Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
Perseus1966
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:
Έχασαν τα παιδιά τους, αλλά πήραν γούνες! Γιούπι!

pluton έγραψε:Προέλλην έγραψε:
Έχασαν τα παιδιά τους, αλλά πήραν γούνες! Γιούπι!
Κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως είναι θέατρο όλη αυτή η υπόθεση, τόσο καφροι είναι;
Θέατρο σαν και αυτό με τις αυθόρμητες εκδηλώσεις υπέρ του Πούτιν παντού από τα ίδια άτομα.

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Mπιζέλι, κάνεις συλλογισμούς βάσει εντυπώσεων και όχι της πραγματικότητας επί του πεδίου της μάχης. Για να μην τα πολυλογούμε, κάτσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου και απόλαυσε πως θα πάει η ουκρανική περιπέτεια του βενζινάδικου που θέλει να περάσει για κράτος. Μπήκαμε στην 13η μέρα, να θυμίσω.
Δεν υπαρχει περιπτωση να υποχωρησει η Ρωσια απο την Ουκρανια. Ειναι υπαρξιακο ζητημα για αυτους. Αν συνεχισουν να δυσκολευονται τοτε απλα θα ισοπεδωσουν την Ουκρανια.

nemo έγραψε:Αν το ΝΑΤΟ κανει την υπερτατη αστοχια και εμπλακει πιο ενεργα στον εμφυλιο Σλαβικό πολεμο στην #Ουκρανια,τοτε εκτος του οτι θα γενικευτει ο πολεμος στην Ευρωπη, η Κινα θα βρει ευκαιρια και θα κανει αποβαση στην Ταϊβαν.
Σε προσυνεννοηση με τον Πουτιν.
Γραφτηκε εδω στις 7/3/2022
δεν πιστευω να το συνεχισει το νατο αφου ηδη κερδισε οτι ηθελε
απεκοψε την ρωσια απο την ευρωπη για τουλαχιστον 20 χρονια
ενδυναμωσε το ρολο του νατο στην ευρωπη -που σημαινει κυριαρχια
και στα επομενα χρονια με μαριονετες λοατκι να κυβερνουν τα κρατη
της ευρωπης ....αν δε η ρωσια δεν βγει κερδισμενη οικονομικα
τοτε θα εχει ολο τον κοσμο μαζι της για να τα βαλει και με την κινα
σε διαστημα εικοσαετιας ...χωρις την ευρωπη δεν θα μπορουσε

denplirono έγραψε:bizeli έγραψε:Παιδιά να πω κάτι;
Χθες έκανα μια αυθόρμητη ερώτηση, ξέρετε από αυτές που πετάω έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, αλλά ήταν μια ερώτηση χωρίς να την δω από κάπου (έχει σημασία αυτό που λέω) ή τέλος πάντων να θέλω να το παίξω έξυπνη κτλ.
Πραγματικά ήταν τελείως από το δικό μου μυαλό.
Αν και ήξερα ότι η ερώτησή μου θα ερμηνευθεί λες και είμαι τίποτα δωσίλογος επί γερμανικής κατοχής, ωστόσο τόλμησα να την ψελλίσω.
Αναφέρομαι στην ερώτηση που έκανα για το αν η συνθηκολόγηση θα ήταν ένα καλό σενάριο τη δεδομένη στιγμή.
Είδα, όμως, ότι αυτή την σκέψη δεν την κάνω μόνο εγώ. Την πέτυχα κι αλλού. Ακόμα κι εδώ είδα ότι άρχισε να συζητιέται απ' έξω απ' έξω αυτό το σενάριο. Είδα και τις τελευταίες δηλώσεις του Ζελένσκι για τους όρους της Ρωσίας "Είμαστε έτοιμοι για διάλογο και όχι για συνθηκολόγηση". Που αυτό έτσι όπως το ερμηνεύω εγώ σημαίνει ότι μέχρι και ο Ζελένσκι αρχίζει να βάζει λίγο νερό στο κρασί του. Φυσικά δε θα πει "συνθηκολόγηση" αλλά τον βλέπω να ζορίζεται.
Θα ήθελα, λοιπόν, αν έχετε την καλοσύνη να μου δώσετε μια απάντηση χωρίς να με αντιμετωπίζετε σαν δωσίλογο. Τα ακούω και τα λαμβάνω υπόψη μου όλα τα "ναι αλλά...." σενάρια αλλά μπορούμε να τα βάλουμε λίγο κάτω τα πράγματα και να δούμε τι συμφέρει τελικά και τους Ουκρανούς και τους Ρώσους και εν τέλει όλους μας τη δεδομένη στιγμή και στη συγκεκριμένη μόνο περίπτωση;
Από τη μια έχουμε τη θέση της Ρωσίας που λέει "εγώ σταματάω τον πόλεμο εδώ και τώρα αν γίνει αυτό αυτό και αυτό" και από την άλλη έχουμε την ηρωική μεν αντίσταση των Ουκρανών αλλά με τι επακόλουθες συνέπειες όλο αυτό;
Με μια πλήρη ισοπέδωση της Ουκρανίας; Με ένα αιματοκύλισμα; Με μια ενδεχόμενη γενικευμένη σύρραξη σε όλη την Ευρώπη; Με τη χρήση πυρηνικών όπλων;
Μπορούμε λίγο να εστιάσουμε μόνο σε αυτό το ερώτημα;
συνθηκολογηση κανει ο ηττημενος. Εδω προκειται για τακτικη συνθηκολογηση δηλαδη λιγο πριν το τελος που ομως ειναι βεβαιο αν και δεν ειναι σιγουρος ο χρονος, ο ζελενσκι προσπαθει να κανει μια συνθηκολογηση και να κρατησει οσα περισσοτερα μπορει. Απο την αλλη, ο επιτιθεμενος θα πετυχει το στοχο του ετσι και αλλιως αν τον πετυχει θα περασει πιο πολυ αυτα που θελει. Το ερωτημα δεν ειναι αν θελει ο ζελενσκι αλλα αν θα δεχτει ο πουτιν......προσωπικα χωρις να εχει γινει μια μαζικη επιθεση δε βλεπω λυση...δηλ. τι να πει ο πουτιν στον λαο του; εβγαλα 65 χλμ κονβοι για καφε 10 μερες και το γυρισα πισω νταξ τα βρηκαμε; θα τον παρουν με τις ψιλες.....

