:43

Μην με μπλέκετε έστω και καλόπιστα σε τέτοια. Η κατάσταση νομίζω είναι προφανής και δεδομένη. Ζήτημα χρόνου ήταν να ξαναρχίσουν τα ίδια, χωρίς φυσικά να έχω κάνει κάτι, πέρα απο το να έχω τις απόψεις μου. Όπου ξανανακύψουν εμμονικά αρρωστημένα φαινόμενα (ήδη ξεπετάχτηκαν), θα αναφέρονται. Αν η διαχείριση αλλάξει στρατηγική και αποφασίσει ψυχοπαθολογική βοθροαρένα, εγώ δεν πρόκειται να συμβάλλω.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Φεβ 2024, 16:34

Προέλλην έγραψε:Μην με μπλέκετε έστω και καλόπιστα σε τέτοια. Η κατάσταση νομίζω είναι προφανής και δεδομένη. Ζήτημα χρόνου ήταν να ξαναρχίσουν τα ίδια, χωρίς φυσικά να έχω κάνει κάτι, πέρα απο το να έχω τις απόψεις μου. Όπου ξανανακύψουν εμμονικά αρρωστημένα φαινόμενα (ήδη ξεπετάχτηκαν), θα αναφέρονται. Αν η διαχείριση αλλάξει στρατηγική και αποφασίσει ψυχοπαθολογική βοθροαρένα, εγώ δεν πρόκειται να συμβάλλω.

Καλά μεταξύ μας, την έχεις δει και λίγο φιλελεύθερος edgelord για να ταράξεις τα νερά και να προκαλέσεις :fico: Δεν εξέφραζες πάντα τέτοιες απόψεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Φεβ 2024, 19:19

Λαχουρένιος έγραψε:Καλά μεταξύ μας, την έχεις δει και λίγο φιλελεύθερος edgelord για να ταράξεις τα νερά και να προκαλέσεις :fico: Δεν εξέφραζες πάντα τέτοιες απόψεις.

Είδα το φως του φιλελευθερισμού, το ένιωσα να με χαϊδεύει στοργικά, και αναθεώρησα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει φιλελευθερισμός, περί μεσαιωνικού συστήματος πρόκειται.

Π.χ. εσύ στο νέο εργασιακό νόμο για την ρύθμιση του ωραρίου, βλέπεις σαφή προσπάθεια να επιβληθεί 16ωρη :fico: ημερήσια εργασία.
Εγώ πάλι βλέπω καρμπόν τον νόμο (1:1 αντιγραφή είναι) που ισχύει και εφαρμόζεται εδώ και με προστατεύει αποδεδειγμένα απο την υπερεργασία.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Φεβ 2024, 21:20

Προέλλην έγραψε:Είδα το φως του φιλελευθερισμού, το ένιωσα να με χαϊδεύει στοργικά, και αναθεώρησα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει φιλελευθερισμός, περί μεσαιωνικού συστήματος πρόκειται.

Π.χ. εσύ στο νέο εργασιακό νόμο για την ρύθμιση του ωραρίου, βλέπεις σαφή προσπάθεια να επιβληθεί 16ωρη :fico: ημερήσια εργασία.
Εγώ πάλι βλέπω καρμπόν τον νόμο (1:1 αντιγραφή είναι) που ισχύει και εφαρμόζεται εδώ και με προστατεύει αποδεδειγμένα απο την υπερεργασία.

Εγώ? Ο αντιπρόεδρας της αγαπημένης σου κυβέρνησης τα λεγε αυτά :pardon:

Παραδείγματος χάρη, θεσπίζουμε τη δυνατότητα ενός εργαζομένου να δουλεύει σε πολλαπλούς εργοδότες. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να δουλεύει δύο 8ωρα σε δύο διαφορετικούς εργοδότες και αυτό είναι απολύτως νόμιμο, δηλωμένο και στα εισοδήματά του.

https://www.news247.gr/politiki/georgia ... aristeras/
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Φεβ 2024, 23:57

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Είδα το φως του φιλελευθερισμού, το ένιωσα να με χαϊδεύει στοργικά, και αναθεώρησα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει φιλελευθερισμός, περί μεσαιωνικού συστήματος πρόκειται.

