Εδώ θα κρατάμε το επίπεδο μας.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εδώ θα κρατάμε το επίπεδο μας.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Νοέμ 2015, 11:52

Καλωσήρθες.
Εμείς, αγαπητέ Νάκο, δεν έχουμε κρυφούς συντονιστές να στέλνουν υβριστικά ΠΜ ενώ είναι σε ignore, δεν έχουμε κρυφούς τομείς για τεκνατζούδες, δεν έχουμε σπόνσορες (κανονικά, οχι μεταφορικά) των οποίων την πολιτική ιδεολογία στηρίζουμε και προπαγανδίζουμε, αν διαπιστώσουμε διπλοπρόφιλο το κόβουμε άμεσα, δεν κοιτάμε αν είναι "δικός μας" να τον αφήνουμε. Δεν επιτρέπουμε ύβρεις από κανέναν σε κανέναν, αντίθετα με άλλους που κοιτάνε να δούν αν αυτός που βρίζει είναι "δικός μας", και φυσικά δεν μπανάρουμε άτομα για πράγματα που δεν είπαν.
Συνεπώς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας πολιτισμένος διάλογος.

Αυτά στα γρήγορα, ελπίζω να σε καλύπτω.

Εσύ ποιός είσαι από το "άλλο", btw? :D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Νοέμ 2015, 11:57

Nakos έγραψε:Γεια σας και καλώς σας βρίσκω.
Δεν είναι ότι πιο καλό να κατακρίνετε άλλους που γράφουν σε άλλο φόρουμ. Τα ίδια που παρατηρείτε κι εκεί μπορούν να παρατηρηθούν κι εδώ.
Εσείς τι πιο ποιοτικό έχετε δηλαδή; Φιλικά πάντα και πάλι καλώς σας βρήκα. :ciao5:

Καλώς ήρθες.

Να μας συμπαθάς, αλλά εκείνοι ασχολούνται όλη την ώρα μαζί μας και όχι εμείς. Ανοίγουν ολόκληρα νήματα και σχολιάζουν και μετά, όταν δουν ότι ξεφτιλίζονται, τα κατεβάζουν.

Εδώ κατ' αρχήν δεν παρέχουμε "διευκολύνσεις" σε "ώριμες" κυρίες. Δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να βρίζει ή να απειλεί τα μέλη του φόρουμ μας, δεν αφήνουμε προσβλητικά-ρατσιστικά σχόλια. Γενικά θα δεις ότι η συζήτηση είναι πολύ πιο χαλαρή και πολιτισμένη.

Φιλικά πάντα. :)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2015, 13:39

Admin έγραψε:Εδώ κατ' αρχήν δεν παρέχουμε "διευκολύνσεις" σε "ώριμες" κυρίες.

Για καλο το λες?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Νοέμ 2015, 13:46

Nakos έγραψε:
Εσείς τι πιο ποιοτικό έχετε δηλαδή; Φιλικά πάντα και πάλι καλώς σας βρήκα. :ciao5:

πρώτο είμαστε γαμάτοι πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικο-διεθνολόγοι αναλυτές, δεν έχουμε κομματόσκυλα και στην τελική εδώ είμαστε μαζεμένα όλα τα ομορφόπαιδα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Νοέμ 2015, 15:21

Nakos έγραψε:Γεια σας και καλώς σας βρίσκω.
Δεν είναι ότι πιο καλό να κατακρίνετε άλλους που γράφουν σε άλλο φόρουμ. Τα ίδια που παρατηρείτε κι εκεί μπορούν να παρατηρηθούν κι εδώ.

Δεν κατακρίνουμε κανένα απλά λέμε ότι πρέπει ο κόσμος να είναι προσεκτικός.
Γιατί υπάρχουν προπαγάνδες πολύ καλά μελετημένες στα διάφορα φόρουμ.

