Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Φεβ 2019, 14:12

Αρίστος έγραψε:Kαι δεν καταλαβα, ενας χωρισμενος 60ρης απαγορευεται να κανει σκεψεις να παντρευτει;

Δηλαδη μου συστηνετε σε λιγα χρονια να πληρωνω αποκλειστικη η καποια Βουλγαρα;

.

Βουλγάρα με τίποτα. Θα σου φάει στο τέλος το σπίτι και το χρήμα. Θυμάσαι τον άλλον που τον βρήκαν δυο χρόνια μετά μέσα στον καταψύκτη; :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Φεβ 2019, 14:15

Γι' αυτο ρε το καλυτερο προτζεκτ στην ηλικια μου ειναι γαμος με Ελληνιδα.

Και οσο το καθυστερω τοσο οι επιλογες θα γινονται χειροτερες.

Πρεπει να βρω συζυγο μεχρι το 2020. ;)

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Φεβ 2019, 14:21

Αρίστος έγραψε:Kαι δεν καταλαβα, ενας χωρισμενος 60ρης απαγορευεται να κανει σκεψεις να παντρευτει;

Εσυ ειπες οτι σκεφτεσαι να το κανεις για βιοποριστικους λογους οταν στα πολιτικα νηματα λες οτι η Ελλαδα πλεον ειναι γαματοι και εχουμε φυγει απο την κριση.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Φεβ 2019, 14:22

εγκρίνω και επαυξάνω Αρίστο
τώρα στα 54 σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου έχω την καταπληκτική μου θεωρία, η θεωρία των τριών
Παίρνεις ένα μεγάλο σπίτι, τουλάχιστον 4 υπνοδωμάτια.
Μετά εκεί μέσα αγοράζεις( κυνικότατος) τρεις, ότι εθνότητα θέλεις, ακόμα και Ελληνίδες παίζουν σε αυτό το στυλ.
Τους κάνεις εξήγηση. Εσείς κάθε μέρα η μια θα μου πλένει η άλλη θα μαγειρεύει και η τρίτη θα καθαρίζει.
Σεξ με όποια και όποτε θέλω εγώ..και εάν τσακωθείτε θα φύγετε και οι τρεις μαζί.

Πρόκειται για φρέσκια γνώση, σύστημα αλάνθαστο επιτυχία του προτζεκτ εγγυημένη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Φεβ 2019, 14:26

Λαχουρένιος έγραψε:

Εσυ ειπες οτι σκεφτεσαι να το κανεις για βιοποριστικους λογους οταν στα πολιτικα νηματα λες οτι η Ελλαδα πλεον ειναι γαματοι και εχουμε φυγει απο την κριση.

Πως φαινεται οτι δεν μπορεις να δεις τα πραγματα απο την πλευρα του 60ρη.

Ο εξηνταρης ποσο θα μπορει να δουλεψει ακομη;

5-6 χρονια.

ΜΕΤΑ με μια συνταξη του λουτσου τι γινεται;

Αρα προφανως και το βιοπορισμο δεν τον σκεφτομαι για οσο ΜΠΟΡΩ να δουλευω, τον σκεφτομαι ομως και με κοβει για το μετα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Φεβ 2019, 14:27

Ασε που η συγκεκριμενη δεν προσφερει απλα βιοπορισμο αλλα ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Φεβ 2019, 14:29

Αρίστος έγραψε:Πως φαινεται οτι δεν μπορεις να δεις τα πραγματα απο την πλευρα του 60ρη.

5-6 χρονια.

Αρα προφανως και το βιοπορισμο δεν τον σκεφτομαι για οσο ΜΠΟΡΩ να δουλευω, τον σκεφτομαι ομως και με κοβει για το μετα.

Ωπα, τι συνταξη του λουτσου?

Εδω εσυ μας λες οτι οι συνταξιουχοι καλοπερνανε με τον Τσιπρα και οτι σε λιγα χρονια θα βγαλουμε πετρελαια και θα γινουμε μια νεα Σαουδικη Αραβια και τωρα σκεφτεσαι πως θα τα βγαλεις ως συνταξιουχος? :laugh1: :laugh1:

Δηλαδη τι να πουν και νεα ζευγαρια που με 600 ευρω ο καθενας ζουν οι ιδιοι και αλλα δυο παιδια. Θα επρεπε να βγουν στο πεζοδρομιο και να κανουν πιατσα.

Χωρις να το καταλαβαινεις, αναιρεσες μονος σου ο,τι προπαγανδα εχεις κανει υπερ του Τσιπρα τοσα χρονια. Ωραια η θεωρια αλλα οταν ειναι το αγγουρι για την παρτη μας ζοριζομαστε ε? :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Φεβ 2019, 14:32

Πρεπει να συζητησουμε για τον Τσιπρα κι εδω;

Τι σοι damage control ειναι αυτο δεν καταλαβα. :laugh1:

.
0 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Φεβ 2019, 14:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Πως φαινεται οτι δεν μπορεις να δεις τα πραγματα απο την πλευρα του 60ρη.

5-6 χρονια.

Ωπα, τι συνταξη του λουτσου?

Εδω εσυ μας λες οτι οι συνταξιουχοι καλοπερνανε με τον Τσιπρα και οτι σε λιγα χρονια θα βγαλουμε πετρελαια και θα γινουμε μια νεα Σαουδικη Αραβια και τωρα σκεφτεσαι πως θα τα βγαλεις ως συνταξιουχος? :laugh1: :laugh1:

Δηλαδη τι να πουν και νεα ζευγαρια που με 600 ευρω ο καθενας ζουν οι ιδιοι και αλλα δυο παιδια. Θα επρεπε να βγουν στο πεζοδρομιο και να κανουν πιατσα.

Χωρις να το καταλαβαινεις, αναιρεσες μονος σου ο,τι προπαγανδα εχεις κανει υπερ του Τσιπρα τοσα χρονια. Ωραια η θεωρια αλλα οταν ειναι το αγγουρι για την παρτη μας ζοριζομαστε ε? :laugh1: :laugh1:

Είσαι προβοκάτορας και δεν σέβεσαι τίποτα...!!!!!

Αρίστο χούφτωστηντη χούφτωσες; χουφτωστην
......... καλά καλά και άμα της αρέσει
κάνε παιχνίδι
αλλά όχι και να τρέχεις στις επαρχίες....
εδω μια χαρά είναι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Φεβ 2019, 14:37

Αρίστος έγραψε:Πρεπει να συζητησουμε για τον Τσιπρα κι εδω;

Τι σοι damage control ειναι αυτο δεν καταλαβα. :laugh1:

Oχι, αλλα βγαινουν καποια συμπερασματα για το ποσο αληθινα ειναι οσα λες στα πολιτικα νηματα. Νομιζω πως αυτο το νημα ειναι το μονο ειλικρινες που εχεις κανει ολα αυτα τα χρονια.

Οταν μιλας καθαρα πολιτικα επικρατει η διαθεση για damage control υπερ του ΣΥΡΙΖΑ. Τωρα που καθισες και μιλησες ειλικρινα για την ζωη σου σε ενα πιο χαλαρο νημα βγαινει μια αλλη εικονα της σημερινης ελληνικης κοινωνιας και καθημερινοτητας.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”