Προέλλην έγραψε:Magdap35 έγραψε:Ναι εννοείται.
Να ρωτήσω κάτι όμως .
Η Ελλάδα έχει και όμορφα μέρη και για χειμερινό τουρισμό απλά δεν προωθείται .
Αν ένα γραφείο πχ στην Γερμανία διοργάνωνε τέτοια ταξίδια τύπου city breaks στην Αθήνα ή σε γραφικά μέρη της Ελλάδας πιστεύετε ότι θα είχε κάποια ζήτηση ή θα πρέπει να περιοριστούμε στον θερινό τουρισμο?
Οι Γερμανοί πχ ταξιδεύουν το χειμώνα ???
Αρχικά η ζήτηση θα εξαρτώταν αποκλειστικά απο το πόσο καλή διαφήμιση θα έκανες και τι γνωριμίες έχεις με γραφεία στο εξωτερικό. Αργότερα, απο το πόσο ποιοτική και ανταγωνιστική σε τιμή υπηρεσία θα προσφέρεις.
Πες ότι αύριο κιόλας έχεις το γραφείο. Πιστεύεις ότι μπορείς να διαφημίσεις αυτό που πουλάς και πως; Θα πας σε μια διαφημιστική εταιρία, πόσα θα πληρώσεις; Έχεις ταλέντο στα social media, στην φωτογραφία, στο μοντάζ, στις ιστιοσελίδες; Ή θα τα κάνεις όλα outsourcing;
Μπορείς να σταθείς απέναντι σε αλεπούδες αλλοδαπούς τουριστικούς πράκτορες; Έχεις εμπειρία επιτυχημένων παρουσιάσεων, διαπραγματεύσεων, κτλ;
Δεν είναι καλύτερα να δουλέψεις πρώτα μερικά χρόνια να αποκτήσεις ανάλογες εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα χτίζεις στον ελεύθερό σου χρόνο και άλλα skills, πχ έξτρα γλώσσα, εργαλεία πληροφορικής για διαφήμιση, κτλ.;
Νομίζω ότι θέματα που βάζεις είναι ουσιαστικά τα θέματα που δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν η καινούργια φίλη μας
καλό θα ήταν να δοκιμάσει τις αντοχές της και να μπει στο παιχνίδι, σίγουρα αφου μάθει λίγο δουλεύοντας σε ένα αντίστοιχο γραφείο για λίγο καιρό που θα έχει την ευκαιρία να δει ακριβώς τι συμβαίνει όταν βάζεις το κλειδί στην πόρτα κάθε μέρα και να ανοίγεις το μαγαζί σου
Το βρίσκω πολύ θετικό να σκέφτεται ένας νέος άνθρωπος να κυνηγήσει τη ζωή με τέτοιο τρόπο.
Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ στα δεκαεννιά που λες Διαδοχάκο και έφτιαξα ένα μαγαζί με ρούχα στη βουλιαγμένης . Το τι έζησα; το τι έμαθα;
όταν λοιπόν μετά απο χρόνια έφτασα πλέον πιο ώριμος να ανοίξω τις δυο εταιρίες μου πληροφορικής, μια επε και μια αε, είχα πολύ περισσότερα εφόδια.. για πράγματα που δεν φαντάζεστε.
Η επιχειρηματικότητα είναι για εκείνους που τολμούν , οχι για τους γεννημένους υπαλλήλους.
Βεβαίως μαζί με αυτό θα ζήσει ένα ταξείδι δύσκολο , αλλά οπως και να το κάνουμε .,..είναι διασκεδαστικό..
go for it ...!!!!!