Παράδειγμα το οποίο μου έχει συμβεί δύο φορές με διαφορετικό τρόπο.
Έγραφα σε ένα άλλο φόρουμ και το θέμα συζήτησης ήτανε για τον ρατσισμό .
Αυτός που άνοιξε το νήμα φαινότανε ότι δεν ήτανε ρατσιστής. Όμως άνοιξε το νήμα και το άφησε ορφανό δεν ξαναέγραψε τίποτα ξανά και φυσικά όλο το νήμα κολυμπούσε σε ρατσιστικά μηνύματα.
Μπήκε ένα δήθεν καινούργιο μέλος και έγραψε κάτι του στυλ να τους διώξουν όλους ,γύφτους μετανάστες (έγραψε και για πολλούς άλλους ) η Ελλάδα είναι μόνο για τους Έλληνες μόνο έτσι θα ξεβρομίσει ο τόπος.
Του απαντάει ένα πάλι δήθεν καινούργιο μέλος .....ναζούλη μπές στο αυγό σου και σκάσε.
Γράφω εγώ +10000 για τον δεύτερο.(η πρώτη αντιφασιστική αντιρατσιστική δημοσίευση σκέφτηκα)
και αυτός μου απαντάει επειδή δεν είμαι χρυσαυγίτης και είμαι δημοκράτης δεν σημαίνει ότι γουστάρω τους γύφτους ή τους πρόσφυγες αν τους γουστάρεις εσύ να τους πάρεις στο σπίτι σου.

Μετά από πολλές μέρες κατάφερα να βρώ την άκρη ο πρώτος και ο δεύτερος ήτανε το ίδιο πρόσωπο απλά ήθελε τάχαμου τάχαμου στην αρχή να δείξει ότι δεν είναι ναζί και τα βάζει με τους ναζί και μετά που.... θα βαρύνει και θα μετράει ή άποψη του να περάσει το μήνυμα που ήθελε.

Ο ίδιος έγραφε και έβριζε τον εαυτό του.

Μιλάμε για τέτοια και χειρότερα.

Ακροδεξιές πολιτικές κεκαλυμμένες με μπόλικη σάλτσα δημοκρατίας.
Μην σου τύχει να μπείς σε νήμα χουντόγερου συνταξιούχου που γράφει με 4-5 προφίλ τσακώνετε δήθεν με τα άλλα του προφίλ , τσκώνετε μόνος του βρίζει τα άλλα του προφίλ μόνος του για να περνάει τα μηνύματα που θέλει.
Ε τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει προπαγάνδα.
Αυτά όλα θέλουμε να αποφύγουμε.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 17 Νοέμ 2015, 16:38

Μάντης έγραψε:η Ελλάδα είναι μόνο για τους Έλληνες

Πασοκτζής θα ήτανε

Μάντης έγραψε:Ο ίδιος έγραφε και έβριζε τον εαυτό του.

:LoL: :LoL: :LoL:
σχιζοφρένεια, παράνοια
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 18 Νοέμ 2015, 09:25

Μάντης έγραψε:Έγραφα σε ένα άλλο φόρουμ και το θέμα συζήτησης ήτανε για τον ρατσισμό .
Αυτός που άνοιξε το νήμα φαινότανε ότι δεν ήτανε ρατσιστής. Όμως άνοιξε το νήμα και το άφησε ορφανό δεν ξαναέγραψε τίποτα ξανά και φυσικά όλο το νήμα κολυμπούσε σε ρατσιστικά μηνύματα.
Μπήκε ένα δήθεν καινούργιο μέλος και έγραψε κάτι του στυλ να τους διώξουν όλους ,γύφτους μετανάστες (έγραψε και για πολλούς άλλους ) η Ελλάδα είναι μόνο για τους Έλληνες μόνο έτσι θα ξεβρομίσει ο τόπος.
Του απαντάει ένα πάλι δήθεν καινούργιο μέλος .....ναζούλη μπές στο αυγό σου και σκάσε.
Γράφω εγώ +10000 για τον δεύτερο.(η πρώτη αντιφασιστική αντιρατσιστική δημοσίευση σκέφτηκα)
και αυτός μου απαντάει επειδή δεν είμαι χρυσαυγίτης και είμαι δημοκράτης δεν σημαίνει ότι γουστάρω τους γύφτους ή τους πρόσφυγες αν τους γουστάρεις εσύ να τους πάρεις στο σπίτι σου.

Μετά από πολλές μέρες κατάφερα να βρώ την άκρη ο πρώτος και ο δεύτερος ήτανε το ίδιο πρόσωπο απλά ήθελε τάχαμου τάχαμου στην αρχή να δείξει ότι δεν είναι ναζί και τα βάζει με τους ναζί και μετά που.... θα βαρύνει και θα μετράει ή άποψη του να περάσει το μήνυμα που ήθελε.

