Πόσο σοβαρά βλέπετε το ενδεχόμενο να επηρεαστείτε απο τον κορωνοϊό;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πόσο σοβαρά βλέπετε το ενδεχόμενο να επηρεαστείτε απο τον κορωνοϊό;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μαρ 2020, 21:36

Στα δημοσια νοσοκομεια πανε για να τσιμπανε πελατες για το ιδιωτικο ιατρειο. Δεν πανε για να κανουν επιστημη.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Μαρ 2020, 21:37

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:
Έλα ρε φίλε. Κόλλησες σε κάποια στερεότυπα.
Πάνε καμιά νύχτα στα επείγοντα (που δε στο εύχομαι εννοείται) να δεις τι γίνεται.

Γιατι στερεοτυπο, νομιζεις οτι οι γιατροι ειναι τιποτα υπερανω που δεν τους νοιαζει το χρημα ή το στατους?

Οι μονοι που παραδεχομαι ειναι οσοι ασχολουνται με την ερευνα οι οποιοι εχουν σωσει εμμεσα απειρες ζωες. Το να ειναι καποιος ενας γιατρουδακος σε ιδιωτικο ιατρειο ή καποιο νοσοκομειο δεν μου λεει τιποτα.

Γιατί να μην πληρώνονται ρε φίλε;
Να χρυσοπληρώνονται πρέπει.
Αρκεί να είναι σωστοί στη δουλειά τους και ανθρώπινοι.
Αλλά δουλειά είναι και ο γιατρός εκτός από λειτούργημα.
Τώρα μου θύμισες τον άλλον που έλεγε ότι απαιτούσε να πηγαίνει τζάμπα στους γιατρούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Μαρ 2020, 21:38

Λαχουρένιος έγραψε:Στα δημοσια νοσοκομεια πανε για να τσιμπανε πελατες για το ιδιωτικο ιατρειο. Δεν πανε για να κανουν επιστημη.

Ρε συ οκ υπάρχουν και σκατογιατροί όπως και σκατοδάσκαλοι και πολλοί άλλοι σκατιάδες στην κοινωνία.
Αλλά αναλογίσου λίγο την προσφορά τους ακόμα και του πιο σκατιά γιατρού.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Μαρ 2020, 21:40

bizeli έγραψε:Όλοι ξέρετε την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία έτσι; Τριτοκοσμίλα.

Ο Λαχουρένιος έχει ως επί το πλείστον δίκιο, αλλά δεν είναι τώρα ώρα γι αυτά.

Αυτή τη στιγμή οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ο στρατός μας, και δυστυχώς πάει στον πόλεμο με τους γκράδες απέναντι σε υπερδύναμη με πυρηνικά και πολυηχητικά.

Χειροκροτείστε τους, βάλτε τους κανένα 50ευρω απο αυτά που σας λείπουν στην τσέπη, καθίστε τους κιόλας.

Κατεβαίνουν στην κόλαση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μαρ 2020, 21:43

bizeli έγραψε:Γιατί να μην πληρώνονται ρε φίλε;
Να χρυσοπληρώνονται πρέπει.
Αρκεί να είναι σωστοί στη δουλειά τους και ανθρώπινοι.
Αλλά δουλειά είναι και ο γιατρός εκτός από λειτούργημα.
Τώρα μου θύμισες τον άλλον που έλεγε ότι απαιτούσε να πηγαίνει τζάμπα στους γιατρούς.

Δεν ειναι λειτουργημα γιατι πληρωνονται για αυτο. Δεν εχω αντιρρηση στο να πληρωνονται φυσικα, οπως καθε επαγγελματιας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τους βαλω σε καποια ιδιαιτερη θεση εναντι των αλλων επαγγελματιων.

