Εξάρθρωση ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης C-18

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τσο και λο στα νεοναζά

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2018, 06:26

Αυτός είναι ο γνωστός δικηγορος που εμπλέκεται με την ακροδεξιά οργάνωση

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης έκρινε η δικαιοσύνη τους 7 απο τους 11 συλληφθέντες για την υπόθεση των επιθέσεων σε χώρους αντιεξουσιαστών και μεταναστών
Ανήλικος ο ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων που κατηγορούνται για πλημμέλημα
Αστυνομικοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οδήγησαν στα δικαστήρια, προκειμένου η εισαγγελέας να τους απαγγείλει κατηγορίες σύμφωνα με το διαβιβαστικό που συνέταξε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται 30χρονος δικηγόρος από τον Πειραιά, Γιώργος Μακρής, ο οποίος με βαση τα όσα συνέλεξε η αστυνομία από συνομιλίες που καταγράφηκαν, εμφανίζεται να είχε ρόλο ιδεολογικού καθοδηγητή. Η απάντηση που έδωσε ο ίδιος στην εισαγγελέα ήταν μία κατηγορηματική διάψευση, όλων των αστυνομικών αναφορών και όσων του αποδίδονται, ωστόσο διαβάστε την περιγραφή που υπάρχει γύρω από την ένταξή του και τη δράση του:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Εικόνα

Ο 35χρονος δικηγόρος συμμετείχε μέχρι πρότινος και είχε ενεργό ρόλο σε πολιτικό σχηματισμό της άκρας Δεξιάς και συγκεκριμένα στη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη. Το 2016, μάλιστα, ανήμερα την επέτειο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου είχε δημοσιεύσει κείμενο αναφορικά με τα γεγονότα του 1973, στο οποίο μεταξύ άλλων έγραφε: «Κάποιοι αλητάμπουρες γρύλισαν για εξέγερση και ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας». Σύμφωνα με κάποιες πηγές ενημέρωσης, ο κατηγορούμενος δικηγόρος είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση ενός από τους τέσσερις νεαρούς που την 11η Ιανουαρίου είχαν συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική για συμμετοχή στην εξτρεμιστική ακροδεξιά οργάνωση «Απέλλα». Τα μέλη εκείνης της ομάδας είχαν κατηγορηθεί για την εμπρηστική επίθεση, τον Αύγουστο, στο στέκι «Φαβέλα» του Πειραιά.

Στη δικογραφία σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και οι ομολογίες δύο νεαρών για συμμετοχή σε μεμονωμένες επιμέρους πράξεις, όμως ενώπιον της εισαγγελέα φέρονται να ανακάλεσαν ότι είπαν στην αστυνομία.
Οι συλληφθέντες είναι συνολικά 11 αλλά δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό συμμετοχής, οπότε και η ποινική αντιμετώπισή τους θα αξιολογηθεί από τον ανακριτή. Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη, κατα περίπτωση, για:
– Διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπο τη διάπραξη κακουργημάτων
– εμπρησμό
– έκρηξη
– διακεκριμένη κατοχή εκρηκτικών και
– οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τέσσερα κακουργήματα αφορούν επτά εκ των συλληφθέντων, ενώ τα πλημμέληματα τους υπόλοιπους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.

http://www.ereportaz.gr/aytos-einai-o-d ... akrodexia/
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μαρ 2018, 09:22

nemo έγραψε:να σας κανω και εδω την ιδια ερωτηση
γιατι στο αλλο νημα μπορει και να την προσπερασετε
με την ανθρωποτητα πως ειναι η σχεση σας ;
βρισκεστε μονοι σας σε καποιο σπιτι; μπορειτε και εργαζοσαστε;
και εαν ναι σας πληρωνουν για την εργασια σας; ή σας μοιραζουν κουπονια;
απολαμβανετε να μενετε μονοι σας μια ορισμενη ωρα;
εννοω ενα μικρο διαστημα ωρας για να τα βρισκετε με τον εαυτο σας ;
εχετε σχεση με το αντιθετο φυλο;
μπορειτε και καταλαβαίνετε τις διαφορες του φυλου;
αν μου απαντησετε αυθορμητα και ειλικρινα
τοτε θα σας πω και εγω τις δικες μου σκεψεις ..

