Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό Spark » 22 Μάιος 2018, 23:37

Ίφιδα έγραψε:Δίνω 2 εφοδια και πάω πίσω στην 51

θεση 51

Εικόνα

πλανήτης Σάτορ
επισκέπτες έρχονται στον Σάτορ απο κάθε μεριά του γαλαξία και αφήνουν πολλά εφόδια για την ψυχαγωγία τους.
σε θαλάμους καλλιέργειας γεννούνται και αναπτύσσονται γιγάντια βιοενεργά σώματα, αυτά ειναι τηλεχειριζόμενα και οι ένοικοι τους μπορουν να τα κατευθύνουν σαν να ηταν τα δικά τους σώματα.
τα βιοενεργά σωματα που ποικίλουν σε μορφή, μέγεθος, εμφάνιση, δυνατότητες, μεταδίδουν κάθε ερέθισμα και αίσθηση που δέχονται κατά την διάρκεια του τηλεχειρισμού. τα σώματα δεν έχουν δική τους βούληση, περιφέρονται στην επιφάνεια του πλανήτη κάνοντας πράξεις που δεν θα έκαναν με το σώμα τους οι χειριστές τους.
για να κερδίσεις την εμπειρία απο την χρήση ενος κατευθυνόμενου σώματος (+50 βαθμοι) θα πρεπει να πληρώσεις 2 εφόδια. θα ενοικιάσεις βιοενεργό σώμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 23 Μάιος 2018, 11:16

καλημέρααα.....εχμμμ, όχι!
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 23 Μάιος 2018, 11:23

Καλημέρα σε όλες Και όλους
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 23 Μάιος 2018, 11:35

καλημέρα

Ίφιδα έγραψε:καλημέρααα.....εχμμμ, όχι!

κρίμα να μην δοκιμάσεις ένα βιοενεργό σωμα.
εαν μεινεις στον επόμενο γύρο στον πλανήτη Σάτορ θα μπορέσεις να ενοικιάσεις στη μισή τιμή, για μόνο 1 εφόδιο!

για τον Αλβερτο και τον Διαδοχο που ήθελαν τόσο εναν άσο για να πάνε μια ώρα αρχίτερα :laugh1:
θα γραψω σήμερα, αργότερα...
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 23 Μάιος 2018, 12:50

Όχ!!! Κάτι όχι και τόσο καλό θα μας προκύψει φίλε Διαδοχε.
Έσω έτοιμος για περιπέτεια !
Ο Spark κάτι υπονόησε αλλά δεν ξέρω τι. Θα δείξει λίαν συντόμως.
:s_no
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 23 Μάιος 2018, 13:08

σήμερα είναι μια μέρα με ένταση, δεν εχω την άνεση να γράφω μεγάλο κειμενο τωρα, θα γράψω ξανά μετά τις 17:00 πάρτε μια γευση απο αυτά που έρχονται..

έχει αγωνία και για εμένα, δεν έχω δει ακόμα τα ζάρια-νουμερα εάν ευνοούν ή σκοτώνουν κάποιον.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 23 Μάιος 2018, 14:40

Φίλε Διάδοχε τί σου είπα ?
Κλάψτα :crybaby: φίλε Διάδοχε την βάψαμε !
:priest_z:
:stavros01:
:explode03:
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 23 Μάιος 2018, 17:56

Φίλε Διάδοχε ετιμάσου να αντιμετωπίσουμε τα δρακουλίνια με ταυτόχρονη επίθεση εσύ αριστερά εγώ δεξιά ή αντιστρόφως πάρε μαζί και το όπλο Τέσλα για να τους δείξουμε τη φωτιά βγάζουν αυτά και τι βγάζει το Τέσλα. Εγώ θα έχω το λέϊζερ μαζί.

Ψητό δρακουλίνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμη.
Με μπυρίτσα πρέπει να είναι πολύ νόστιμο !!! :laugh1:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 23 Μάιος 2018, 18:22

θεση 69

Εικόνα

πλανήτης Δράκαν.
φεγγάρια παράξενων κόσμων γυριζαν αιώνια γύρω απο τους δίδυμους ήλιους που ανέτελλαν στο στερέωμα διαχέοντας το υπέρυθρο εκθαμβωτικό φως τους που τυφλώνει με τις αστραφτερές του λάμψεις.
το διαστημόπλοιο προσεδαφίστηκε σε ενα πλάτωμα ομως η επιφάνεια του πλανήτη ειναι βραχώδης και ατμοι αναδύονται απο το έδαφος και τα πετρώματα. ο υπολογιστής του σκάφους σου αναφέρει πως σε απόσταση 5χλμ δυτικά υπάρχει έντονη κινητικότητα ένδειξη ζωής.
ο τρόπος να φτάσετε εκει ειναι με όχημα ιπτάμενο σκουτερ που διαθέτει το σκάφος.
δυο οχήματα ξεκινούν απο το διαστημόπλοιο με κατεύθυνση δυτικά, στο ένα όχημα ο πράκτορας Αλβερτος με όπλο Νετρίνο +1 και στο άλλο όχημα ο πράκτορας Διαδοχος με όπλο Τέσλα +2.

Εικόνα

οι πράκτορες φθάνουν στην περιοχή, μέσα απο γλωσσες φωτιάς και καυτερή λάβα, φάνηκαν απο μακριά οι τεράστιοι φτερωτοι δράκοι. εξώκοσμα όντα που ξερνούσαν φωτιά έρχονταν κροταλίζοντας τη φρικη στο μυαλό σου, καθως τα ουρλιαχτά τους ακούστηκαν πέρα απο τα ηφαιστειακά βουνά.
με τεντωμένα τα νευρα και τους μυώνες σε ετοιμότητα, σφίγγεις νευρικά το δάκτυλο στη σκανδάλη του όπλου σου.

οι τρομεροι δράκοι πλησιάζουν και μπορεις να διακρίνεις τα χρυσοκόκκινα φωλιδωτά τους σώματα, τα κοφτερά τους δόντια, τα απειλητικά κέρατα, τα μακριά νύχια, τα κιτρινωπά γυαλιστερά μάτια..

Εικόνα

τα κολασμένα όντα έφτασαν και έρχονται προς εσάς. ειναι 2 ζάρια τα νουμερα 5, 2=7 δράκοι.
ο κάθε δράκος εχει μήκος περίπου 20 μέτρα και βάρος 50 τόνους!
τωρα πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να πολεμήσεις για να μην γινεις γεύμα των τεράτων.

η μάχη ένα ζάρι για την επίθεση του κάθε δράκου και ένα ζάρι για την βολή σου.
εάν η επίθεση του δράκου ειναι μεγαλύτερη απο την βολή του όπλου σου τότε ο δράκος σε σκοτώνει με ένα χτύπημα.
3 δράκοι επιτίθενται στο κάθε όχημα, 6 δράκοι για 2 οχήματα και ένας ακόμα δράκος ο έβδομος που το χτύπημα του ειναι +1.
επίθεση δράκων πρωτα στον Αλβερτο μετά στον Διαδοχο και εναλαξ
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 23 Μάιος 2018, 18:32

:D φευγω τωρα θα γυρισω το βραδυ να μαζέψω τα πτώματα.
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”