bizeli έγραψε:Έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει με όλους αυτούς τους αντιεμβολιαστές που το παίζουν ιστορία ότι δε φοβούνται τίποτα, όλα είναι παραμύθι, ξυπνάτε ρε κτλ;
Ακούστε να σας πω τι παίζει με δαύτους.
Στην πραγματικότητα σε όλους αυτούς έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα με τον κορωνοιό και περιμένουν πώς και πώς να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού, αυτοί να τη γλιτώσουν στο 30% και να έχουν και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο.
Ούτε εμβόλιο θα κάνουν (θα το κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι με όποια ρίσκα) και θα είναι προστατευμένοι από την ανοσία αγέλης.
Και θα μας πουλάνε ιστορίες για αγρίους οι κότες.
ακου φιλεναδα.
1)Κουμαντο στο σωμα σου κανεις εσυ Κουμαντο στο σωμα μου κανω εγω. Οτιδηποτε διαφορετικο ειναι απλα φασισμος
2)Υπαρχει κοσμος που ανηκει στο αντιεμβολιαστικο κινημα. Αυτοι δεν κανουν κανενα εμβολιο ποτε και ειναι συνηθως στο 3-4% και πολυ βαζω 3-4%. Δεν εκαναν ποτε εμβολιο ουτε θα κανουν. Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που δεν θα κανουν το εμβολιο ειναι επειδη αντιλαμβανονται οτι ενα εμοβλιο κανει απο 3-5 χρονια για να βγει ως ασφαλες και αντιλαμβανονται οτι εναν εμβολιο που βγηκε σε λιγους μηνες ΔΕΝ ειναι ασφαλες. Επιπροσθετως μαλιστα, το χαρτακι στο εμβολιο γραφει οτι δεν εχουν γινει ερευνες για εγκυους, ουτε για παιδια. Δηλαδη βγηκε χωρις σοβαρους ελεγχους ασφαλειας. Οπως καταλαβαινεις, η πλειοψηφια θα περιμενει και δεν θα το κανει
3)το να γινεις πειραματοζωο κατα τη γνωμη μου, εν γνωση σου και με τη θεληση σου ειναι κατι που αφορα εσενα και μονον εσενα. οποιαδηποτε αναφορα να γινω και εγω πειραματοζωο επειδη εσυ το θελεις να γινεις, ειναι σαν να μου λες: ανεβηκα ταρατσα, θα πεταξω σαν πουλι και να πεσεις στο κενο και να εχεις την απαιτηση να κανω το ιδιο. Σορρυ, αλλα δεν θα παρω, ευχαριστω