Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό denplirono » 22 Δεκ 2020, 23:00

bizeli έγραψε:Έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει με όλους αυτούς τους αντιεμβολιαστές που το παίζουν ιστορία ότι δε φοβούνται τίποτα, όλα είναι παραμύθι, ξυπνάτε ρε κτλ;

Ακούστε να σας πω τι παίζει με δαύτους.

Στην πραγματικότητα σε όλους αυτούς έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα με τον κορωνοιό και περιμένουν πώς και πώς να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού, αυτοί να τη γλιτώσουν στο 30% και να έχουν και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο.
Ούτε εμβόλιο θα κάνουν (θα το κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι με όποια ρίσκα) και θα είναι προστατευμένοι από την ανοσία αγέλης.

Και θα μας πουλάνε ιστορίες για αγρίους οι κότες.

ακου φιλεναδα.
1)Κουμαντο στο σωμα σου κανεις εσυ Κουμαντο στο σωμα μου κανω εγω. Οτιδηποτε διαφορετικο ειναι απλα φασισμος
2)Υπαρχει κοσμος που ανηκει στο αντιεμβολιαστικο κινημα. Αυτοι δεν κανουν κανενα εμβολιο ποτε και ειναι συνηθως στο 3-4% και πολυ βαζω 3-4%. Δεν εκαναν ποτε εμβολιο ουτε θα κανουν. Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που δεν θα κανουν το εμβολιο ειναι επειδη αντιλαμβανονται οτι ενα εμοβλιο κανει απο 3-5 χρονια για να βγει ως ασφαλες και αντιλαμβανονται οτι εναν εμβολιο που βγηκε σε λιγους μηνες ΔΕΝ ειναι ασφαλες. Επιπροσθετως μαλιστα, το χαρτακι στο εμβολιο γραφει οτι δεν εχουν γινει ερευνες για εγκυους, ουτε για παιδια. Δηλαδη βγηκε χωρις σοβαρους ελεγχους ασφαλειας. Οπως καταλαβαινεις, η πλειοψηφια θα περιμενει και δεν θα το κανει
3)το να γινεις πειραματοζωο κατα τη γνωμη μου, εν γνωση σου και με τη θεληση σου ειναι κατι που αφορα εσενα και μονον εσενα. οποιαδηποτε αναφορα να γινω και εγω πειραματοζωο επειδη εσυ το θελεις να γινεις, ειναι σαν να μου λες: ανεβηκα ταρατσα, θα πεταξω σαν πουλι και να πεσεις στο κενο και να εχεις την απαιτηση να κανω το ιδιο. Σορρυ, αλλα δεν θα παρω, ευχαριστω
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 22 Δεκ 2020, 23:07

denplirono έγραψε:
1)Κουμαντο στο σωμα σου κανεις εσυ Κουμαντο στο σωμα μου κανω εγω. Οτιδηποτε διαφορετικο ειναι απλα φασισμος

Αυτο ακριβως. Αλλα οι εμβολιολαγνοι, τυφλωμενοι απο τον τρομο και απο το μισος, δεν προκειται να το καταλαβουν.
Καπως ετσι πηρε την εξουσια και ο Χιτλερ...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2020, 23:15

denplirono έγραψε:ακου φιλεναδα.
2)Υπαρχει κοσμος που ανηκει στο αντιεμβολιαστικο κινημα. Αυτοι δεν κανουν κανενα εμβολιο ποτε και ειναι συνηθως στο 3-4% και πολυ βαζω 3-4%. Δεν εκαναν ποτε εμβολιο ουτε θα κανουν. Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που δεν θα κανουν το εμβολιο ειναι επειδη αντιλαμβανονται οτι ενα εμοβλιο κανει απο 3-5 χρονια για να βγει ως ασφαλες και αντιλαμβανονται οτι εναν εμβολιο που βγηκε σε λιγους μηνες ΔΕΝ ειναι ασφαλες. Επιπροσθετως μαλιστα, το χαρτακι στο εμβολιο γραφει οτι δεν εχουν γινει ερευνες για εγκυους, ουτε για παιδια. Δηλαδη βγηκε χωρις σοβαρους ελεγχους ασφαλειας. Οπως καταλαβαινεις, η πλειοψηφια θα περιμενει και δεν θα το κανει
3)το να γινεις πειραματοζωο κατα τη γνωμη μου, εν γνωση σου και με τη θεληση σου ειναι κατι που αφορα εσενα και μονον εσενα. οποιαδηποτε αναφορα να γινω και εγω πειραματοζωο επειδη εσυ το θελεις να γινεις, ειναι σαν να μου λες: ανεβηκα ταρατσα, θα πεταξω σαν πουλι και να πεσεις στο κενο και να εχεις την απαιτηση να κανω το ιδιο. Σορρυ, αλλα δεν θα παρω, ευχαριστω