Ο ίδιος έγραφε και έβριζε τον εαυτό του.

Μιλάμε για τέτοια και χειρότερα.

Ακροδεξιές πολιτικές κεκαλυμμένες με μπόλικη σάλτσα δημοκρατίας.
Μην σου τύχει να μπείς σε νήμα χουντόγερου συνταξιούχου που γράφει με 4-5 προφίλ τσακώνετε δήθεν με τα άλλα του προφίλ , τσκώνετε μόνος του βρίζει τα άλλα του προφίλ μόνος του για να περνάει τα μηνύματα που θέλει.
Ε τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει προπαγάνδα.
Αυτά όλα θέλουμε να αποφύγουμε.

βρε μάντη μήπως τα παραφουσκώνεις λίγο? Δεν νομίζω οτι αξίζει τόση συνωμοσιολογία γύρω απο αυτό το ζήτημα. Υπάρχει βέβαια κάποιο ακροδεξιό-παρακρατικό-πεμπτοφαλαγγίτικο-πρώηνλαοσίτικο-ναζιστικό-φασιστοειδών, εθνικιών και "αγανακτισμενων πολιτών" προπαγανδιστικό δίκτυο που δρα στο διαδίκτυο, οχι μόνο στα φόρα αλλά και στα σχόλια των ειδησεογραφικών πρωκτοθεμάτων και ακροδεξιών βόθρων κυρίως.

Αλλά ολοι αυτοί πόσοι νομίζεις οτι είναι? Και γιατί πρέπει να τους παίρνεις τόσο στα σοβαρά?
Βέβαια δεν σου κρύβω οτι αν κάτι μου λείπει απο το άλλο φόρουμ είναι τα φασιστονάζουλα μου. Τα αγαπούσα κατα βάθος τα μπαγάσικα και ας ήμουν λιγο σκληρός μαζί τους. Τα τάιζα, τα πότιζα ,και καθάριζα το πρωί τα κλουβιά τους απο τις ακαθαρσίες τους και έριχνα άχυρο για να κοιμούνται στα καθαρά... Ε εντάξει κάπου με κουράζανε λίγο με τα γαυγίσματά τους αλλά με καμιά ξυλιά στα πισινά και με κανα μεζεδάκι ηρεμούσανε...

Δεν έχουμε τέτοια πετιγκρί φασιστονάζουλα εδώ, η αλήθεια είναι αυτή. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κανα δυο εδώ και με κάποιους περαστικούς απο το άλλο φόρουμ που το κάνουν περισσότερο απο αγγαρεία και για να κρατάνε το πόστο μη το πάρει άλλος δεν φτάνουν τα πετιγκρί φασισταριά του άλλου φόρουμ... Τέλος πάντων βολευόμαστε και μ αυτά που έχουμε μη τα θέλουμε όλα δικά μας...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Νοέμ 2015, 10:30

εδώ είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι κομμουνιστές.
κάποιοι ενεργοί, άλλοι απενεργοποιημένοι και οι υπόλοιποι, σαν τον χελώνα ας πούμε, εν δυνάμει. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Νοέμ 2015, 13:33

Ρεκ_ _μας έγραψε:εδώ είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι κομμουνιστές.
κάποιοι ενεργοί, άλλοι απενεργοποιημένοι και οι υπόλοιποι, σαν τον χελώνα ας πούμε, εν δυνάμει. :fico:

Χου ρε που θα με πείς εμένα δυνάμει κομμουνιστή!!! Α παπαπαπα, μου βγάζεις και φήμες. :D

Σε όλα οσα είπα, να προσθέσω και το οτι εμείς δεν μπανάρουμε άτομα που δεν συμμετέχουν καν στη συζήτηση.

Μπήκα σήμερα να κοιτάξω κάτι στα ΠΜ μου, και είδα οτι έχω φάει μπάν. Η πλάκα είναι οτι εγώ στο βόθρο έχω να γράψω κάτι μήνες (αν θυμάμαι καλά τελευταία φορά ήταν με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου).
:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Κοινώς, αγαπητέ bibibo, εδώ υπάρχει πραγματική ελευθερία λόγου σε δημοκρατικά πλαίσια.
Εδώ και το screen:

Εικόνα

:s_cool
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Νοέμ 2015, 14:13

ευτυχώς που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τα δικά μου 421 διαφορετικά προφίλ. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”