Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Ο Ραν παπάρες όταν διάβασε στα δεκατρία του το ''Ζορμπά'' (μετά από πεντέξι φάπες που έφαγα
από τον πατέρα μου γιατί ήθελα να διαβάζω ''Βαβέλ'' και Μίλο Μανάρα [οι μαλακίες που τράβηξα με
''Το Κουμπί της'' είναι αμέτρητες]) κόλλησε σε αυτή την πρόταση: « Αλίμονο στον άντρα, αφεντικό, που μπορούσε
να κοιμηθεί με γυναίκα και δεν το ’καμε.» την έκανε σήμα κατατεθέν του και από τότε τηρεί απαρέγκλιτα
το πνεύμα και το γράμμα της.
Καλά σου έκανε, τι οπορτουνιστικά και αντεπαναστατικά είναι αυτά που διάβαζες? Αυτός ο Μίλος ο Μανάρας ιταλός ευρωκουμουνιστής ήταν?![]()
Ο Μίλο Μανάρα αν και έχει βάλει πολλές γενιές πιτσιρικάδων στα κόλπα έκανε το μέγα λάθος
να εξιδανικεύσει τον γυναικείο κώλο πράγμα που απογοήτευσε την πλειοψηφία των ακολούθων του
όταν αρχίζοντας την καριέρα τους ως πηδήκουλες έφαγαν στη μάπα την πρώτη μπόχα από ιδρωμένο
κώλο καλοκαιριάτικα.
ΥΓ Καλά ρε φίλε, στο πολυτεχνείο με τον Πλούτωνα (που τότε ήταν κεκκες) ήσουν? Δεν σε είχα για τόσο παλιοσειρά.
Εντάξει ρε όχι και Πολυτεχνείο.
Αλλά μούσι και κρόταφοι άρχισαν να ψιλογκριζάρουν μετά από δύο αγχωτικές δεκαετίες (η μία στο ελεύθερο)
καριέρας ελεύθερης σκόπευσης σε φόρουμ.
Και τώρα που το ανέφερα πώς περνάει τόσο γρήγορα ο γαμημένος ο χρόνος ρε παιδιά;
Σαν να ήταν χτες που μικρός και άβγαλτος βρέθηκα στα σκοτεινά υπόγεια του αλήστου μνήμης
υπομένοντας στωικά τις ορέξεις ακόρεστων τεκνατζούδων που απομύζησαν επί μια
δεκαετία τους χυμούς της νιότης μου και ασέλγησαν πάνω στην αθωότητα μου με τις κωλάθρες τους
έστω κι αν η τότε στάση μου καθοριζόταν από το τραβάτε με κι ας κλαίω.

.gif)