Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Mira

Re: Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Δημοσίευσηαπό Mira » 27 Ιουν 2018, 21:09

Αυτό δείχνει βαθιά κατανόηση των διαδικασίων, άτομο που στοχεύει στο αποτέλεσμα και που παίρνει πρωτοβουλίες. Δίκαια έγινε δντρια.

Αχ θα σκάσω. Τηλέφωνα στον υπουργό.
Εμείς πληρωνόμαστε από τα έσοδα, υπάρχουν πολλοί πάροχοι ήδη. Δεν έχει έσοδα, δεν έχει και μισθό.
Κάθομαι και χάνω τον χρόνο μου με θεομπαίκτες, θα μας βγάλουν τις ΔΕΚΟ Παναγίες που τους φταίει ο απλός υπάλληλος. Τέρμα.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 27 Ιουν 2018, 21:35

Εγώ αυτά τα κομμουνιστικά ΔΕΚΟ και Αλέκο δεν τα ξέρω. Θέλω κέρδη και μέρισμα καλό. Είναι 3 χρόνια που έχω το ίδιο αμάξι.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 27 Ιουν 2018, 21:46

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Εγώ αυτά τα κομμουνιστικά ΔΕΚΟ και Αλέκο δεν τα ξέρω. Θέλω κέρδη και μέρισμα καλό. Είναι 3 χρόνια που έχω το ίδιο αμάξι.

Εσένα σου ευχήθηκα πιο πάνω. Μικρότερη από εμένα και εσένα είναι το αγαπητό μου πρόσωπο που διαγνώσθηκε με καρκίνο, αμάξι έχει το ζευγάρι το ίδιο δέκα χρόνια, θα έδινα ότι έχω και δεν έχω για να γίνει καλά. Αν έκανα μια δουλειά που μ' αρέσει δεν θα ήταν σαν την δική σου για να αλλάζω αμάξι κάθε τρία χρόνια, θα ήταν στην έρευνα για την βελτίωση της ζωής του ανθρώπου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιουν 2018, 21:48

Διάδοχος έγραψε:Αυτό δείχνει βαθιά κατανόηση των διαδικασίων, άτομο που στοχεύει στο αποτέλεσμα και που παίρνει πρωτοβουλίες. Δίκαια έγινε δντρια.

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Εγώ αυτά τα κομμουνιστικά ΔΕΚΟ και Αλέκο δεν τα ξέρω. Θέλω κέρδη και μέρισμα καλό. Είναι 3 χρόνια που έχω το ίδιο αμάξι.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Ιουν 2018, 21:56

Mira έγραψε:
Αυτό δείχνει βαθιά κατανόηση των διαδικασίων, άτομο που στοχεύει στο αποτέλεσμα και που παίρνει πρωτοβουλίες. Δίκαια έγινε δντρια.

Αχ θα σκάσω. Τηλέφωνα στον υπουργό.
Εμείς πληρωνόμαστε από τα έσοδα, υπάρχουν πολλοί πάροχοι ήδη. Δεν έχει έσοδα, δεν έχει και μισθό.
Κάθομαι και χάνω τον χρόνο μου με θεομπαίκτες, θα μας βγάλουν τις ΔΕΚΟ Παναγίες που τους φταίει ο απλός υπάλληλος. Τέρμα.

Δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί με αυτοκριτική, όχι συνέχεια να τα ρίχνουν σε άλλους.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιουν 2018, 22:09

Mας ζηλεύετε ρε πστηδες, γιατί είμαστε ωραίοι ,κιμπάρηδες και ΔΥ. Τον Μεσαίωνα μπορεί να ήμασταν και φεουδάρχες κι εσείς βασάλοι κι υποτακτικοί :P :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Ιουν 2018, 22:23

Ε όχι και φεουδάρχες, men-at-arms (καβατζωμένοι ελεύθεροι μικρο-ιδιοκτήτες γης με υποχρέωση στο φεουδάρχη) θα είσασταν.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιουν 2018, 22:28

Διάδοχος έγραψε:Ε όχι και φεουδάρχες, men-at-arms (καβατζωμένοι ελεύθεροι μικρο-ιδιοκτήτες γης με υποχρέωση στο φεουδάρχη) θα είσασταν.

Γω με τίποτα λιγότερο από φεουδάρχη ή "δυνατό" ( στο Βυζάντιο) δε συμβιβάζομαι :s_no . Διετέλεσα και διευθυντής 4 χρόνια για να μην ξεχνιόμαστε..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιουν 2018, 22:56

Στύγιος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Ε όχι και φεουδάρχες, men-at-arms (καβατζωμένοι ελεύθεροι μικρο-ιδιοκτήτες γης με υποχρέωση στο φεουδάρχη) θα είσασταν.

Γω με τίποτα λιγότερο από φεουδάρχη ή "δυνατό" ( στο Βυζάντιο) δε συμβιβάζομαι :s_no . Διετέλεσα και διευθυντής 4 χρόνια για να μην ξεχνιόμαστε..

Στην καλυτερη δεκανεας :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιουν 2018, 22:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Στην καλυτερη δεκανεας :D

Σκέφτομαι κάτι σε ταξίαρχο π.χ Ταξιάρχης Στύγιος και οικόσημο :hmmm
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”