Σαρβάιβορ.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σαρβάιβορ.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Φεβ 2021, 07:59

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Γιατί όχι ; :dunno: Μακριά πόδια , ωραίοι μηροί , ωραίοι γοφοί , λυγερόκορμη , συμπαθητικό στήθος , καλό προσωπάκι ... :angel:

Ειναι ακωλη, αβυζη και αχαρη με φατσα κατω του μετριου. Με παρομοιο σωματοτυπο (αλλα πιο κοντη) ειναι η Αννα Μαρια που εχει πιο ωραια φατσα τουλαχιστον. Η Ανθη μου αρεσει λιγοτερο απο ολες (με εξαιρεση την Σοφια :D )
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 25 Φεβ 2021, 10:09

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Γιατί όχι ; :dunno: Μακριά πόδια , ωραίοι μηροί , ωραίοι γοφοί , λυγερόκορμη , συμπαθητικό στήθος , καλό προσωπάκι ... :angel:

Ειναι ακωλη, αβυζη και αχαρη με φατσα κατω του μετριου. Με παρομοιο σωματοτυπο (αλλα πιο κοντη) ειναι η Αννα Μαρια που εχει πιο ωραια φατσα τουλαχιστον. Η Ανθη μου αρεσει λιγοτερο απο ολες (με εξαιρεση την Σοφια :D )

Την γλωσσόφαγες και την έδιωξαν. :laugh1:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Φεβ 2021, 08:08

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Την γλωσσόφαγες και την έδιωξαν. :laugh1:

E και πολυ εκατσε, καιρος ηταν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 17 Μαρ 2021, 12:22

Οι καλύτεροι παίκτες αγωνιστικά μέχρι τώρα είναι Μπάρτζης , Ηλίας , Τζέιμς και Σάκης. Απ' τις γυναίκες Καρολίνα και Μαριαλένα. Αυτοί αξίζουν αγωνιστικά να προχωρήσουν ως το τέλος.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μαρ 2021, 13:17

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Οι καλύτεροι παίκτες αγωνιστικά μέχρι τώρα είναι Μπάρτζης , Ηλίας , Τζέιμς και Σάκης. Απ' τις γυναίκες Καρολίνα και Μαριαλένα. Αυτοί αξίζουν αγωνιστικά να προχωρήσουν ως το τέλος.

Συμφωνω με ολα και εγω θα εβαζα και την Μαριανθη μεσα. Ο Μπαρτζης εχει 2-3 βδομαδες που παρουσιαζει μεγαλη πτωση και σιγα σιγα απομακρυνεται απο το κλαμπ των ''καλων''.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Μαρ 2021, 21:57

μπορει σε ολα τα αλλα να πεφτει τελειως εξω ο λαχου αλλα στα ριαλιτι του εχω εμπιστοσυνη

εγω αμα συνεχιστει αυτη η κατασταση θα απομονωσω το ελληνικο σημα για να μην βλεπω τιποτα απο ελλαδα
δεν μπορει σε καθε καναλι να βλεπουμε χαζους να τρεχουν και να χειροκροτουν μεταξυ τους λες και κατι κανουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 18 Μαρ 2021, 19:04

Στο μεταξύ τι έχουν πάθει όλοι και λένε καλά λόγια για τον Τζέιμς και κράζουν τον Σάκη ; :hmmm

Τραμπούκο τον ανεβάζουν , τραμπούκο τον κατεβάζουν. Όταν ο Μπάρτζης τραμπούκιζε τους αντιπάλους του, αλλά και τον Παπά ( δεν είναι αρκετά άντρας να με κοιτάξει στα μάτια ) , ήταν ωραία ; Τώρα που δοκίμασε την συνταγή του πειράζει ; Αν o Σάκης έπαιξε στον Τζέιμς και στον Μπάρτζη κανά δυο μάπες πολύ καλά έκανε κατά την ταπεινή μου γνώμη. Θέλετε να συζητάτε ρε με την πρώην μου τα γκομενικά μου ; Δεν θα το κάνετε μπροστά μου. Θα το κάνετε κρυφά από πίσω μου όπως τόσο καιρό σαν καλές κατίνες.

Μετά λένε γιατί δεν λές τίποτα στην πρώην σου που είναι αυτή που σε κουτσομπόλευσε. Δηλαδή τι θέλετε ; Να της επιτεθεί , έστω και λεκτικά ; Τότε ρε λούληδες θα λέγατε πως τραμπουκίζει γυναίκα. :s_mad

Στο μεταξύ είναι ο καλύτερος αγωνιστικά εκεί μέσα. Καλύτερος και απ' τον Ηλία και απ' τον Τζέιμς. Ήδη βρίσκεται στην 2η θέση.
Αν απ' τον Τζέιμς αφαιρέσεις νίκες - ήττες που έχει με τον Τριαντάφυλλο ( 17 -2 ) και τον Κονδυλάτο ( 10 -1 ), παίκτες με τους οποίους δεν έχει παίξει ο Σάκης, το ποσοστό του Τζέιμς πέφτει απ' το 81 % στο 77 %. Αυτή την στιγμή ο Σάκης έχει 74 %. Είμαι σίγουρος πως θα το βελτιώσει στο μέλλον.

https://www.survivor-greece.gr/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2021, 21:52

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Στο μεταξύ τι έχουν πάθει όλοι και λένε καλά λόγια για τον Τζέιμς και κράζουν τον Σάκη ; :hmmm

Τραμπούκο τον ανεβάζουν , τραμπούκο τον κατεβάζουν. Όταν ο Μπάρτζης τραμπούκιζε τους αντιπάλους του, αλλά και τον Παπά ( δεν είναι αρκετά άντρας να με κοιτάξει στα μάτια ) , ήταν ωραία ; Τώρα που δοκίμασε την συνταγή του πειράζει ; Αν o Σάκης έπαιξε στον Τζέιμς και στον Μπάρτζη κανά δυο μάπες πολύ καλά έκανε κατά την ταπεινή μου γνώμη. Θέλετε να συζητάτε ρε με την πρώην μου τα γκομενικά μου ; Δεν θα το κάνετε μπροστά μου. Θα το κάνετε κρυφά από πίσω μου όπως τόσο καιρό σαν καλές κατίνες.

