Re: Cafeteria

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 28 Φεβ 2015, 19:47

Δηλαδή αν σε νιώσει μια γυναίκα που έχει την εμφάνιση της jocelyn wildenstein θες να μου πεις οτι αυτόματα τη θεωρείς όμορφη;
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Φεβ 2015, 19:56

Απ' ό,τι βλέπω αυτή παντρεμένη είναι, οπότε όλο και κάποιος άνδρας απάντησε "ναι" στο ερώτημα.
Γνωρίζω αρκετές που είναι πάρα πολύ όμορφες, αλλά είναι μόνες τους, ακριβώς επειδή πέρα από την ομορφιά, δεν είχαν κάτι άλλο.
Για την συγκεκριμένη, αν κατάλαβα καλά, μάλλον από τις πολλές πλαστικές έγινε έτσι, οπότε πιθανόν να έχει η ίδια πολύ μεγάλη γνώμη για την εξωτερική εμφάνισή (της), και να μην είναι άνθρωπος που θα θέλει να γνωρίσει πραγματικά τον άλλον. Μια κοπέλα οχι και τόσο όμορφη εμφανισιακά (από φυσικού της), αλλά με καλό χαρακτήρα, που θα μπορούσα να την εμπιστευτώ, ναι, θα με κέρδιζε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Φεβ 2015, 19:58

White έγραψε:
Οι Ελληνίδες δε σας αρέσουν δηλαδή;
Καλές είναι μωρέ και αυτές.
Εντάξει δε λέω... δεν είναι τόοοοοοοοοοοοοοοοσο όμορφες όσο οι γυναίκες άλλων εθνών, όμως καλές δεν είναι και οι Ελληνίδες;

Οι Ελληνίδες δεν είναι τόσο όμορφες, αλλά έχουν άλλα καλά που δεν τα έχουν οι κρυόκωλες παραπάνω. Και το κυριότερο είναι αρκετά καλές για οικογένεια, για την βόρεια ευρώπη δεν το συζητώ καν, όλες οι οικογένειες είναι διαλυμένες, επειδή οι γυναίκες τους είναι μπιπππππ και δεν θεωρούν τον γάμο κάτι το ιερό. Αυτή είναι η αλήθεια.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Φεβ 2015, 20:00

White έγραψε:Δηλαδή αν σε νιώσει μια γυναίκα που έχει την εμφάνιση της jocelyn wildenstein θες να μου πεις οτι αυτόματα τη θεωρείς όμορφη;

Για να την παντρεύτηκαν τόσοι δισεκατομμυριούχοι και να τους έτρωγε τα λεφτά, κάτι καλό θα είχε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Φεβ 2015, 20:02

Metranion έγραψε:
White έγραψε:
Οι Ελληνίδες δε σας αρέσουν δηλαδή;
Καλές είναι μωρέ και αυτές.
Εντάξει δε λέω... δεν είναι τόοοοοοοοοοοοοοοοσο όμορφες όσο οι γυναίκες άλλων εθνών, όμως καλές δεν είναι και οι Ελληνίδες;

Οι Ελληνίδες δεν είναι τόσο όμορφες, αλλά έχουν άλλα καλά που δεν τα έχουν οι κρυόκωλες παραπάνω. Και το κυριότερο είναι αρκετά καλές για οικογένεια, για την βόρεια ευρώπη δεν το συζητώ καν, όλες οι οικογένειες είναι διαλυμένες, επειδή οι γυναίκες τους είναι μπιπππππ και δεν θεωρούν τον γάμο κάτι το ιερό. Αυτή είναι η αλήθεια.

Για οικογένεια Ασιάτισσα.

Για τα πάντα βασικά, Ασιάτισσα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Φεβ 2015, 20:04

Diadochos έγραψε:Για οικογένεια Ασιάτισσα.

Για τα πάντα βασικά, Ασιάτισσα.

Δεν θέλω δούλες και δεν μου πολυαρέσουν οι ασσιάτισες, ούτε οι αφρικανές. Μια χαρά είναι και οι ελληνίδες για οικογένεια, σε σχέση με τις γερμανίδες, εκτός και αν είσαι τυχερός.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 28 Φεβ 2015, 20:55

Ξεκολάτε ρε. Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι οι γυναίκες των άλλων.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Φεβ 2015, 21:08

Ξυπόλυτος Πρίγκιψ έγραψε:http://www......gr/viewtopic.php?f=24&t=9496&sid=8a1ce7559deda11df55b1c7018c95017

Συνάντηση κορυφής! :s_cool
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Φεβ 2015, 21:38

Aυτά είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Φεβ 2015, 22:15

Και καθώς αποβιβαζόμουν από το τρένο κατεβαίνοντας τα σκαλιά του κεντρικού σταθμού, συνάντησα ένα τρελό μωρό, είχα δει την πλάτη της και τα μακρυά περιποιημένα βαμμένα μαύρα μαλλιά καθώς έμπαινε στο τρένο, αλλά δεν έδωσα σημασία, μια από τα ίδια λέω δεν είναι η πρώτη και η τελευταία εδώ, εχει τρελά γκομενάκια. Ψιλομπερεδεύτικα τώρα αυτή είναι Γερμανίδα με βαμμένα μαλλιά γιατί λίγο ήταν σκουρόχρωμη, αλλά θα μου πεις δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γερμανίδα που είναι σκουρόχρωμη, μπορεί να ήταν και ρωσσίδα. Αναστήματος 1.75, μαύρο κολλητό παντελονάκι, 30άρα, ένα κολλητό εφαρμοστό γαλλαζόασπρο τζάκετ, κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι μπροστά της και φορούσε χαμηλοτάκουνες καφέ γόβες με χοντρό τακούνι. Κατευθυνόμουν προς ένα σουπερμάρκετ, στάθηκα στην διασταύρωση να περάσω απέναντι και αυτή δίπλα μου, βασικά επειδή χάζευα κάτι άλλα γκομενάκια από την δεξιά μου πλευρά (Σάββατα γίνεται χαμός) άργησα να παρατηρήσω ότι είχε ανάψει πράσινο. Ξεκίνησε πρώτη και μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησα και εγώ, με λίγα λόγια αυτή βρέθηκε μπροστά μου. Άκουγα τον υπέροχο ήχο των τακουνιών που έβγαζε σε κάθε βήμα, το μόνο που μου την έσπασε ήταν ότι κάπνιζε, μου θύμισε αγριόγατα και με το στυλ που κρατούσε το τσιγάρο της. Δεν ήταν καθόλου αδύνατη και καθόλου χοντρή, ούτε καν πόντο παραπάνω. Σε κάθε βήμα που έκαναν τα τακούνια της, ο πισινός της έκανε ένα κούνημα σταθερό, ούτε να πηγαίνει αριστερά δεξιά, αλλά συνάμα να ξεχωρίζει από το κούνημα το στριγκάκι της. Είχα πάθει πλάκα, κόλλησαν τα μάτια μου πάνω της, από την κορυφή ως τα νύχια, μωρ' τι νταρντάνα είναι τούτη; Ήθελα να της μιλήσω να της πω κάτι, καθώς προχωρούσα αυτή κοίταξε πίσω της, μπροστά από αυτήν ήταν κάτι πιτσιρίκες χοντρούλες, να μιλάνε δυνατά και να γελάνε....
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”