:laugh1:

Χέστηκα τι θα κάνεις. Άκου έχω απαίτηση κιόλας.... Πού τα είδες αυτά;
Πιο πολύ εσείς οι αντιεμβολιαστές μάς έχετε πρήξει τον έρωτα παρά εμείς τον δικό σας.

Το λέω για τελευταία φορά.
Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να έχεις κάποιες φοβίες για κάτι καινούριο. Κι εγώ έχω.
Άλλο αυτό και άλλο ιστορίες για αγρίους.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2020, 23:17

ВладимирВладимирович έγραψε:
denplirono έγραψε:

Αυτο ακριβως. Αλλα οι εμβολιολαγνοι, τυφλωμενοι απο τον τρομο και απο το μισος, δεν προκειται να το καταλαβουν.
Καπως ετσι πηρε την εξουσια και ο Χιτλερ...

Ποιος μίσος ρε φίλε;
Α καλά....
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2020, 23:25

Εν τω μεταξύ άμα έχεις θετική άποψη για το εμβόλιο κάνεις προπαγάνδα. Είσαι του bill gates. Πληρώνεσαι.
Άμα έχεις αρνητική άποψη είσαι αφυπνισμένος.

Ό,τι μας βολεύει κάθε φορά.
Δλδ εσείς που γράφετε χίλια μύρια για τον ιό, ότι όλα είναι ψέματα κτλ δεν κάνετε προπαγάνδα;
Από ποια θέση μιλάτε και αμφισβητείτε επιστημονικά δεδομένα;

Ποιος είναι πιο επικίνδυνος; Εσείς ή εγώ;
Εγώ τουλάχιστον δε διασπείρω αβάσιμες πληροφορίες ούτε μπλέκω στα χωράφια του καθενός.

Όμως έχω κάθε δικαίωμα να πω την άποψή σε ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα.
Θα κάνετε το εμβόλιο;
Ναι θα το κάνω.

Ως εκεί απαντώ και μόνο για το πρόσωπό μου.
Δεν παρακινώ ούτε κάνω πλύση εγκεφάλου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 22 Δεκ 2020, 23:26

bizeli έγραψε:
Ποιος μίσος ρε φίλε;
Α καλά....

Δηλαδη ολες αυτες οι συνέπειες που ονειρεύεσαι να παθουν αυτοι που θα αρνηθούν το εμβολίο, ειναι απο την μεγαλη φιλανθρωπία;
Α καλα...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Δεκ 2020, 00:14

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν υπαρχει λογος να πολυσκεφτομαι αφου οι συνεπειες ειναι 2 χρονια φυλακης https://sfee.gr/wp-content/uploads/2020 ... 022020.pdf
Ειναι αρκετη ποινη ή θες να μας τουφεκιζουνε επι τοπου; :xaxax:

Κοίτα σταμάτα να παίζεις το εργάκι του "θύματος" και του "κατατρεγμένου" σε εμένα που θα σε κυνηγήσει η κακιά KGB, γιατί δε με συγκινείς. Πούλα πουθενά αλλού τον αντιστασιακό σου αγώνα.
Σιγά μη σας βγάλουν και τα νύχια.
Όπως είπα και στον δενπληρώνω αδιαφορώ για το ποια απόφαση θα πάρετε και για το πώς θα διαχειριστεί η πολιτεία την περίπτωσή σας. Όπως το ίδιο θα ήθελα να κάνετε κι εσείς για μένα.

Παρόλα αυτά απ' όσα είπα κράτησες μόνο ό,τι σε βόλεψε για να γυρίσεις το παιχνίδι κατά πώς σε βολεύει. Πιάστηκες από τη λέξη "κυρώσεις" αν και σου είπα να μην την παρεξηγήσεις.

Και άντε ρε μάγκες πείτε το θέμα του εμβολίου να το καταλάβω. Υπάρχει φόβος.
Αλλά γενικά υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών που είναι μονίμως μέσα στην αντίδραση.
-Φορέστε μάσκες.
-Δε φοράμε.

- Τηρήστε τα μέτρα.
- Δεν τα τηρούμε.