συνεχιζοντας θα σας δωσω μια συμβουλη την οποια ελπιζω να την εχετε παντα μεσα
στο μυαλο σας και σε καθε σκεψη που κανετε
μη πιστευετε απολυτα σε πρασινα φαντασματα
που σας δειχνουν σας διαβεβαιω οτι κυκλοφορουν παντου και ροζ
και κοκκινα φαντασματα και οποσδηποτε δεν κρυβονται παντα μεσα στις ντουλαπες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 09 Μαρ 2018, 09:59

nemo έγραψε:
nemo έγραψε:να σας κανω και εδω την ιδια ερωτηση
γιατι στο αλλο νημα μπορει και να την προσπερασετε
με την ανθρωποτητα πως ειναι η σχεση σας ;
βρισκεστε μονοι σας σε καποιο σπιτι; μπορειτε και εργαζοσαστε;
και εαν ναι σας πληρωνουν για την εργασια σας; ή σας μοιραζουν κουπονια;
απολαμβανετε να μενετε μονοι σας μια ορισμενη ωρα;
εννοω ενα μικρο διαστημα ωρας για να τα βρισκετε με τον εαυτο σας ;
εχετε σχεση με το αντιθετο φυλο;
μπορειτε και καταλαβαίνετε τις διαφορες του φυλου;
αν μου απαντησετε αυθορμητα και ειλικρινα
τοτε θα σας πω και εγω τις δικες μου σκεψεις ..

συνεχιζοντας θα σας δωσω μια συμβουλη την οποια ελπιζω να την εχετε παντα μεσα
στο μυαλο σας και σε καθε σκεψη που κανετε
μη πιστευετε απολυτα σε πρασινα φαντασματα
που σας δειχνουν σας διαβεβαιω οτι κυκλοφορουν παντου και ροζ
και κοκκινα φαντασματα και οποσδηποτε δεν κρυβονται παντα μεσα στις ντουλαπες

Όλα τα παραπάνω σε ειδικό τα έχεις αναφέρει?
2 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μαρ 2018, 16:01

nemo έγραψε:δεν το θεωρω κατι το σοβαρο σε σχεση με τα υπολοιπα γεγονοτα
που συμβαινουν καθε τοσο στο κεντρο της αθηνας

μπορει η κοπελια να στραβοπατησε και να κτυπησε σε μια εσοχη και ολοι γνωριζουμε
ποσο ευκολο ειναι να συμβει και να ζαλιστηκε τοσο ωστε να πει για σιδερενιο λοστο
για να μη γινει ρεζιλι

αν πραγματι εφαγε κτυπημα απο λοστο θα πρεπει να ηταν μεταμφιεσμενος
ο ρομποκοπ ωστε να αντεξει το κτυπημα και να παει σπιτι της ή στο ραντεβου της

viewtopic.php?f=5&t=7018&p=132503&hilit=επεσε&sid=5785d8a88094e632698751cd9dfc9607#p132503

Σοκάρουν οι διάλογοι των ακροδεξιών της Combat 18 Hellas - Τι λένε για τον τραυματισμό της δικηγόρου της οικογένειας Φύσσα

Στις 26 Φεβρουαρίου δύο από τους συλληφθέντες συζητούν για τη Φαβέλα:

Α: Στη Φαβέλα τους τσακίσανε στο ξύλο, ε;

Β: Ναι ρε, αυτοί πρέπει να ήταν του Πειραιά, ε;

Α: Το πήρε πάνω του ο άλλος. Αυτό βλέπω από τις αναρτήσεις του. Αφού, ρε, οι άλλοι το αρνούνται και επίσημα με τον Μιχαλολιάκο.

Β: Ναι, εντάξει, ωραία πάντως, τους τσακίσανε, γούσταρα που τσακίσανε μια κ..... (χυδαία έκφραση) δικηγόρο.

Α: Του Φύσσα, ναι

Β: Π... (ύβρεις). Ναι, είναι στη δίκη της Χρυσής Αυγής αυτή. Τι δουλειά έχει στη Φαβέλα; Μπήκαν μέσα και την έστειλαν στο νοσοκομείο, να πάει να γ... (ύβρεις). Έτσι, καλά της έκανε. Εμένα αλλού πάει το μυαλό μου, αλλά τέλος πάντων.