pluton έγραψε:Σελίδα 220 στις 8/3/2022

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:Σελίδα 220 στις 8/3/2022
Έλεος ρε φίλε.
Τι με ταγκάρεις συνέχεια;
Αφού βλέπεις έχω αποχωρήσει από τη συζήτηση.

The Internet ResearchAgency (IRA; Russian: Агентство интернет-исследований, romanized: Agentstvo internet-issledovaniy), also known as Glavset (Russian: Главсеть)[1] and known in Russian Internet slang as the Trolls from Olgino (Russian: ольгинские тролли), is a Russian company engaged in online propaganda and influence operations on behalf of Russian business and political interests. It is linked to Russian oligarch Yevgeny Prigozhin and based in Saint Petersburg, Russia.
The agency has employed fake accounts registered on major social networking sites, discussion boards, online newspaper sites, and video hosting services to promote the Kremlin's interests in domestic and foreign policy including Ukraine and the Middle East as well as attempting to influence the 2016 United States presidential election. More than 1,000 employees reportedly worked in a single building of the agency in 2015.
In the beginning of April 2014 there began an organized online campaign to shift public opinion in the Western world in a way that would be useful for Russian authorities regarding the Russian military intervention in Ukraine in 2014. Hacked and leaked documents from that time contain instructions for commenters posting at the websites of Fox News, The Huffington Post, TheBlaze, Politico, and WorldNetDaily.
The requirement for the working hours for the trolls is also mentioned: 50 comments under news articles per day. Each blogger has to manage six accounts on Facebook, post at least three posts every day, and participate twice in the group discussions. Other employees have to manage 10 accounts on Twitter, publishing 50 tweets every day. Journalists concluded that Igor Osadchiy was a probable leader of the project, and the campaign itself was run by Internet Research Agency Ltd. Osadchiy denied his connection to the agency.
https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Research_Agency
Russian web brigades (also called Russian trolls, Russian bots, Kremlin Bots, Kremlins or Rustapar) are state-sponsored anonymous Internet political commentators and trolls linked to the Government of Russia. Participants report that they are organized into teams and groups of commentators that participate in Russian and international political blogs and Internet forums using sockpuppets, social bots and large-scale orchestrated trolling and disinformation campaigns to promote pro-Putin and pro-Russian propaganda.
Articles on the Russian Wikipedia concerning the MH17 crash and the Russo-Ukrainian War were targeted by Russian internet propaganda outlets. In June 2019 a group of 12 editors introducing coordinated pro-government and anti-opposition bias was blocked on the Russian-language Wikipedia. During the war by Russia against Ukraine in 2022, Kremlin trolls were still active on many social platforms and were spreading disinformation related to the war events.
Kremlin trolls are closely tied to the Internet Research Agency, a Saint Petersburg-based company run by Yevgeny Prigozhin, who is a close ally to Vladimir Putin and head of the mercenary Wagner Group, known for committing war crimes.
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_web_brigades