Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Α, δηλαδή ρόλο παίζει ο τίτλος που φέρει ο καθένας και όχι τα διδάγματα και οι αρχές των θετικών επιστημών;;
Για να ξέρω αν είναι να βάζω κι εγώ τί είπε ο ένας και ο άλλος «ειδικός» και όχι να κάθομαι να αναλύω τα δεδομένα με βάση τις αρχές των θετικών επιστημών.
Μα δεν υπαρχουν δεδομενα που να υποστηριζουν τις θεσεις σου. Ο μονος λογος που ολοι οι επιστημονες παγκοσμιως θα ειχαν πεσει τοσο πολυ εξω σχετικα με τον ιο και τα εμβολια θα ηταν αν υπηρχε καποιος δολος απο ολες τις κυβερνησεις του κοσμου να φουσκωθει το θεμα του κορονοιου. Δεν εχω ακουσει ομως καμια πειστικη εξηγηση του γιατι να γινοταν κατι τετοιο και για αυτο δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι αντιεμβολιαστες εχουν ασπαστει θεωριες συνωμοσιας.
Οταν δεν στηριζεις τις θεσεις σου σε πραγματικα δεδομενα αλλα σε α πριορι υποθεσεις αναγκαστικα καταληγεις εκει.
Αυτά είναι δικές σου θεωρίες και υποθέσεις, που δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία για αυτό που συζητούμε.
Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει κάποια πειστική από την πλευρά σου απάντηση σχετικά με το πώς είναι συμβατή με τις θετικές επιστήμες η σύγκριση ποσοστών που έχουν προκύψει κάτω από εντελώς διαφορετικές διαδικασίες και μεθόδους, γεγονός το οποίο συνεπάγεται ότι τα όποια συμπεράσματα βγάζεις από αυτή τη σύγκριση είναι πέρα για πέρα ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.