Α: Το άλλο είναι, να ξέρεις, κανονικά

Β: Ναι ρε, εννοείται

Α: Χρυσαυγίτες στη Φαβέλα, παντού, παντού

Β: Ε, ναι, ποιος άλλος έχει τόσο κόσμο να πάει εκεί ρε μ....;

Α: Ναι, τέλος πάντων μπορεί να μην είναι και αυτοί όμως

Β: Ε, όποιος και να ναι. Εντάξει... το έκαναν

Α: Εγώ σου είπα που πάει το μυαλό μου

http://www.documentonews.gr/article/sok ... eias-fyssa

Στα τηλέφωνα λαλίστατοι, στα φόρα ανάρχιδα στράκια :yesyes:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2018, 16:05

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
nemo έγραψε:δεν το θεωρω κατι το σοβαρο σε σχεση με τα υπολοιπα γεγονοτα
που συμβαινουν καθε τοσο στο κεντρο της αθηνας

μπορει η κοπελια να στραβοπατησε και να κτυπησε σε μια εσοχη και ολοι γνωριζουμε
ποσο ευκολο ειναι να συμβει και να ζαλιστηκε τοσο ωστε να πει για σιδερενιο λοστο
για να μη γινει ρεζιλι

αν πραγματι εφαγε κτυπημα απο λοστο θα πρεπει να ηταν μεταμφιεσμενος
ο ρομποκοπ ωστε να αντεξει το κτυπημα και να παει σπιτι της ή στο ραντεβου της

viewtopic.php?f=5&t=7018&p=132503&hilit=επεσε&sid=5785d8a88094e632698751cd9dfc9607#p132503

Σοκάρουν οι διάλογοι των ακροδεξιών της Combat 18 Hellas - Τι λένε για τον τραυματισμό της δικηγόρου της οικογένειας Φύσσα

Στις 26 Φεβρουαρίου δύο από τους συλληφθέντες συζητούν για τη Φαβέλα:

Α: Στη Φαβέλα τους τσακίσανε στο ξύλο, ε;

Β: Ναι ρε, αυτοί πρέπει να ήταν του Πειραιά, ε;

Α: Το πήρε πάνω του ο άλλος. Αυτό βλέπω από τις αναρτήσεις του. Αφού, ρε, οι άλλοι το αρνούνται και επίσημα με τον Μιχαλολιάκο.

Β: Ναι, εντάξει, ωραία πάντως, τους τσακίσανε, γούσταρα που τσακίσανε μια κ..... (χυδαία έκφραση) δικηγόρο.

Α: Του Φύσσα, ναι

Β: Π... (ύβρεις). Ναι, είναι στη δίκη της Χρυσής Αυγής αυτή. Τι δουλειά έχει στη Φαβέλα; Μπήκαν μέσα και την έστειλαν στο νοσοκομείο, να πάει να γ... (ύβρεις). Έτσι, καλά της έκανε. Εμένα αλλού πάει το μυαλό μου, αλλά τέλος πάντων.

Α: Το άλλο είναι, να ξέρεις, κανονικά

Β: Ναι ρε, εννοείται

Α: Χρυσαυγίτες στη Φαβέλα, παντού, παντού

Β: Ε, ναι, ποιος άλλος έχει τόσο κόσμο να πάει εκεί ρε μ....;

Α: Ναι, τέλος πάντων μπορεί να μην είναι και αυτοί όμως

Β: Ε, όποιος και να ναι. Εντάξει... το έκαναν

Α: Εγώ σου είπα που πάει το μυαλό μου

http://www.documentonews.gr/article/sok ... eias-fyssa

Στα τηλέφωνα λαλίστατοι, στα φόρα ανάρχιδα στράκια :yesyes:

Χτυπησε σε καμια εσοχη λεει ο αλητης, λες και δεν ξερει ποιοι το εκαναν αφου ειναι μεσα στα κολπα :s_no
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2018, 16:06

Στο ιδιο λινκ που βαλε ο ΔΘ, ενας ναζι φαινεται χεσμενος που θα παει φανταρος :laugh1: :laugh1:

Να χαρω εγω μπαντριωτες

"Στο υγειονομικό θα έχεις θητεία... ζάχαρη"

Παρότι τα μέλη των οργανώσεων εμφανίζονται ως εθνικιστές, σε συνομιλία που καταγράφηκε την ίδια ημέρα, ένα από αυτά εμφανίζεται αγχωμένο για τη στρατιωτική του θητεία.

