Σημερα πηζουν οι μουνες των χουντικων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σημερα πηζουν οι μουνες των χουντικων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Νοέμ 2016, 14:02

pluton έγραψε:Τι το κακό έχει αυτό;

Για σενα τιποτα,κονομας κιολας.

Εγώ τα βλέπω ΟΛΑ, στο κωλοτσεπάκι κανενός δεν είμαι και κυρίως δεν είμαι δεδομένος.

Καθολου,απλως σκιζεσαι για την ιστορικη αληθεια :D
Εσυ και ο Golden Age.

Τι σημαίνει "μποτ";

:LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Νοέμ 2016, 14:20

Εικόνα

Ένας άλλος κατάλογος νεκρών (κι απ' τους πιο περίφημους μάλιστα), ήταν αυτός του Μπάμπη Γεωργούλα, στελέχους της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος» (ΚΚΕ).
Ο Γεωργούλας αναφέρει 77 ονόματα νεκρών (τα περισσότερα, χωρίς το μικρό όνομα, άρα μη ταυτοποιήσιμα):
1. Αναγνωστόπουλος Νίκος
2. Αντάρογλου
3. Αργυρίου
4. Ασημακοπούλου
5. Βυθούλκας
6. Βρυώνης Απόστολος
7. Γερακίδης Γεώργιος
8. Γελιάλης Μ.
9. Γιαννόπουλος Γεώργ.
10. Γρέλος Γιάννης
11. Δαζαβίδης Ι.
12. Δεστήρης
13. Δημητρίου Α.
14. Δημόπουλος Αντρέας
15. Διαμαντάκη Μαρία
16. Τόρις Μαργκρέττε
17. Έγκελον Γκούλια
18. Ευαγγελινός Γιάννης
19. Ηλιόπουλος
20. Θεοδώρου Δημ.
21. Ιωαννίδης
22. Ιωάννου Καίτη
23. Κάγκος Γιάννης
24. Κάππος Γ.
25. Καράκας Μπαλσάν
26. Καραγεώργης Στέλιος
27. Καραγεωργίου Αντρ.
28. Καραμάνης Μάρκος
29. Κομνηνός Διομήδης
30. Κουμούλος Γιάννης
31. Κούμπος
32. Κοντομάρης
33. Κουτουμάρης Σπ.
34. Κανιωτάκης
35. Κόκκινος Δημ.
36. Κρητικάκη
37. Κυριακόπουλος Δημ.
38. Καρδίκας
39. Λαζαρίδης
40. Λαζαριώτης Παν.
41. Μαλικάκης
42. Μαζαράκης
43. Ματζώρος
44. Μανωλόπουλος
45. Μαρκουλής Νίκος
46. Μπεκιάρη Βασιλική
47. Μυρογιάννης Μιχάλης
48. Μέξης
49. Μικρώνης Κώστας
50. Μιχαηλίδης
51. Μπέτσας
52. Μπότης
53. Μώμος Στέλιος
54. Παντελεάκης Κυρ.
55. Παπαγεωργίου Χρ.
56. Παμέπης
57. Παπαροδόπουλος Χ.
58. Παπαδόπουλος Χαρ.
59. Πολυζωίδης Γ.
60. Παλέμος Β.
61. Σπαρτίδης Αλ.
62. Σαμούρης Γεώργιος
63. Σορμαλής
64. Σάζιος Ε.
65. Σχίζας
66. Σταυροπούλου
67. Ταϊνης
68. Τουρίλ Έκλέκ
69. Τσιγκούνης
70. Τουλούπας Δημήτριος (λοχίας πού αρνήθηκε να πυροβολήσει εναντίον των φοιτητών και σκοτώθηκε επί τόπου από ίλαρχο)
71. Φαμέλλος Βασ.
72. Φιλίνης Ιωάννης
73. Χανιωτάκης
74. Χρηστακέα Μαρία
75. Χαραλαμπίδης Νικ.
76. Χαλκιαδάκης
77. Ψαρά Ελένη

Μετά τη μεταπολίτευση λοιπόν, ξεσπάει ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.
59 νεκροί το ένα «ίδρυμα»!
75 νεκροί ο άλλος «φορέας»!
154 νεκροί (ΝΑΙ τόσους βρήκανε) μια άλλη εφημερίδα!

ΜΙΛΑΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ

Σε εφημερίδα των Αθηνών εμφανίζεται κατάλογος με 82 ονόματα ανθρώπων που πέθαναν στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Τα λαγωνικά ψάχνουν και βρίσκουν ότι οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν πραγματικά, αλλά ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Κάποιος «δημοσιογράφος» δηλαδή, πήγε στο Ληξιαρχείο Αθηνών έδωσε «λαδάκι» στον υπάλληλο και αυτός του έδωσε λίστα με ονόματα πεθαμένων εκείνες τις μέρες. Ο «δημοσιογράφος» τους έβαλε σαν νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Εμβρόντητη η εφημερίδα μαθαίνει αργότερα ότι τα ονόματα των «ηρωικών νεκρών» που δημοσίευσε ήταν μια γριούλα 81 χρονών που πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ένας παππούς 75 χρονών που πέθανε από καρκίνο και άλλοι.

ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Νοέμ 2016, 14:42

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Τι το κακό έχει αυτό;

Για σενα τιποτα,κονομας κιολας.

Εγώ τα βλέπω ΟΛΑ, στο κωλοτσεπάκι κανενός δεν είμαι και κυρίως δεν είμαι δεδομένος.

Καθολου,απλως σκιζεσαι για την ιστορικη αληθεια :D
Εσυ και ο Golden Age.

Τι σημαίνει "μποτ";

:LoL: :LoL:

Σε εποχές που επικρατεί το ψέμα η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη Επαναστατική. (δεν το είπα εγώ και δεν θυμάμαι ποιος το είπε).

https://www.youtube.com/watch?v=8QxfqKcl_AM

Τατσόπουλος: Το Πολυτεχνείο δεν έριξε την Χούντα.

Εικόνα

:enamorado: :enamorado: :enamorado: :enamorado:

Χρονια Πολλα Πολυτεχνειακι μου :enamorado: :enamorado:
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Νοέμ 2016, 15:32

Να με τι γαλούχησαν 43 χρόνια την νεολαία και τον λαό, που δεν κάθεται να πολυσκεφτεί και ότι σανό του βάλουν στο παχνί του το τρώει αμάσητο.

Εικόνα

Εικόνα

Σχολικό βιβλίο για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Εικόνα

Και αυτή τη μαρμάρινη πλάκα οι εορτάζοντες, κοιτούν με σεβασμό .... Που γράφει όμως για τους νεκρούς της κατοχής 1941-1944 αλλά ο κόσμος νομίζει ότι είναι για τους νεκρούς του 1973....

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Νοέμ 2016, 22:19

Δεν βλέπω τπτ κακό με τις υπερβολές και τους όποιους μουσαντένιους νεκρούς. Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να την λέμε και στον Ηρόδοτο που έκανε λόγο για 1.000.000 Πέρσες εισβολείς.

Ας εστιάσουμε στο γεγονός, έπεσε πούτσα στην Χούντα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Νοέμ 2016, 22:24

24 Nοεμβρίου

0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Νοέμ 2016, 22:39

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν βλέπω τπτ κακό με τις υπερβολές και τους όποιους μουσαντένιους νεκρούς. Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να την λέμε και στον Ηρόδοτο που έκανε λόγο για 1.000.000 Πέρσες εισβολείς.

Ας εστιάσουμε στο γεγονός, έπεσε λούτσα στην Χούντα.

Εσύ μπορεί ,αλλά ο άλλος μας τα έχει κάνει.. Ζέπελιν , "όχι άλλο κάρβουνο"

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Νοέμ 2016, 22:41

Tη δουλεια του κανει ο ανθρωπος
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Νοέμ 2016, 22:53

Υπάρχει επάγγελμα πεοκρούστης;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Νοέμ 2016, 08:09

Λαχουρένιος έγραψε:Tη δουλεια του κανει ο ανθρωπος

Όταν φτιάχνατε το νήμα "Σημερα πηζουν οι μουνες των χουντικων" εννοούσατε ότι θα είναι ένας τόπος συζήτησης συμφωνίας στο γνωστό μοτίβο και κανένας δεν θα είχε την δυνατότητα να σας χαλάσει την σούπα που ετοιμάσατε και μάλιστα με επιχειρήματα που δεν μπορείτε να αντικρούσετε;

Λοιπόν για να κλείσω το ζήτημα της πτωμολογίας επί της οποίας στηρίχτηκε το παραμυθάκι που στηρίξατε, έχω να πω ότι υπήρξαν από νωρίς έντιμοι άνθρωποι που το κατήγγειλαν, φυσικά το "δημοκρατικό" σκυλολόι φρόντισε να πνίξει τις φωνές τους (με την βοήθεια πάντα των ΜΜΕ).

