Προέλλην έγραψε:Πήζεις αγράμματη δουλάρα;
οταν και εαν αναγκαστω να μεταναστευσω ισως να φτασω στο σημειο να πηζω
σαν και σενα αλλα μεχρι στιγμης που κοιταζω γυρω μου ειμαι αρχοντας
που δεν δινω σε κανενα ποστι τον λογαριασμο
.gif)

Προέλλην έγραψε:Πήζεις αγράμματη δουλάρα;
.gif)

nemo έγραψε:υπαρχουν καμποσα βιβλια μεταφρασμενα που εξηγουν γιατι μονο στον ελλαδικο χωρο
μπορεσε και αναπτυχθηκε πολιτισμος και γιατι οχι στους χαρτες του αντιμν
και γιατι οχι στις στεπες του διαδοχου και γιατι οχι εκει και αλλου κλπ

nemo έγραψε:ενταξει τα εχουμε κανει σαλατα ολοι ..δεν εχουμε πει τι εννοουμε πολιτισμος
και δεν εχουμε βρει χρονολογικα το σημειο εκκινησης για την συζητηση
ας παμε σε πιο κοντινο παρελθον και αντιμν δεν γινεται να υπαρχει αυτο που υπονοεις
ενα ειδος πολιτισμου βασισμενο κατα ενα μεροςς στην αλιεια στην μερικη εκμεταλευση
της γεωργιας και στο κυνηγι δεν το λες και αρχη του πολιτισμου

nemo έγραψε:Τλαξκαλτέκος εχεις αποψεις που εχουν ενδιαφερον και θα τις συζητησουμε εν καιρο
θελω λιγα λογια σε αυτο το κομματι που γραφεις
πως στηριζεται αυτη η θεωρια;
Πατρίδα των Ινδοευρωπαίων έχει αποδειχτεί γλωσσολογικά πως ήταν οι Ποντοκασπικές στέπες. Η Ανατολία που διεκδικούσε και αυτή τον ρόλο της κοιτίδας πλέον δεν γίνεται δεκτή γιατί ο χρόνος που χρειάζεται δεν επαρκεί για την δημιουργία των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών από την πρωτοϊνδοευρωπαϊκή. Πρώτη αποκόπηκε η Ανατολική ομάδα ( Χετταίοι , Λούβιοι ) και εγκαταστάθηκαν στην Ανατολία. Έπειτα οι Τόχαροι και τράβηξαν ανατολικά, μετά οι Ιταλοκέλτες και πήγααν δυτικά , μετά οι Ελληνοάρειοι ( οι Ελληνοφρύγες πήγαν στην Βαλκανική, οι Αρμένιοι στην Αρμενία και οι Ινδοίρανοί ανατολικά ) και τέλος έμειναν οι ΓερμανοΒαλτοΣλάβοι. Οι Γερμανοί τράβηξαν δυτικά και οι Βαλτοσλάβοι έκαναν τελευταίοι τις κινήσεις τους.

nemo έγραψε:σε ποια χρονολογια αναφερεσαι στο περιπου;
..για να δω θα μου μεινει η σπληνα στην θεση της;