Α:Έλα. Μου λέει, άμα είναι υγειονομικό, καλό θα είναι... είναι ζάχαρη, ρε όπου και να σε στείλουνε μετά στο Υγειονομικό θα είσαι

Β:Ναι, ε;

Α:Καλά είναι, δεν είναι Τεθωρακισμένα και έτσι

Β:Όχι, λέει Υγειονομικό και το χαρτί, δεν ξέρω άμα με αλλάξουν, ξέρω γω.

Α: Δεν σε αλλάζουνε λέει. Ναι, δεν σε αλλάζουνε. Υγειονομικό θα μείνεις.

Λογικα θα παιξε βυσμα για να μπει εκει, για αυτο δεν ηταν σιγουρος αν θα μεινει.

Μου θελουν και τζιχαντ οι γιωταδες :elladara:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μαρ 2018, 16:08

Θυμάσαι τον Γκόλντεν Έητς στον βόθρο και την εξήγησή του όταν έπιασαν σε μπλόκο πρωτοπαλίκαρα του Πακιστανολιάκου να κουβαλάνε κουμπούρια χωρίς άδεια;

Τα βρήκαν στον δρόμο τυχαία και τα πήγαιναν να τα παραδώσουν για να μην τα βρεί κανείς και κατά λάθος γίνει κανένα ατύχημα :laugh1:
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2018, 16:11

Nαι ναι, all time classic :laugh1: :laugh1:

Ειχε δημιουργησει σχολη ακροδεξιων μποτ ο πστης

Γνωριζονται ολοι μεταξυ τους απο τις τοπικες, μοστραρει ο ενας στον αλλον τα γκανια και τους λοστους τους, πανε για δρασεις, και μετα δημοσια το παιζουν παναγιες και λενε αστειακια
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Μαρ 2018, 16:26

Γιατί ρε ασχολείστε με τα νεοχαζά που δεν μπορούν να αρθρώσουν ολοκληρωμένη πρόταση; Αξία και προσοχή τούς δίνετε κι αυτό επιδιώκουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μαρ 2018, 16:56

«Combat 18»: Είπαν τα πάντα στην ΕΛ.ΑΣ.

Εικόνα

http://www.kathimerini.gr/952757/articl ... -sthn-elas

Περιέγραψαν τη δράση τους με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής που τους συνέλαβαν, οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18/Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστές». Ανακρινόμενοι στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, ο φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας και τα δύο άτομα, που τους τελευταίους μήνες συγκροτούσαν τον εκτελεστικό της βραχίονα, ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση και αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τη δομή και τη δράση της.

Ο φερόμενος ως αρχηγός, υπάλληλος βενζινάδικου στα Γιάννενα, 35 ετών, ομολόγησε ότι εντάχθηκε στους «Ανένταχτους Μαίανδρους Εθνικιστές – ΑΜΕ» πριν από το 2010, καθώς και ότι είναι διαχειριστής τεσσάρων προφίλ στο Facebook και δύο ιστοσελίδων, όπου δημοσιεύονταν φωτογραφίες από «δράσεις» της ομάδας και τα κείμενα ανάληψης ευθύνης ύστερα από κάθε επίθεση.

Δεν περιορίστηκε σ’ αυτά, καθώς επιβεβαίωσε ότι υποδείκνυε στον άμεσο συνεργό του τους στόχους που ήθελε να χτυπήσει, δίνοντάς του οδηγίες για τη σωστή εκτέλεση των ενεργειών: «Του περιέγραψα πώς να το κάνει και συγκεκριμένα να περιλούσει την πόρτα με βενζίνη και να βάλει φωτιά. Ακόμα, του είπα να τραβήξει με βίντεο την ενέργεια και να μου τη στείλει για να την ανεβάσω στις σελίδες της οργάνωσης», λέει στην κατάθεση - ομολογία του ο φερόμενος ως επικεφαλής της «Combat 18/ΑΜΕ».