Πραγματικα δεν ξερω γιατι ο κοσμος εχει την εντυπωση οτι οι γιατροι δουλευουν για την ψυχη της μανας τους. Μιλαμε για ανθρωπους που προ κρισης το θεωρουσαν αποτυχια να βγαζουν εισοδημα τον μηνα με λιγοτερα απο 5 ψηφια.

bizeli έγραψε:Ρε συ οκ υπάρχουν και σκατογιατροί όπως και σκατοδάσκαλοι και πολλοί άλλοι σκατιάδες στην κοινωνία.
Αλλά αναλογίσου λίγο την προσφορά τους ακόμα και του πιο σκατιά γιατρού.

Ο καθενας μας σε αυτην την κοινωνια προσφερει μια δουλεια εναντι αμοιβης. Οι γιατροι δεν ειναι εξαιρεση. Αυτους που παραδεχομαι ειναι τους εθελοντες γιατι εκεινοι το κανουν πραγματικα ανιδιοτελως οχι για να κονομησουν οπως οι υπολοιποι γιατροι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Μαρ 2020, 21:58

απο τα συμφραζομενα ο διαδοχος θα επαθε ακρατεια απο τον φοβο

εγω παλι αν δεν φτασουν να λιποθυμουν οι γυρω μου στο τσιοκο ολα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Μαρ 2020, 22:09

Είπε ο αμόρφωτος αλητάμπουρας σαλτιμπάγκος που πιστεύει ότι όλα αυτά είναι συνωμοσία της αόρατης πλανητικής κυβέρνησης και καμαρώνει που δεν τηρεί τα βασικά μέτρα για την προστασία της κοινωνίας, μεσ την μαγκιά-κλανιά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Μαρ 2020, 22:31

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ειναι λειτουργημα γιατι πληρωνονται για αυτο. Δεν εχω αντιρρηση στο να πληρωνονται φυσικα, οπως καθε επαγγελματιας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τους βαλω σε καποια ιδιαιτερη θεση εναντι των αλλων επαγγελματιων.

Πραγματικα δεν ξερω γιατι ο κοσμος εχει την εντυπωση οτι οι γιατροι δουλευουν για την ψυχη της μανας τους. Μιλαμε για ανθρωπους που προ κρισης το θεωρουσαν αποτυχια να βγαζουν εισοδημα τον μηνα με λιγοτερα απο 5 ψηφια.

Ο καθενας μας σε αυτην την κοινωνια προσφερει μια δουλεια εναντι αμοιβης. Οι γιατροι δεν ειναι εξαιρεση. Αυτους που παραδεχομαι ειναι τους εθελοντες γιατι εκεινοι το κανουν πραγματικα ανιδιοτελως οχι για να κονομησουν οπως οι υπολοιποι γιατροι.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα επάγγελμα (πραγματικά όλα ανεξαιρέτως τα θεωρώ πολύ χρήσιμα) αλλά αυτό που διαφοροποιεί τον γιατρό είναι το αντικείμενό του.Το ξέρω ότι θα ακουστώ γραφική αλλά πραγματικά σώζει ζωές ρε φίλε. Με πληρωμή, χωρίς πληρωμή... τι σημασία έχει;
Σημασία έχει ότι όταν θα τα βρούμε σκούρα αυτός θα είναι η μόνη μας ελπίδα.
Δε με ενδιαφέρουν τα κίνητρά του προσωπικά (αν το κάνει από ανιδιοτελή ή ιδιοτελή κίνητρα) αρκεί να με κάνει καλά. Και να σου πω την αλήθεια προτιμώ έναν ψυχρό επαγγελματία αλλά πολύ καλό στη δουλειά του. Τώρα αν μπορεί να είναι και ανθρωπιστής ταυτόχρονα μακάρι.
Αλλά εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους. Επαγγελματίες είναι όπως όλοι μας. Αλλά το ίδιο το αντικείμενο είναι αυτό που τους διαφοροποιεί από όλους.
Και εννοείται ότι ξέρω ότι πολλοί έχουν θησαυρίσει με παράνομους τρόπους αλλά αυτό δεν αλλάζει την αξία του επαγγέλματος.

