Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Θα καταρρεύσουν οι ΗΠΑ επειδή θα ξανακυβερνήσει για 4 χρόνια ο Τράμπ

Η μόνη σημαντική διαφορά θα είναι ότι δεν θα μείνει ούτε ρουθούνι ψευτοπαλαιστινίου, χωρίς τους Δημοκρατικούς που κρατούσαν τα γκέμια του Μπίμπι.
Φυσικά οι χαμασοπουτινικοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να θυσιάσουν όλα τα μωρά της Γάζας για να πάρει κανένα στρέμα το τοτέμ της σέκτας στην Ουκρανία

Ααααααν κάνει αυτά που λέει (που δεν το πολυπιστεύω), και ειδικά την διάλυση του ΝΑΤΟ τότε ναι. Αν δεν τα κάνει, πάλι είναι win γιατί θα ξεφτιλιστεί ως κωλοτούμπας.
Αυτά που λες περί χαμασοπουτινικών βάλτα στον κώλο σου. Δεν έχω υποστηρίξει ποτέ καμιά Χαμάς και κανένα Πούτιν.
Μην συγχίζεσαι. Αν αναγνώρισες αμέσως τον εαυτό σου ως χαμασοπουτινικό και δη της αναφερθείσας κατηγορίας, δεν σε φταίω εγώ.
Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία δήθεν ανθρώπων, που κραδαίνουν τα μωρά των αράβων του Ισραήλ ως λάβαρο της αντιδυτικής τους προπαγάνδας. Όταν όμως είναι για το καλό της μαμα πουτλερίας, τα μωρά των αραβων του Ισραήλ πάνε περίπατο. Tο καπέλο MAGA το βάζουν πιο ψηλά απο την "παλαιστινιακή" σημαία και τα μωρά, γιατί πιστεύουν ότι θα ωφελήσει την μαμα πουτλερία, κι ας λύνει τα χέρια των Ισραηλινών για ακόμη πιο σκληρή προσέγγιση, χαλάλι η θυσία των μωρών, για τα οποία έσκιζαν μελοδραματικά τα βρακιά τους προηγουμένως. Αν πιστεύεις ότι ανήκεις σε αυτούς, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.