Ο Αρίστος απαντά στο τι μέλει γενέσθαι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ο Αρίστος απαντά στο τι μέλει γενέσθαι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 12:15

Eγω ειμαι παντως καλο παιδι, οχι ρουφιανος σαν μερικους μερικους και δεν προκειται να ανοιξω νημα με ΟΛΕΣ τις δημοσιευσεις που εχεις υπερασπιστει το Σαμαρα. Οχι τιποτε αλλο αλλα θα πιανοταν το χερι μου απο το κοπυ πεηστ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 12:17

Τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Σαμαρα για να μην ξεχνιομαστε συμφωνα με τον Μπουμπουκο.

Τον ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Σαμαρα παλι συμφωνα με τον Μπουμπουκο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 12:19

Δεν εχω κανενα προβλημα κ. Παπαδοπουλε, ισα ισα να τα βλεπει και η ΝΔ που με εχει με 3,60.

Να δει τι διαμαντι εργαζομενο εχει και τον εχει στην πεινα. Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση με βλεπω να στελνω βιογραφικο στον Αλεξη :(
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 04 Αύγ 2018, 12:23

Αρίστος έγραψε:Μπορει συγκεκριμενος συντονιστης εδω μεσα να μην ειναι μελος της Τρουθ Τημ τυπικα.

Ειναι ομως ουσιαστικα.

Η Τρουθ Τημ πολυ θα ηθελε σαν μελος της τον τυπο που υπερασπιστηκε στο ελευθερο το PSI των Σαμαροβενιζελων και τις οικονομικες επιδοσεις του Σαμαρα περισσοτερο και απο γαλαζια μποτακια.

.
Φίλε Αρίστο αυτό έστω ότι είναι αλήθεια.
Με δεδομένο ότι η τρουθ τιμ, αποδεικνύεται πολύ κατώτερη του αναμενόμενου, και προϊόντος του χρόνου καθίσταται και διασκεδαστική
τι μας ενοχλεί αν κάποιος είναι ή δεν είναι; Να μπαίνει και καμία τους ανακοίνωση να βλέπουμε τι λένε, να σχολιάζουμε. Άλλο αν το γεμίσουμε με ανακοινώσεις, εκεί θα έχεις δίκιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 12:27

pan έγραψε:Φίλε Αρίστο αυτό έστω ότι είναι αλήθεια.
Με δεδομένο ότι η τρουθ τιμ, αποδεικνύεται πολύ κατώτερη του αναμενόμενου, και προϊόντος του χρόνου καθίσταται και διασκεδαστική
τι μας ενοχλεί αν κάποιος είναι ή δεν είναι; Να μπαίνει και καμία τους ανακοίνωση να βλέπουμε τι λένε, να σχολιάζουμε. Άλλο αν το γεμίσουμε με ανακοινώσεις, εκεί θα έχεις δίκιο.

Λιγα λογια για την Τρουθ Τημ μην γινουμε κωλος :madwoman:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Αύγ 2018, 12:29

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω κανενα προβλημα κ. Παπαδοπουλε, ισα ισα να τα βλεπει και η ΝΔ που με εχει με 3,60.

Να δει τι διαμαντι εργαζομενο εχει και τον εχει στην πεινα. Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση με βλεπω να στελνω βιογραφικο στον Αλεξη :(

Πάλι καλά να λες ,άλλοι βολεύονται με 0,60 το ποστ και δεν τους βάζουν και ένσημα. :P
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 12:32

Κι ολα αυτα ενω εγω ειχα ανεβασει δημοσιευσεις απο το Ριζοσπαστη που ΕΚΡΑΖΕ το PSI.

Αλλα αυτος που μας μιλαει για κβαντικα φαινομενα συνεχιζε επι μερες να υποστηριζει το PSI του Σαμαρα κοντρα στην επισημη γραμμη του ΚΚΕ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 12:33

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω κανενα προβλημα κ. Παπαδοπουλε, ισα ισα να τα βλεπει και η ΝΔ που με εχει με 3,60.

Πάλι καλά να λες ,άλλοι βολεύονται με 0,60 το ποστ και δεν τους βάζουν και ένσημα. :P

Δεν δεχομαστε τον εκβιασμο της εργοδοσιας. Οι κομματικοι υπαλληλοι ειμαστε εργαζομενοι με δικαιωματα

Θεσπιση κατωτατου μισθου και ωραριου για τους e-παλληλους ΑΜΕΣΑ.

Καιρος να παρουμε τις ζωες μας στα χερια μας.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 04 Αύγ 2018, 13:53

Αρίστος έγραψε:Mπα ΕΣΕΙΣ υποστηριζετε κομμα και προσωπα που εχουν φλομωσει τον κοσμο απο κωλοτουμπες και ψεματα. Εχω ανοιξει και σχετικο νημα το οποιο θεωρω ιδιαιτερως σημαντικο γιατι αποτελει τροπον τινα θεραπευτικη αγωγη για φιλους νεοδημοκρατες που μεγαλωσαν στην υποκρισια.

Οσο για μενα ΜΙΑ ηταν η βασικη μου κωλοτουμπα. Και την ακολουθησαν μαζι με μενα 2.148.000 κοσμου που το Σεπτεμβριο του 2015 ψηφισαν Συριζα-ΑΝΕΛ. Ειχατε την ευκαιρια σας τοτε οσοι μιλαγατε για κωλοτουμπες και φαγατε ενα 40% στη ΜΑΠΑ.

.

Σύριζα και Ανελ είναι τα λιγότερο δημοκρατικά κόμματα (για να μήν πω δικτατορικά) που υπάρχουν αυτή τη στιγμη στην Ελλάδα, τόσο στη θεωρία όσο και στη πράξη. Από λαϊκισμό δε, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 04 Αύγ 2018, 14:24

Γιατί οι πυροσβέστες φοράνε πλατύγυρα κράνη;
Κι αυτό τυχαίο;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”