-Κλείνουμε τα σχολεία.
- Γιατί κλείνετε τα σχολεία;

-Ανοίγουμε τα σχολεία.
- Γιατί ανοίγετε τα σχολεία;

- Κλείνουμε τις εκκλησίες.
- Χτυπάνε την ορθοδοξία μας.

Ε δε γίνεται έτσι.
Πιο δύσκολο είναι για την κυβέρνηση να κουμαντάρει τους αντιδραστικούς πολίτες παρά τον ίδιο τον ιό.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 23 Δεκ 2020, 00:31

Και γιατί ειπαμε να εχετε εσείς το δικαίωμα να κουμανταρετε τι να φοραμε και που και πότε να σκαμε τις τσάρκες μας; Από πότε εχουμε γινει οι δουλοπάροικοι σας και δεν το μάθαμε;
--------
Καθε πίεση γεννά αντίσταση, και οσο περισσότερο θα μας πιέζετε τοσο περισσότερο θα αντισταθούμε στις πιέσεις σας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Δεκ 2020, 00:34

ВладимирВладимирович έγραψε:Δηλαδη ολες αυτες οι συνέπειες που ονειρεύεσαι να παθουν αυτοι που θα αρνηθούν το εμβολίο, ειναι απο την μεγαλη φιλανθρωπία;
Α καλα...

Πάμε να το πιάσουμε το πράγμα από την αρχή.
Σου έκανα ένα ερώτημα στην αρχή (το οποίο δεν απάντησες). Το επαναλαμβάνω.
Εγώ θα υπογράψω, αν μου ζητηθεί, τη συγκαταθέσή μου για το εμβόλιο που σημαίνει ότι αναλαμβάνω και την ευθύνη
.
Σου απηύθυνα το ίδιο ερώτημα.
Εσύ θα αναλάβεις την ευθύνη της επιλογής σου;

Με ρώτησες "δηλαδή;"

Νομίζω ότι από το ύφος γραφής μου άφησα να εννοηθεί ότι απαντώ τελείως αυθόρμητα στο ερώτημά σου χωρίς να έχω πολυσκεφτεί την απάντηση για το ποιες συνέπειες "ονειρεύομαι".

Το "ονειρεύομαι" παραπέμπει στο ότι εγώ κάθομαι κάθε βράδυ και τρίβω τα χέρια μου ευχόμενη να πάθετε κάτι κακό λες και είμαι ο Δρακουμέλ και είστε τα κακά στρουμφάκια. Λίγο προσοχή στην επιλογή των λέξεων. Ναι;

Επίσης, η ευθύνη που αναλογεί σε εμένα θα έχει συνέπειες μόνο σε μένα.
Η ευθύνη που αναλογεί σε εσάς αφορά όλη την κοινωνία.

Και για να το κλείσουμε το θέμα, μιας κι εσύ απέφυγες να απαντήσεις, εγώ πιστεύω ότι αν η πολιτεία έθετε το δίλημμα στους αντιεμβολιαστές ότι αν αρνηθούν το εμβόλιο δε θα έχουν προτεραιότητα στα νοσοκομεία σε περίπτωση που νοσήσουν, οι μισοί και παραπάνω θα άλλαζαν γνώμη.

Όχι για το εκβιαστικό του θέματος αλλά γιατί και οι ίδιοι δεν πιστεύουν πως πρόκειται για μια απλή γριπούλα...
και έχουν κλάσει μέντες.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 23 Δεκ 2020, 00:40

bizeli έγραψε:
Και για να το κλείσουμε το θέμα, μιας κι εσύ απέφυγες να απαντήσεις, εγώ πιστεύω ότι αν η πολιτεία έθετε το δίλημμα στους αντιεμβολιαστές ότι αν αρνηθούν το εμβόλιο δε θα έχουν προτεραιότητα στα νοσοκομεία σε περίπτωση που νοσήσουν, οι μισοί και παραπάνω θα άλλαζαν γνώμη.

Εγω προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το αποδεχτω, εφοσων ο αποκλεισμος μου απο το συστημα δημοσιας υγειας συνεπαγεται με την αντιστοιχη μειωση των φορολογικων μου υποχρεωσεων. Ξερεις, πληρωνω και τους φορους, απο τους οποιους χρηματοδοτειται (και) το συστημα δημοσιας υγειας.
Γιατι να τους πληρωσω αφου δεν θα εχω την προσβαση στο συστημα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”