Τι εθελοντές μου λες; Δε λειτουργεί το κράτος με τον εθελοντισμό.
Το κράτος θα πρέπει να πληρώνει υπαλλήλους για να παρέχει τις βασικές δομές στην υπόλοιπη κοινωνία.
Οργανωμένα πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μαρ 2020, 08:56

bizeli έγραψε:Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα επάγγελμα (πραγματικά όλα ανεξαιρέτως τα θεωρώ πολύ χρήσιμα) αλλά αυτό που διαφοροποιεί τον γιατρό είναι το αντικείμενό του.Το ξέρω ότι θα ακουστώ γραφική αλλά πραγματικά σώζει ζωές ρε φίλε. Με πληρωμή, χωρίς πληρωμή... τι σημασία έχει;
Σημασία έχει ότι όταν θα τα βρούμε σκούρα αυτός θα είναι η μόνη μας ελπίδα.
Δε με ενδιαφέρουν τα κίνητρά του προσωπικά (αν το κάνει από ανιδιοτελή ή ιδιοτελή κίνητρα) αρκεί να με κάνει καλά. Και να σου πω την αλήθεια προτιμώ έναν ψυχρό επαγγελματία αλλά πολύ καλό στη δουλειά του. Τώρα αν μπορεί να είναι και ανθρωπιστής ταυτόχρονα μακάρι.
Αλλά εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους. Επαγγελματίες είναι όπως όλοι μας. Αλλά το ίδιο το αντικείμενο είναι αυτό που τους διαφοροποιεί από όλους.
Και εννοείται ότι ξέρω ότι πολλοί έχουν θησαυρίσει με παράνομους τρόπους αλλά αυτό δεν αλλάζει την αξία του επαγγέλματος.

Υπαρχουν παρα πολλοι κλαδοι που ειναι αναγκαιοι για την ζωη μας, ειτε για την επιβιωση μας οπως αγροτες και κτηνοτροφοι ειτε για καποιες ανεσεις οπως οσοι απασχολουνται κλαδο των μεταφορων ή της πληροφορικης, απο τον τελευταιο χειρωνακτη μεχρι τους σχεδιαστες, τους προγραμματιστες κλπ

Ακομα και ο γιατρος δεν κανει την δουλεια στο κενο, αλλα βασιζεται στην φαρμακοβιομηχανια, στον ηλεκτρισμο, στην πληροφορικη και πολλους αλλους κλαδους για να κανει την δουλεια του.

Ο γιατρος δεν ειναι καμια ιδιαιτερη περιπτωση και δεν του οφειλεται παραπανω σεβασμος απ'οτι σε εναν οποιοδηποτε εργαζομενο.

Τι εθελοντές μου λες; Δε λειτουργεί το κράτος με τον εθελοντισμό.
Το κράτος θα πρέπει να πληρώνει υπαλλήλους για να παρέχει τις βασικές δομές στην υπόλοιπη κοινωνία.
Οργανωμένα πράγματα.

Αναφερομαι γενικα στον ιατρικο κλαδο και λεω οτι θαυμαζω μονο αυτους που κανουν και εθελοντικη δουλεια. Δεν λεω οτι πρεπει να στηριζομαστε στους εθελοντες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μαρ 2020, 10:19

Λαχουρένιος έγραψε:Στα δημοσια νοσοκομεια πανε για να τσιμπανε πελατες για το ιδιωτικο ιατρειο. Δεν πανε για να κανουν επιστημη.

Ακόμα χειρότερα μετατρέπουν τα δημόσια νοσοκομεία σε προσωπικά τους ιατρεία εκβιάζοντας ασθενείς.
Χίλιες φορές, αν τα έχεις, να τα ακουμπήσεις στον ιδιώτη γιατρό αγοράζοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παρά στον παραδόπιστο ασυνείδητο που εκμεταλλεύεται τη θέση του στο δ.ν. και την ανάγκη του φτωχού ασθενή.
Οι περισσότεροι γιατροί του ΕΣΥ θα έπρεπε να ήταν φυλακή για εκβιασμό.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”