«…Όταν έγινε το πολυτεχνείο, ούτε πήγα επί τόπου, ούτε συγκινήθηκα. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτά τα πεζοδρομιακά ξεσπάσματα δεν κλόνιζαν την δικτατορία και ότι όπως στα χρόνια της κατοχής, υποκρύπτανε κομμουνιστικές επιδιώξεις επικίνδυνες για το μέλλον… Έχω την συνείδηση μου ήσυχη ότι δεν συνήργησα στην κατασκευή του μύθου του Πολυτεχνείου. Λυπάμαι τα 5-6 παιδιά που σκοτώθηκαν έξω και μακριά, διότι μέσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς. Η σκληρότερη δικτατορία που ακολούθησε, θα διαρκούσε πολύ ακόμη, αν δεν την έριχνε η εγκληματική ηλιθιότητα της απόπειρας κατά του Μακαρίου…». Κ. Τσάτσος (Ακαδημαϊκός, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Φιλόσοφος και Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τα έτη 1974-1980) στο βιβλίο του “Λογοδοσία Μιας Ζωής”.

«…Το πολυτεχνείο υπήρξε μία ευγενική θαρραλέα δημοκρατική εκδήλωση της Νεολαίας. Μόλις όμως εκδηλώθηκε και στέριωσε, κατά την τακτική που δίδαξε ο Λένιν, υπερφαλαγγίστηκε από το ΚΚΕ και τα συνθήματα από συνθήματα Δημοκρατίας έγιναν συνθήματα κομμουνισμού. Το πολυτεχνείο όχι μόνο δε έριξε την Δικτατορία αλλά τη δυνάμωσε… Τιμώ λοιπόν ειλικρινά και βαθύτατα την πρωτοβουλία και τον ηρωισμό των νέων που ξεκίνησαν αυτό το κτύπημα. Αλλά για να το τιμήσω, νομίζω πως πρέπει να πω αυτό που πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Δεν είμαι διατεθειμένος λόγω επιμόνου συνθηματολογίας λόγω ανυπάρκτων… ”πολυαρίθμων νεκρών” να βοηθήσω και εγώ στην θεσμοποίηση μια ψεύτικης ιστορίας…». Ευάγγελος Αβέρωφ Υπουργός Εθνικής Αμύνης, περιοδικό Επίκαιρα, τεύχος 562, την 10 Μαΐου 1979.

Οι περιβόητοι νεκροί του πολυτεχνείου! Επί Ν.Δ. αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Δημήτρης Τσεβάς έρευνα με σκοπό την εύρεση του αριθμού και της ταυτότητας των νεκρών. Σύμφωνα με το πόρισμα δεν υπήρχε κανένας, εντός του πολυτεχνείου!

«…Θα έλθη όμως κάποτε η ώρα που η υπόθεση “Πολυτεχνείο” θα μελετάται από τους ιστορικούς, τους κοινωνιολόγους και τους ψυχιάτρους ως μία από τας χαρακτηριστικοτέρας αποδείξεις της [b]ηθικής και πνευματικής καταπτώσεως της εποχής μας.»[/b] Θ. Παπακωνσταντίνου στο βιβλίο του ”Η Μεγάλη Περιπέτεια” εκδόσεις Κάκτος.

Υπάρχουν και άλλες δηλώσεις όπως πχ του Λαλιώτη και του Πρύτανη το ΕΜΠ, αλλά δεν χρειάζεται αυτά φτάνουν για να ξεσκεπαστεί η πτωμολογία στο Πολυτεχνείο.

Εικόνα

Αφού λύθηκε το ζήτημα των νεκρών και ΚΑΝΕΙΣ δημοκράτης δεν έχει να πει τίποτα (δηλαδή παραδέχεστε ότι η πτωμολογία είναι ένα ψέμα για να ξεγελαστεί το πόπολο). Το σταματώ εδώ το θέμα.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ για να λύσουμε και τις άλλες αθλιότητες του συμβόλου που στηρίξατε την μεταπολίτευσή σας.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”