Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Τα εχω πει εκατο φορες, μπηκα τριτος στη σχολη μου αλλα τα παρατησα και στραφηκα στο εμποριο, την πρωτη επιχειρηση μου τη ανοιξα στα 26 μου.
Θεωρητικα ειμαι ακομη φοιτητης, συνεπως το σκετο αποφοιτος Λυκειου δεν ισχυει.
Αρα καλα σου λεμε οτι εχεις τελειωσει ενα λυκειο μονο. Αποφοιτος δευτεροβαθμιας παυει να ειναι καποιος οταν τελειωσει καποιο ΑΕΙ ή εστω καποιο ΙΕΚ οχι οταν απλα περναει σε μια σχολη στην οποια δεν παταει ποτε. Το πιο ισχυρο χαρτι που εχεις ειναι ενα απολυτηριο λυκειου.Προέλλην έγραψε:Δεν αλλάζει όμως κάτι. Κάποιοι είναι αμόρφωτοι και η προσπάθεια να ερμηνεύσουν πολύπλοκες καταστάσεις ή επιστημονικές μελέτες (λολ) έχει τα αναμενόμενα κωμικά αποτελέσματα.
Αριστος και σια ειναι η επιτομη του ''η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας''.
Αλλο το σκετο απολυτηριο λυκειου και αλλο η φοιτηση σε ανωτερη σχολη εστω και αν δεν ολοκληρωθηκε.
Αλλα αν θες να με λες σκετο αποφοιτο λυκειου δεν εχω κανενα προβλημα.
Μου αρκει οτι εβγαλα στη ζωη μου πολλαπλασια λεφτα απο καποιους που εχουν πτυχεια, μιλησα σε αιθουσες διπλα σε καθηγητες πανεπιστημιου και εγραψα σε περιοδικα, εφημεριδες και ιστοσελιδες του γουστου μου και κυριως ειπα ελευθερα τη γνωμη μου χωρις κανεις να μου επιβαλει γραμμη.
.