Εγώ? Ο αντιπρόεδρας της αγαπημένης σου κυβέρνησης τα λεγε αυτά :pardon:

Παραδείγματος χάρη, θεσπίζουμε τη δυνατότητα ενός εργαζομένου να δουλεύει σε πολλαπλούς εργοδότες. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να δουλεύει δύο 8ωρα σε δύο διαφορετικούς εργοδότες και αυτό είναι απολύτως νόμιμο, δηλωμένο και στα εισοδήματά του.

https://www.news247.gr/politiki/georgia ... aristeras/

Να, αυτά ακριβώς τα λαϊκίστικα εννοώ. Άντε εσύ τα γράφεις σε ένα φόρουμ, άλλοι βγήκαν και στους δρόμους με αυτά πιπίλα.

Δεν είπε δύο συνεχόμενα 8ωρα, αλλά και να έλεγε εκ παραδρομής δεν θα είχε την παραμικρή σημασία, μιας και το κείμενο του νόμου λέει άλλα πράγματα. Πχ ορίζει ελάχιστο ξεκούρασης μεταξύ δύο βαρδιών, μάξιμουμ συνεχόμενο χρόνο υπερωρίας, μάξιμουμ συνολικό χρόνο εργασίας την εβδομάδα, κ.α.
Στο ξαναλέω, είναι καρμπόν ο γερμανικός νόμος. Μόλις πριν λίγες ημέρες στην ετήσια υποχρεωτική ενημέρωση ασφαλείας εργασίας, έπαιζε στον προτζέκτορα και ο υπεύθυνος ασφαλείας τόνιζε ότι μη τολμήσει κανέας "παθιασμένα εργατικός" και μείνει παραπάνω, είτε μέσα στο 24ωρο, είτε στην εβδομάδα συνολικά, γιατί θα εισηγηθεί την απόλυσή του. Υπάρχει θέμα με την ιδιωτική ασφάλεια της εταιρείας, πχ κάθε φορά σε έναν απο τους προληπτικούς ελέγχους βρούν εργαζόμενο να δουλεύει εκτός νομίμων ορίων, αυξάνονται δραματικά τα ασφάλιστρα. Η ασφάλεια είναι υποχρεωτική για όλες τις εταιρίες, και η ιδιωτική ασφαλιστική ψάχνει μανιασμένα να βρεί παρατυπίες για να αυξήσει τα ασφάλιστρα (το ίδιο συμβαίνει αν σου βρούν λιγότερους ή ληγμένους πυροσβεστήρες, μη σηματοδοτημένες εξόδους με ειδικά αυτόνομα φωτιστικά, αν τίποτε πράγματα μπλοκάρουν έστω και στο ελάχιστο καμιά πόρτα στο πουθενά του κτηρίου, αν δεν έχεις ομαδάρχες πρώτων βοηθειών και πυρασφάλειας, αν όλο το προσωπικό δεν γνωρίζει επακριβώς το σχέδιο έκτακτής ανάγκς, κοκ).
Όλα αυτά, έρχονται σιγά σιγά και στην Ελλάδα. Τα φέρνει η υπεραγία Ε.Ε. Αν αυτού, αντί να είστε στους δρόμους και να διαδηλώνεται για περισσότερη Ευρώπη γρηγορότερα, βάζεται συστηματικά εμπόδια στον εκπολιτισμό, απεργάζεστε μεθοδικά (συνειδητά ή μη) την διαιώνιση του παρόντος δουλεμπορικού συστήματος, με τις καθημερινές υπερωρίες, τα αδήλωτα Σάββατα, τις φαγωμένες μέρες άδειας, κλπ που αποτελούν κοινή πρακτική στην Ελλάδα.
ΟΚ, αυτά είναι οι λάητ καταστάσεις, εδώ άλλοι θέλουν να φέρουν τον πουτλερισμό στην ΕΛλάδα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2024, 08:39

Προέλλην έγραψε:Να, αυτά ακριβώς τα λαϊκίστικα εννοώ. Άντε εσύ τα γράφεις σε ένα φόρουμ, άλλοι βγήκαν και στους δρόμους με αυτά πιπίλα.

