Τα σχόλια των επισκεπτών

Add your comments, as a guest.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιουν 2020, 16:55

αααααα έγραψε:εχμμ στην ενοτητα επισκεπτων εγραψες ετσι?
Στην ενοτητα που κυριολεκτικα προοριζεται για τοξικούς και μη( εκτος του παροντος φορουμ), σωστα δεν τα λεω?
Όπως κι αν εχει, στην δικη σου τοξικη αναρτηση απαντησα και η δικη σου τοξικη ανταπαντηση με υποχρεωνει(με βαρια καρδια καθοτι απεχθάνομαι τις εντασεις :D ) να απαντησω

Όπως είχα επισημάνει και στον συντονιστή ενός φόρουμ, που είχε έρθει εδώ και μας έλεγε ότι τον έδιωξαν οι αριστεροί από το αριστερόστροφο φόρουμ όπου ήταν συντονιστής (μέχρι που είδε κι απόειδε ότι δεν μας έπειθε και τελικά παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που λέγαμε ότι είναι :laugh1: ), θα πρέπει να προσέχετε πολύ το θέμα των τόνων. Δηλαδή θες να μην βάζεις τόνους, διότι στο κανονικό προφίλ βάζεις, αλλά βλέπεις ότι σου ξεφεύγουν. :s_no

Πρέπει να σας κάνει εντατικά μαθήματα ο Γιώργης... :-/

Μη φοβάσαι πάντως, εγώ δεν πρόκειται να αποκαλύψω ποιος είσαι. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Ιουν 2020, 21:39

αααααα έγραψε:
vallon έγραψε:
αγαπητέ μου
καλή διαμονή σου εύχομαι και σε παρακαλώ , μην λαμβάνεις υπ όψιν τα σχόλια που κάνουμε οι εδώ χρήστες μεταξύ μας
δεν ζητούν καμία απάντηση από εσένα
κάτσε εκεί που είσαι και ζήσε τη ζωούλα σου
εδώ η ξινίλα και η τοξικότητά σου δεν μας χρειάζεται
αν εσύ θέλεις να την μαζέψεις καλώς να ορίσεις

καλή συνέχεια σου εύχομαι και αν θέλεις μην μας γράφεις
:laugh1:

εχμμ στην ενοτητα επισκεπτων εγραψες ετσι?
Στην ενοτητα που κυριολεκτικα προοριζεται για τοξικούς και μη( εκτος του παροντος φορουμ), σωστα δεν τα λεω?
Όπως κι αν εχει, στην δικη σου τοξικη αναρτηση απαντησα και η δικη σου τοξικη ανταπαντηση με υποχρεωνει(με βαρια καρδια καθοτι απεχθάνομαι τις εντασεις :D ) να απαντησω

καλά παιδί μου ... καλά.
απάντησες τώρα;
μπράαααβο
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Hellegennes

Δημοσίευσηαπό Hellegennes » 04 Ιουν 2020, 01:50

Adminović έγραψε:
Hellegennes έγραψε:Αυτό αφορά λογαριασμούς που έκαναν εγγραφή αλλά δεν ενεργοποιήθηκαν για πάνω από έναν χρόνο. Ενεργοποίηση είναι εκείνο το πράγμα που σου στέλνει ο ιστότοπος ένα λινκ στο email σου και το πατάς για επιβεβαίωση και φυσικά είναι η πιο κοινή μέθοδος αποφυγής αυτόματης δημιουργίας λογαριασμών.

Εδώ δεν εφαρμόζεται αυτό.
Κάνεις εγγραφή και αμέσως μπαίνεις και γράφεις.
Γι' αυτό υπάρχουν δύο αντίμετρα για την αντιμετώπιση σπαμ κλπ: 1) κάθε νέος λογαριασμός αυτόματα είναι σε προέγκριση σχολίων και 2) ανά τακτά διαστήματα γίνεται εκκαθάριση από αδρανείς λογαριασμούς.

Εδώ πχ υπήρχε κάποιος που έγραφε και απεβίωσε (επιβεβαιωμένα, από ανθρώπους που ήξεραν το πρόσωπο πίσω από το λογαριασμό). Θεωρείς ότι θα έπρεπε να αφήνουμε ανοικτό το λογαριασμό του; :dunno:

Θεωρείς ότι είναι το ίδιο ένας νεκρός άνθρωπος με έναν άνθρωπο που είναι εν ζωή και που -στην δική μου περίπτωση- έμπαινε σαν επισκέπτης για να διαβάσει νήματα και αν επιθυμήσει κάποια στιγμή να δημοσιεύσει κάτι; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την σύγκριση. Αλλά θα επαναλάβω ότι δικό σου το φόρουμ δικοί σου και οι κανόνες. Θα μπορούσε βέβαια να υπάρχει προειδοποίηση αδρανούς λογαριασμού με αποστολή email. Δεν έχει σημασία τώρα, no hard feelings. Your house; your rules.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Ιουν 2020, 07:35

Hellegennes έγραψε:Θεωρείς ότι είναι το ίδιο ένας νεκρός άνθρωπος με έναν άνθρωπο που είναι εν ζωή και που -στην δική μου περίπτωση- έμπαινε σαν επισκέπτης για να διαβάσει νήματα και αν επιθυμήσει κάποια στιγμή να δημοσιεύσει κάτι; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την σύγκριση. Αλλά θα επαναλάβω ότι δικό σου το φόρουμ δικοί σου και οι κανόνες. Θα μπορούσε βέβαια να υπάρχει προειδοποίηση αδρανούς λογαριασμού με αποστολή email. Δεν έχει σημασία τώρα, no hard feelings. Your house; your rules.

