ВладимирВладимирович έγραψε:
Δικαιωμα σου, εγω δεν σε αναγκαζω να το κανεις.
Φυσικά και είναι δικαίωμά μου όπως και δικό σου δικαίωμα να μην το κάνεις.
Κοίτα δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον για το τι θα κάνει.
Η όλη αγανάκτησή μου ξεκίνησε από το γεγονός ότι βλέπω στο ίντερνετ αν κάποιος δηλώσει θετικός προς το εμβόλιο, του την πέφτουν όλοι οι αντιεμβολιαστές ...
είσαι πρόβατο και
ειρωνείες και δε συμμαζεύεται.
Ενώ το ανάποδο δε συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό τουλάχιστον. Σπάνια έχω δει να την πέφτουν σε αντιεμβολιαστές ή αν την πέφτουν θα είναι σε νορμάλ και πολιτισμένο επίπεδο. Με απλά λόγια κανείς από μας δεν ασχολείται μαζί σας. Εσείς όμως ασχολείστε με εμάς.
Μιλάμε έχω δει τρελές κατινιές και παλαβά από τους αντιεμβολιαστές που αυτό δείχνει και το ποιόν τους.
Δλδ πραγματικά τι ζόρι τραβάτε με το τι θα κάνει ο καθένας;
ВладимирВладимирович έγραψε:Δηλαδη;
Κοίτα το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι σε περίπτωση που νοσήσεις από κόβιντ να μην έχεις προτεραιότητα για νοσηλεία. Πρώτα τα τροχαία, τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά κτλ και αν περισσέψει κρεβάτι καλώς.
Αλλά αυτό δε θα έπρεπε να σε απασχολεί πρώτον γιατί δε λειτουργεί έτσι ένα ευνομούμενο κράτος, δεύτερον είναι μόνο
μια γριπούλα και τρίτον θα προστατεύεσαι από την ανοσία αγέλης.
Αλλά δεν ξέρω σε ένα υποθετικό σενάριο που δε θα ίσχυαν τα παραπάνω, το κράτος θα μπορούσε να επιβάλλει με τον τρόπο του "κυρώσεις" στους αντιεμβολιαστές. Μην παρεξηγήσεις την έννοια "κυρώσεις".
Αλλά είναι σαν να σου λέει το κράτος "εγώ σου προσέφερα τη λύση φίλε κι εσύ την αρνήθηκες. Ανάλαβε και τις ευθύνες σου για ό,τι ακολουθήσει, γιατί είναι θέμα δημόσιας υγείας. "
Ε δεν ξέρω. Βάλε και το δικό σου το μυαλό ποιες μπορεί να είναι αυτές οι συνέπειες.
Δλδ όταν μιλάτε για φτωχοποίηση της κοινωνίας λόγω λοκντάουν, πώς συμβάλλετε ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες να βγούμε από αυτή την κατάσταση που πέρα από την υγεία χτυπάει και την οικονομία;
Άρα φίλε εσύ που δεν κάνεις το εμβόλιο δε θα έχεις ούτε φοροελαφρύνσεις, ούτε διευκολύνσεις, ούτε επιδόματα ούτε τίποτα.