Δεν είπε δύο συνεχόμενα 8ωρα, αλλά και να έλεγε εκ παραδρομής δεν θα είχε την παραμικρή σημασία, μιας και το κείμενο του νόμου λέει άλλα πράγματα. Πχ ορίζει ελάχιστο ξεκούρασης μεταξύ δύο βαρδιών, μάξιμουμ συνεχόμενο χρόνο υπερωρίας, μάξιμουμ συνολικό χρόνο εργασίας την εβδομάδα, κ.α.

Λαικισμός είναι να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο για να σου βγει το αφήγημα όταν ο αρμόδιος υπουργός έχει κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις και μιλάει ρητά για 16ωρο. Το αν θα είναι σπαστό ή συνεχόμενο είναι ήσσονος σημασίας.

Στο ξαναλέω, είναι καρμπόν ο γερμανικός νόμος. Μόλις πριν λίγες ημέρες στην ετήσια υποχρεωτική ενημέρωση ασφαλείας εργασίας, έπαιζε στον προτζέκτορα και ο υπεύθυνος ασφαλείας τόνιζε ότι μη τολμήσει κανέας "παθιασμένα εργατικός" και μείνει παραπάνω, είτε μέσα στο 24ωρο, είτε στην εβδομάδα συνολικά, γιατί θα εισηγηθεί την απόλυσή του. Υπάρχει θέμα με την ιδιωτική ασφάλεια της εταιρείας, πχ κάθε φορά σε έναν απο τους προληπτικούς ελέγχους βρούν εργαζόμενο να δουλεύει εκτός νομίμων ορίων, αυξάνονται δραματικά τα ασφάλιστρα. Η ασφάλεια είναι υποχρεωτική για όλες τις εταιρίες, και η ιδιωτική ασφαλιστική ψάχνει μανιασμένα να βρεί παρατυπίες για να αυξήσει τα ασφάλιστρα (το ίδιο συμβαίνει αν σου βρούν λιγότερους ή ληγμένους πυροσβεστήρες, μη σηματοδοτημένες εξόδους με ειδικά αυτόνομα φωτιστικά, αν τίποτε πράγματα μπλοκάρουν έστω και στο ελάχιστο καμιά πόρτα στο πουθενά του κτηρίου, αν δεν έχεις ομαδάρχες πρώτων βοηθειών και πυρασφάλειας, αν όλο το προσωπικό δεν γνωρίζει επακριβώς το σχέδιο έκτακτής ανάγκς, κοκ).
Όλα αυτά, έρχονται σιγά σιγά και στην Ελλάδα. Τα φέρνει η υπεραγία Ε.Ε. Αν αυτού, αντί να είστε στους δρόμους και να διαδηλώνεται για περισσότερη Ευρώπη γρηγορότερα, βάζεται συστηματικά εμπόδια στον εκπολιτισμό, απεργάζεστε μεθοδικά (συνειδητά ή μη) την διαιώνιση του παρόντος δουλεμπορικού συστήματος, με τις καθημερινές υπερωρίες, τα αδήλωτα Σάββατα, τις φαγωμένες μέρες άδειας, κλπ που αποτελούν κοινή πρακτική στην Ελλάδα.

Τρολλάρεις σίγουρα :laugh1:

Η Ελλάδα είναι Ελλάδα και η Γερμανία Γερμανία. Στις ελληνικές συνθήκες που η υπερεργασία είναι ο κανόνας και οι ελεγκτικές αρχές ανύπαρκτες αυτός ο νόμος απλά νομιμοποιεί το υπάρχον καθεστώς της εκμετάλλευσης και τίποτα παραπάνω.

ΟΚ, αυτά είναι οι λάητ καταστάσεις, εδώ άλλοι θέλουν να φέρουν τον πουτλερισμό στην ΕΛλάδα.

Που κολλάει ο Πούτλερ με αυτά που συζητάμε? Εμμονή έχεις πάθει :rolleyes:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”