Αγις έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Πού βρέθηκαν οι νύμφες στο Βορά ρε;
Η κόρη ήτο ένα κήτος 150 κιλά και βάλε με αξύριστο πράμα σαν φράχτης από βάτα, με μουστάκι και συγκαμένη μέχρι τα γόνατα και η κυρία ανθύπα μια τάπα με κωλάθρα τέσσερα στρέμματα τίγκα στη κυτταρίτιδα και αιμορροΐδες σαν ακτινίδια που επέμενε καλά και σώνει να κάτσει και στη μούρη μου αλλά βρήκε σθεναρή αντίσταση εκ μέρους μου.
Ας όψονται η ανάγκη, το νεαρό της ηλικίας μου και η αθωότητα μου γι' αυτές τις μαύρες σελίδες στην, κατά τα άλλα ηρωική, στρατιωτική μου καριέρα ως κομάντο.

Απαραδεκτες περιγραφες και χαρακτηρισμοι που εστιαζουν αποκλειστικα -φασιστικα - πατριαρχικα σε εξωτερικα γνωρίσματα Κυριών που σου χαρισαν απλοχερα το θειο δωρον του ερωτος .
Συγκλονισμενος σε παραδιδω εις την χλευην των συμφορουμιτων του Ελευθερου Φορουμ.
Δε μασάμε εμείς τα καλαματιανά αρσενικά από χλεύες.
Όσο για το θείο δώρο του έρωτα καλύτερα θα την έβγαζα με αγγαρεία στις σκατότρυπες να σκοτώνω για τρεις μήνους το θερίο παρά να φάω την ξινίλα από τις κωλοχαράδρες των νυμφών..
Αλλά παρότι βρέθηκα σε στιγμή αδυναμίας και υπέκυψα στις διαστροφικές ορέξεις τους προέβην μόνο στα απολύτως απαραίτητα.