Δεν γνωρίζω ποιος είναι πίσω από κάθε λογαριασμό και πολύ περισσότερο αν του συνέβη κάτι ή όχι. Η περίπτωση του Βαγγέλη είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Αλλά και δεν είναι το θέμα μου να απενεργοποιηθούν απλά οι λογαριασμοί ανθρώπων που ίσως δεν βρίσκονται εν ζωή. Για 1000 λόγους μπορεί κάποιος να σταμάτησε να μπαίνει στο φόρουμ. Γιατί δεν τον ενδιέφερε άλλο να συμμετέχει, γιατί ξέχασε τον κωδικό και δεν είχε φροντίσει το email που δήλωσε να ισχύει και να έχει ο ίδιος πρόσβαση σε αυτό κλπ κλπ. Ούτε θα το παίξω ντετέκτιβ ούτε και μπορώ. Απλά απενεργοποιούνται όσοι είχαν πάνω από χρόνο να μπουν. Το ίδιο έπραξα και χθες άλλωστε. :pardon:

Και δεν κατανοώ προς τί όλη αυτή η δραματοποίηση των γεγονότων. Αν κάποιος θέλει να ενεργοποιηθεί πάλι ο λογαριασμός του, είναι εύκολο να γίνει, εφόσον θυμάται το συνδυασμό ονόματος χρήστη και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
1 .

hellegennes

Δημοσίευσηαπό hellegennes » 04 Ιουν 2020, 20:38

Δεν πρόκειται για δραματοποίηση. Απλώς το θεωρώ άκομψο να απενεργοποιείται ο λογαριασμός χρήστη σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς προειδοποίηση. Δεν είναι ανάγκη καν να γίνεται χειροκίνητα. Η προειδοποίηση μπορεί πολύ εύκολα να αποστέλλεται αυτόματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2020, 10:34

Adminović έγραψε:Για 1000 λόγους μπορεί κάποιος να σταμάτησε να μπαίνει στο φόρουμ.

Ένας απ' όλους είμαι κι εγώ.
Πολλοί δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος της συνύπαρξης με την ποιοτική και πιστοποιημένη εγκυρότητα μου.
Ειδικά σε περιπτώσεις που καταθέτω την εξειδικευμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη αποψάρα μου,
επηρεάζοντας ουσιαστικά το συμπαντικό γίγνεσθαι, και κυβερνήσεις, διεθνείς και διαγαλαξιακοί οργανισμοί καθορίζουν την πολιτική τους με βάση το τι αμολάω εγώ στο ελεύθερο,
πώς να ανταποκριθεί ο μέσος χρήστης σε τόσο υψηλό επίπεδο ποιοτικής και πιστοποιημένης εγκυρότητας άποψης.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Niki
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Niki » 22 Ιουν 2020, 17:18

Έγγραφα σε ένα άλλο φορουμ και μου έκανε μπουλινγκ ο Αγις ένας που πουλάει αυγά και τηγάνια.
Παράλληλα εκεί μάλλον πρέπει να είναι ιδιοκτήτες Αλβανοί γιατί υπήρχε πολύ προπαγάνδα για τους Αλβανούς και τους Τούρκους.
Έτσι έφυγα ελπίζω εδώ να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 22 Ιουν 2020, 18:30

Niki έγραψε:Έγγραφα σε ένα άλλο φορουμ και μου έκανε μπουλινγκ ο Αγις ένας που πουλάει αυγά και τηγάνια.
Παράλληλα εκεί μάλλον πρέπει να είναι ιδιοκτήτες Αλβανοί γιατί υπήρχε πολύ προπαγάνδα για τους Αλβανούς και τους Τούρκους.

ωχ viewtopic.php?f=20&t=12091 :ashamed:
καλως ήρθες πάντως, εδώ γίνεται υψηλού επιπέδου συζήτηση με ευγένια τουλάχιστον
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Ιουν 2020, 18:39

Niki έγραψε:Έγγραφα σε ένα άλλο φορουμ και μου έκανε μπουλινγκ ο Αγις ένας που πουλάει αυγά και τηγάνια.

:welcome:

Εδώ είμεθα Χρωβάτοι και Σέρβοι. 🇭🇷 🇷🇸
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Ιουν 2020, 19:00

εδω θα εισαι σαν να κυλησε ο τεντζερης και να βρηκε το καπακι
θα φροντιζουμε εναλλαξ το κηπο με τα ζαρζαβατικα λιγες κοτουλες μια δυο αγελαδιτσες
και πεντε εξι κατσικες για το γαλα και το γιαουρτι μας και τις λοιπες ωρες θα χαλαρωνουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Guestroom”