Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Δεν ξέρω ποιο είναι το κόμμα μου και δεν με ενδιαφέρει τι λέει το όποιο κόμμα (όπως σε ενδιαφέρει εσένα)... Οι ΕΑΟ πολέμησαν τον Βούλγαρο κατακτητή είτε αυτός είχε την ετικέτα του φασίστα είτε του κομμουνιστή .... Εάν έχεις στοιχεία (στοιχεία όχι π@ρδές) για συμφωνίες να τα δω. Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα (πλαστογραφημένα πράγματα σαν αυτά που έβαλε ο pan μη μου βάλεις)..... φλομώσαμε στην ζωή μας από ψέματα, προπαγάνδα κάλπικη και παραπληροφόρηση.... φτάνει όχι σε μένα τουλάχιστον.
Η Βουλγαρια απο τον Σεπτεμβριο του '44 ηταν συμμαχικη χωρα, αρα ο Τσαους συνεπης προς την στρατευση του με τον Αξονα χτυπουσε ανταρτες και τακτικους στρατιωτες που ηταν με τους συμμαχους
Το οτι ηταν συμμαχικη χωρα, το επιβεβαιωνει (και αυτο) η ΧΑ
Να μελετας καλυτερα τις κομματικες σου θεσεις
Την ΧΑ την έχω χεσμένη όπως χεσμένο έχω γενικά την κοινοβουλευτική σαπίλα.
Οι Βούλγαροι δεν βγήκαν από παρθενογένεση τον Σεπτέμβριο του 1944, ούτε πέρασαν από καμιά κολυμβήθρα του Σιλωάμ .... οι "κομμουνιστές" Βούλγαροι που τους ονομάζεις σύμμαχους ήταν τα ίδια γουρούνια που αιματοκύλησαν το Δοξάτο και επιδίωκαν με την ετικέτα του σύμμαχου την απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα (και με την βοήθεια του ΚΚΕ φυσικά).... ο Δημητρώφ και το ΚΚΒ πάλεψε με νύχια και με δόντια να συγκατατεθούν ο Αγγλο-Αμερικάνοι να συνεχιστεί η κατοχή την Μακεδονία-Θράκη.... όσοι συνεργάστηκαν μαζί τους ήταν κοινοί προδότες.
Άκουσέ με pan νομίζω ότι θα ήταν βαρετό να κοπιάρω τους αμέτρητους Ριζοσπάστες που προπαγάνδιζαν την ανεξαρτητοποίηση και την προσάρτηση της Μακεδονίας στους σλάβους.... αν επιμένεις όμως θα το κάνω.
Κουβεντιάζετε για κάποιον προδότη που ψόφησε το 1979 αφού πρώτα τον έλιωσε ζωντανό ο καρκίνος και σήμερα δεν υπάρχει καν τάφος με σκατά και το όνομα του πάνω. Ποσο πολύ βαριέστε;
Ωραία λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σου, προφανώς γνωρίζεις πράγματα που τεκμηριώνουν ότι ήταν προδότης.... σε παρακαλώ ενημέρωσέ με και εμένα να μη είμαι σ αυτήν την άγνοια "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».