oldjedi έγραψε:nemo έγραψε:μακαρι αυτο που εγινε ...να διαδοθει σε καθε δρομο και σοκακι της ελλαδας
ο φασισμος πρεπει να κτυπηθει οπου και και να τον συναντάει κανεις
ειναι καθηκον του καθε πολιτη πλεον
![]()
Θα ελεγα πως ο ολοκληρωτισμος πρεπει να χτυπηθει οπου και να τον συνανταει κανεις ...
Ειναι καθηκον του καθε πολιτη να μην κανει διακρισεις μεταξυ κοκκινου και μαυρου φασισμου ...
Ολντ
επειδη ζουμε ακριβως σε περιοδο ολοκληρωτισμου και απορω βρε τι αλλο να σου -μας κανουν για να το κατανοησουμε;
ειμαστε η μοναδικη χωρα οπου φοβομστε να εχουμε στα ρουχα μας την σημαια μας
ειμαστε η μοναδικη χωρα οπου ο αποικισμος υφισταται σε καθημερινη βαση
ειμαστε η μοναδικη χωρα οπου οι γηγενεις- ιθαγενεις δεν μαθαινουν την ιστορια τους
και πολλα πολλα αλλα και εσυ ακομη προσεχεις το βαζο να μη σπασει; δηλαδη ποτε θα αντιδρασεις;
και βεβαια ηρθε η ωρα να διαλεξεις στρατοπεδο ασχετα με το χρωμα ή τις μεθοδους
αλλιως δεν θα εχει δικαιωμα κανεις να λεει οτι δεν φταιει
σε εφτα χρονια επεσε η χουντα και εμεις εδω παμε σε ογδο χρονο μνημονιο και με περισσοτερους νεκρους
και φτωχοποιηση και αποικισμο δηλαδη τι αλλο θες για να μη σε πουν ρατσιστη!!!!
ειναι και το αλλο αυτοι που δηθεν σε κατηγορούν για φασιστα κλπ ηδη ψαχνουν σοβαρες χωρες να την κανουν
ή την εχουν κανει..θσ...κι υστερα λεμε οτι αποκλειται να μας ψεκαζουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολντ

Η διαίσθησή μου, μου λέει ότι υπάρχουν και άλλα πραγματάκια που θα μάθουμε και φυσικά τα ΜΜΕ και κάθε δημοκράταρος σε πολύ λίγο καιρό δεν θα θέλουν να τα θυμούνται .... εξ άλλου κατά την λογική του Γκαίμπελς "Λέγε ψέματα όλο κάτι στο τέλος μένει" 
Διάβασες τον φάκελό μου; Η λευκή τρομοκρατία πια εφαρμόζετε ανάποδα ....