Λαχουρένιος έγραψε:Ρε σεις, πεθάνατε? Τι πάθατε όλοι?
Εγώ είχα πάει για ρηλάξ από την επαναστατική μου δραστηριότητα σε κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.
και αφού δε γαμάμε που δε γαμάμε πλέον έριξα και ένα σχετικό ψάρεμα κεφαλόπουλων.

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε σεις, πεθάνατε? Τι πάθατε όλοι?

Adminović έγραψε:Γω ήμανε ταξιδάκι. Οι άλλοι δεν ξέρω.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εγώ είχα πάει για ρηλάξ από την επαναστατική μου δραστηριότητα σε κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.
και αφού δε γαμάμε που δε γαμάμε πλέον έριξα και ένα σχετικό ψάρεμα κεφαλόπουλων.

nemo έγραψε:εκτος του μπιζελιου και της μηθρας οι υπολοιποι ολοι μας μλκς θα γραψουμε
οποτε βαρεθηκα και να γραφω αλλα και να σκεφτομαι
εχει μενει μονο λιγη περιεργεια στο να δω ποσο πολυ βληματα ειναι μερικοι
απο τους ελ.. οι περισσοτεροι ηθελα να πω

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:εκτος του μπιζελιου και της μηθρας οι υπολοιποι ολοι μας μλκς θα γραψουμε
Εδώ γράφει η αφρόκρεμα της ΕΛ διανόησης ρε.

Λαχουρένιος έγραψε:
Μαζί ήσασταν?![]()
Χθες πρέπει να ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν είχαμε ούτε μισό ποστ σε ολόκληρη μέρα.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Επαυξάνω.![]()
Όταν διανύουμε περίοδο πνευματικής φόρμας μόνο με την πνευματική παραγωγή των Μαρξ και Λένιν μπορούμε να συγκριθούμε.
Adminović έγραψε:Σιγά μην πήγαινα εγώ για ψάρεμα και δη σε νησί του Αργοσαρωνικού.![]()
![]()
Το μόνο μέρος που έχω πάει ποτέ για ψάρεμα (και για μπάνιο, γιατί έχει πεντακάθαρες παραλίες) ήταν η Μακρόνησος.

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:εκτος του μπιζελιου και της μηθρας οι υπολοιποι ολοι μας μλκς θα γραψουμε
Γω ήμανε ταξιδάκι. Οι άλλοι δεν ξέρω.

nemo έγραψε:πριν απο χρονια ειχα ενα φιλο και μια φιλη και οταν πηγαιναμε για ψαρεμα
σε ερημικες παραλιες φερνανε παντα ποτο και μερικα τσιγαρα
αυτα τα βραδια τα θυμαμαι σαν μισομαστουρεμενος κοιταζοντας τα αστρα
τωρα δεν κοιταζω ποτε ψηλα και αν δεν βγω για ψαρεμα τις νυχτες θα ξεχασω
και πως ειναι ο νυχτερινος ουρανος
.....αν εχετε λιγη περιεργεια για το τι εγινε με τους φιλους θα σας πω οτι η κοπελα καπου χαθηκε στην πορεια των ναρκωτικων
μεχρι και βιζιτες εκανε για τα τσιγαριλικια αλλα ο φιλος ειναι μια χαρα
αλλα δεν πηγαινει πια για ψαρεμα