Σε άλλο σημείο της προανακριτικής του απολογίας αποκαλύπτει ότι είχε δώσει οδηγίες στους συνεργούς του να γράψουν συνθήματα στους τοίχους για τη Μακεδονία (παραμονές του συλλαλητηρίου στην Αθήνα) και να πραγματοποιήσουν εμπρηστική επίθεση στο στέκι Ανω - Κάτω» στα Πατήσια. Τέλος, «καίει» ορισμένους από τους συγκατηγορούμενούς του, καθώς για τον έναν απ’ αυτούς αποκαλύπτει ότι είχε συμμετοχή στην εμπρηστική επίθεση σε κατάληψη μεταναστών στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια, ενώ ισχυρίζεται ότι ο 30χρονος συλληφθείς δικηγόρος ενεργούσε κατόπιν εντολών του.

Εξίσου αποκαλυπτικοί στις απολογίες τους ενώπιον των αστυνομικών ήταν και οι δύο άνδρες 35 και 44 ετών που, σύμφωνα με τη δικογραφία, συγκροτούσαν τον εκτελεστικό βραχίονα της εξτρεμιστικής ομάδας. Ο πρώτος απ’ αυτούς εξήγησε ότι ήρθε σε επαφή με τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» των AME/Combat 18 στη διάρκεια συλλαλητηρίου που διοργάνωσε τον Οκτώβριο στο Σύνταγμα ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. «Μεταξύ των φορέων που δήλωσαν συμμετοχή ήταν η οργάνωση “ΑΜΕ”. Η συμμετοχή τους δηλώθηκε διαδικτυακά μέσω της σελίδας της οργάνωσης στο Facebook. Εγινε αναδημοσίευση του καλέσματός μου από άτομο που χρησιμοποιούσε το προφίλ “Αλέξανδρος Τσαμπανίκας”, ο οποίος μου έκανε και αίτημα φιλίας το οποίο και αποδέχθηκα», κατέθεσε.

Αναφορικά με τον ρόλο του στην ομάδα, ο 35χρονος ομολόγησε τη συμμετοχή του σε δύο επιθέσεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενεργούσε υπό καθεστώς φόβου: «Επισκεφθήκαμε την κατάληψη και αφού είδαμε ότι δεν ήταν κάποιος μέσα για να μην υπάρχουν θύματα, τοποθέτησα τα δύο γκαζάκια στη μεταλλική είσοδο, τα περιέλουσα με μείγμα βενζίνης - πετρελαίου και έβαλα φωτιά» ομολόγησε, ενώ σε άλλο σημείο της κατάθεσής του είπε: «Φοβόμουν γιατί δεν γνώριζα τη δυναμική των ΑΜΕ και τι μπορούσαν να κάνουν στην οικογένειά μου». Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο 44χρονος, που είχε αναλάβει να βιντεοσκοπεί τις «δράσεις» της ομάδας. «Πήρα το κινητό και τον τράβηξα βίντεο όταν τοποθετούσε τα γκαζάκια». Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ήταν περισσότερο φειδωλοί ή τήρησαν αρνητική στάση και επιφυλάχθηκαν να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή μαζί με τους συνηγόρους τους (σήμερα και αύριο).

To ασπόνδυλο νεοναζί σκουπιδαριό όμως: Μα! Όλα τα σπίτια έχουν γκαζάκια! Τι; Είναι όλοι τρομοκράτες; χο χο χο, χι χι χι

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

...

Σε συνομιλία που καταγράφηκε στις 20/2/2018, μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης συνομιλεί με τον υπάλληλο του υπουργείου Εξωτερικών, που είχε αποπειραθεί να ταξιδέψει στα Ιμια λίγο πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Υπάλληλος ΥΠΕΞ: Λοιπόν, έχει γίνει της... Ο υπουργός Εξωτερικών με πηγαίνει για ΕΔΕ και για απόλυση. Εντάξει;

Β: Ξέρω, κάτι έχω ακούσει.

Α: Δικηγόρο για την ΕΔΕ ξέρεις ποιον θα έχεις. Μην τα λέμε από το τηλέφωνο.

http://www.kathimerini.gr/952757/articl ... -sthn-elas
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”