vallon έγραψε:που θα βρω ένα μμπούστη πασοκονεομηδοκράτη να τον ξεσκίσω;
Παντού. Τους αρέσει το ξέσκισμα

vallon έγραψε:που θα βρω ένα μμπούστη πασοκονεομηδοκράτη να τον ξεσκίσω;

Adminović έγραψε:Κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το λογαριασμό σου;
Αν έχεις δώσει κάποιο κινητό, σου δίνει επιλογή να γράψεις ποιο αριθμό έχει το κινητό ή να σου στείλει sms σε αυτό.
Το ίδιο κι αν έχεις δώσει κάποιο email σαν μέθοδο ανάκτησης.
Επίσης, αν το συγκεκριμένο gmail χρησιμοποιείται σε κάποιο android σαν λογαριασμός Google, μπορείς κι από εκεί να κάνεις ανάκτηση.
Παλιά είχε και ερωταπαντήσεις ασφαλείας, δεν θυμάμαι αν ισχύουν ακόμη.
Στο pcsteps του είπαν πως θεωρεί ύποπτη την συσκευή ή την τοποθεσία και να μπει από vpn . Και όντως έπιασε. Εγώ έχω vpn στον kaspersky , αλλά δεν ξέρω ούτε να το ενεργοποιήσω ούτε τι ακριβώς είναι , αν κοστίζει , πως το σταματάω κ.λπ..gif)

Adminović έγραψε:Το Κασπέρσκυ κάπου θα πρέπει να έχει στις ρυθμίσεις ενεργοποίηση/απενεργοποίηση vpn.
Αλλά γιατί να βάλεις vpn; Από την ίδια σύνδεση που έμπαινες και άλλοτε δεν προσπάθησες να συνδεθείς;![]()
Ή μηπως με κάποιο τρόπο ενεργοποιήθηκε το vpn από μόνο του και δεν το ειδες;![]()
Αν έκανες μια προσπάθεια και σου γράφει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, μήπως κάποιο μποτ (που ίσως έχει και το σωστό password - δεν ξέρω πώς μπορεί να σου το βρήκαν) προσπαθεί να συνδεθεί;

nemo έγραψε:εγω εκανα καινουργιους λογαριασμους και στο φβ και στο τουητερ και παραλιγο
και στο γουγλι ...κατι αλλαξανε στο συστημα και μπερδευει τα μποτ με τους αληθινους
λογαριασμους
Πάλι δεν λειτουργούσαν οι κάρτες και χρειαζόσουν μετρητά. Ευτυχώς δεν έχω facebbok , twitter , instagram , tiktok ή ό,τι άλλο έχει βγει. Και email και κινητό αναγκάζομαι να έχω γιατί τα απαιτεί το δημόσιο, οι τράπεζες κ.α. .
Αν μπορούσα ούτε αυτά δεν θα είχα. Κινητό λέει. Δηλαδή το σταθερό δεν σας κάνει ; 
Κόβεται το ρεύμα , πάπαλα το ρούτερ , κομμένο και το τηλέφωνο. Αντί να πάει η πρόοδος στην επαρχία ήρθε η οπισθοδρόμηση στην πρωτεύουσα. 

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Κάτι γίνεται με τους βλαμμένους τους τεχνολόγους . Και ύστερα σου λένε εμπιστέψου την τεχνολογία , όλα ηλεκτρονικά κ.λπ. Βρε ουστ ...Πάλι δεν λειτουργούσαν οι κάρτες και χρειαζόσουν μετρητά. Ευτυχώς δεν έχω facebbok , twitter , instagram , tiktok ή ό,τι άλλο έχει βγει. Και email και κινητό αναγκάζομαι να έχω γιατί τα απαιτεί το δημόσιο, οι τράπεζες κ.α. .
Αν μπορούσα ούτε αυτά δεν θα είχα. Κινητό λέει. Δηλαδή το σταθερό δεν σας κάνει ;
Παλιά στο χωριό μου , όταν κοβόταν το ρεύμα , κοβόταν και το τηλέφωνο. Και έλεγα Μα πότε θα έρθει η πρόοδος ; Στην Αθήνα δεν συμβαίνει αυτό ! Πλέον συμβαίνει και στην Αθήνα.Κόβεται το ρεύμα , πάπαλα το ρούτερ , κομμένο και το τηλέφωνο. Αντί να πάει η πρόοδος στην επαρχία ήρθε η οπισθοδρόμηση στην πρωτεύουσα.