Μετά λένε γιατί δεν λές τίποτα στην πρώην σου που είναι αυτή που σε κουτσομπόλευσε. Δηλαδή τι θέλετε ; Να της επιτεθεί , έστω και λεκτικά ; Τότε ρε λούληδες θα λέγατε πως τραμπουκίζει γυναίκα. :s_mad

Στο μεταξύ είναι ο καλύτερος αγωνιστικά εκεί μέσα. Καλύτερος και απ' τον Ηλία και απ' τον Τζέιμς. Ήδη βρίσκεται στην 2η θέση.
Αν απ' τον Τζέιμς αφαιρέσεις νίκες - ήττες που έχει με τον Τριαντάφυλλο ( 17 -2 ) και τον Κονδυλάτο ( 10 -1 ), παίκτες με τους οποίους δεν έχει παίξει ο Σάκης, το ποσοστό του Τζέιμς πέφτει απ' το 81 % στο 77 %. Αυτή την στιγμή ο Σάκης έχει 74 %. Είμαι σίγουρος πως θα το βελτιώσει στο μέλλον.

Ο Τζειμς εγινε λιγο πιο συμπαθης σε σχεση με πριν λογω της επιθεσης απο Σακη και Ταβλαδακη. Ειναι περιπου το ιδιο πραγμα που εγινε με τον Τριανταφυλλο ή με την Αννα Μαρια του Big Brother (αν εβλεπες). Οταν βλεπει ο κοσμος να κανει επιθεση μια ομαδα σε εναν ή λιγοτερους τοτε εκεινοι που δεχονται επιθεση γινονται συμπαθεις.

Εχει καποια δικια ομως ο Τζειμς και κατα την γνωμη μου η Μαριαλενα ειναι που τα εκανε πουτ@ν@. Τοσο καιρο τους τον εθαβε οποτε ειναι λογικο να ειχαν σχηματισει κακη γνωμη οι αλλοι επρεπε να ζητησει τον λογο απο την Μαριαλενα που τον κουτσομπολευε σε κατι αγνωστους σαν την κατινα. Αλλα και αυτος κανει το κοροιδο γιατι θελει να τα ξαναβρουν. Επισης ο Σακης οχι μονο μπηκε διαβασμενος αλλα εκανε το λαθος να το δειξει ανοιχτα. Τον προδωσε ο φιλος του ο Ταβλαδακης που ειπε στην Βελλη οτι εκεινη η τριαδα ειναι οι πιο αντιπαθεις στον κοσμο. Αυτο δεν αρεσε στο κοινο.

Φετος εχει παρα πολλα κωλοπαιδα και απο αυτους που ειναι τωρα μονο την Μαριανθη και τον Ηλια θεωρω κομπλε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 23 Μαρ 2021, 17:27

Όπως το είχα προβλέψει. Σε απόσταση αναπνοής ο Κατσούλης για να είναι ο καλύτερος παίκτης του σουρβάιβορ. Και αν αφαιρέσεις τα παιχνίδια του κοκκινοτρίχη με τους Τριαντάφυλλο και Κονδυλάτο είναι ήδη πρώτος. Είναι κρίμα ο Κατσούλης να μην βρεθεί στον τελικό με τον Μπόγδανο , επειδή κάτι καθυστερημένα του γιουτιούμπ και του τουίτερ ψηφίζουν τον ψευτοπρίγκιπα απ' την Ουαλία και τον ψευτο-γιδοβοσκό από τα Λιντλ.

Ελπίζω πραγματικά το παιχνίδι να το κανονίζει ο Ατζούν και να διώξει στη συνέχεια του παιχνιδιού την κλίκα των τριών , ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε αγωνιστικά ντέρμπυ μεταξύ Κατσούλη - Μπόγδανου και Μαριαλένας - Καριολίνας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2021, 20:21

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Όπως το είχα προβλέψει. Σε απόσταση αναπνοής ο Κατσούλης για να είναι ο καλύτερος παίκτης του σουρβάιβορ. Και αν αφαιρέσεις τα παιχνίδια του κοκκινοτρίχη με τους Τριαντάφυλλο και Κονδυλάτο είναι ήδη πρώτος. Είναι κρίμα ο Κατσούλης να μην βρεθεί στον τελικό με τον Μπόγδανο , επειδή κάτι καθυστερημένα του γιουτιούμπ και του τουίτερ ψηφίζουν τον ψευτοπρίγκιπα απ' την Ουαλία και τον ψευτο-γιδοβοσκό από τα Λιντλ.

Ελπίζω πραγματικά το παιχνίδι να το κανονίζει ο Ατζούν και να διώξει στη συνέχεια του παιχνιδιού την κλίκα των τριών , ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε αγωνιστικά ντέρμπυ μεταξύ Κατσούλη - Μπόγδανου και Μαριαλένας - Καριολίνας.

Θεωρεις τον Σακη πιο κομπλε παιδι απο τον Τζειμς* και αν ναι, γιατι? Τα σποιλερς λενε για Τζειμς, Βελλη και Χριστινα αυτη τη βδομαδα και η πιο πιθανη για μενα ειναι η Χριστινα.

*δεν θεωρω ουτε τον Τζειμς ενταξει ατομο
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”