Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Δεκ 2020, 01:39

ВладимирВладимирович έγραψε:Οχι, στο ιδιωτικο το παιδι μου τον στελνω με την βουληση μου ενω απο το δημοσιο συστημα υγειας αποκλειομαι με την βουληση του κρατους. Δεν ειναι καθολου ιδιες περιπτωσεις.

Όχι ο λόγος που αποκλείεσαι από το δημόσιο σύστημα υγείας είναι γιατί με τη βούλησή σου δεν κάνεις το εμβόλιο.

Τέσπα, δε θα γίνει έτσι. Don t worry.
Δε λειτουργεί εκδικητικά ένα κράτος.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Δεκ 2020, 01:47

ВладимирВладимирович έγραψε:
Universal Declaration of Human Rights

Ρε φίλε σοβαρά τώρα.
Συμφωνώ και επαυξάνω με την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά αν καταλήξω κάτω από το χώμα και βλέπω τα ραδίκια ανάποδα πώς θα υπερασπιστώ την justice, την freedom και την peace;

Τα ανθρώπινα δικαιώματα αφορούν τον ζωντανό κόσμο όχι τον νεκρό.
Ας καταφέρουμε πρώτα να μείνουμε ζωντανοί και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 23 Δεκ 2020, 01:48

bizeli έγραψε:

Το δημοκρατικό κρατος δικαιου όντως δεν λειτουργεί ετσι. Αλλα εμεις σήμερα βρισκόμαστε υπο καθεστώς μιας φασιστικής δικτατοριας, αν και ακομα η πλειοψηφία δεν το εχει παρει χαμπαρι... θα το καταλάβετε καποια στιγμη.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Δεκ 2020, 01:52

bizeli έγραψε:

Το δημοκρατικό κρατος δικαιου όντως δεν λειτουργεί ετσι. Αλλα εμεις σήμερα βρισκόμαστε υπο καθεστώς μιας φασιστικής δικτατοριας, αν και ακομα η πλειοψηφία δεν το εχει παρει χαμπαρι... θα το καταλάβετε καποια στιγμη.

Εν τω μεταξύ παραβλέπεις το γεγονός ότι η πανδημία είναι παγκόσμιο φαινόμενο με εκατομμύρια νεκρούς αλλά για σένα φταίει ο Μητσοτάκης.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 23 Δεκ 2020, 02:05

bizeli έγραψε:
Όχι ο λόγος που αποκλείεσαι από το δημόσιο σύστημα υγείας είναι γιατί με τη βούλησή σου δεν κάνεις το εμβόλιο.

Οχι, ο λογος που αποκλειομαι απο το δημοσιο συστημα υγειας ειναι γιατι η κυβερνηση με αναγκαζει να κανω δυνητικα επικινδυνο εμβολιο για το οποιο το μονο που ξερουμε με σιγουρια ειναι οτι ο παραγωγος του δεν θα φερει καμια ευθηνη αν το εν λογω εμβολιο θα βλαπτει την υγεια μου ή ακομα και την ζωη μου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 23 Δεκ 2020, 02:07

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ παραβλέπεις το γεγονός ότι η πανδημία είναι παγκόσμιο φαινόμενο με εκατομμύρια νεκρούς αλλά για σένα φταίει ο Μητσοτάκης.

Για την κατασταση στην Ελλαδα συγκεκριμενα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Δεκ 2020, 02:14

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:ακου φιλεναδα.
1)Κουμαντο στο σωμα σου κανεις εσυ Κουμαντο στο σωμα μου κανω εγω. Οτιδηποτε διαφορετικο ειναι απλα φασισμος
2)Υπαρχει κοσμος που ανηκει στο αντιεμβολιαστικο κινημα. Αυτοι δεν κανουν κανενα εμβολιο ποτε και ειναι συνηθως στο 3-4% και πολυ βαζω 3-4%. Δεν εκαναν ποτε εμβολιο ουτε θα κανουν. Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που δεν θα κανουν το εμβολιο ειναι επειδη αντιλαμβανονται οτι ενα εμοβλιο κανει απο 3-5 χρονια για να βγει ως ασφαλες και αντιλαμβανονται οτι εναν εμβολιο που βγηκε σε λιγους μηνες ΔΕΝ ειναι ασφαλες. Επιπροσθετως μαλιστα, το χαρτακι στο εμβολιο γραφει οτι δεν εχουν γινει ερευνες για εγκυους, ουτε για παιδια. Δηλαδη βγηκε χωρις σοβαρους ελεγχους ασφαλειας. Οπως καταλαβαινεις, η πλειοψηφια θα περιμενει και δεν θα το κανει
3)το να γινεις πειραματοζωο κατα τη γνωμη μου, εν γνωση σου και με τη θεληση σου ειναι κατι που αφορα εσενα και μονον εσενα. οποιαδηποτε αναφορα να γινω και εγω πειραματοζωο επειδη εσυ το θελεις να γινεις, ειναι σαν να μου λες: ανεβηκα ταρατσα, θα πεταξω σαν πουλι και να πεσεις στο κενο και να εχεις την απαιτηση να κανω το ιδιο. Σορρυ, αλλα δεν θα παρω, ευχαριστω

:laugh1:

Χέστηκα τι θα κάνεις. Άκου έχω απαίτηση κιόλας.... Πού τα είδες αυτά;
Πιο πολύ εσείς οι αντιεμβολιαστές μάς έχετε πρήξει τον έρωτα παρά εμείς τον δικό σας.

Το λέω για τελευταία φορά.
Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να έχεις κάποιες φοβίες για κάτι καινούριο. Κι εγώ έχω.
Άλλο αυτό και άλλο ιστορίες για αγρίους.

δεν διαβασες αυτο που εγραψα διοτι δεν αντεκρουσες αυτα που ειπα με επιχειρηματα αλλα με κραυγες. δεν ειμαι αντιεμβολιαστης εχω κανει ολα τα εμβολια. με το εμβολιο για τον κορωνοιο τα εχω. τα εμβολια γενικως, κανουν καλο. το συγκεκριμενο ειναι εμβολιο πειραματοζωο. καντο εσυ εγω θα σε κοιταω να το κανεις και θα χασκογελαω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Δεκ 2020, 02:17

bizeli έγραψε:

Ρε φίλε σοβαρά τώρα.
Συμφωνώ και επαυξάνω με την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά αν καταλήξω κάτω από το χώμα και βλέπω τα ραδίκια ανάποδα πώς θα υπερασπιστώ την justice, την freedom και την peace;

Τα ανθρώπινα δικαιώματα αφορούν τον ζωντανό κόσμο όχι τον νεκρό.
Ας καταφέρουμε πρώτα να μείνουμε ζωντανοί και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.

εσυ φοβασαι.εγω δεν φοβαμαι.
εσυ αν ερθει ο τουρκος θα στηθεις στα τεσσερα και θα το χαρεις κιολας. δικαιωμα σου. εγω θα του ορμηξω και ας με φαει θα τον φαω εγω πρωτος. οπως καταλαβαινεις ουτε ιδιοι ειμαστε ουτε εχουμε τις ιδιες προτεραιοτητες και αρχες και αξιες. αυτα. το μονο παρηγορο ειναι οτι οι νεοδημοκρατες ψηφοφοροι θα γινουν τα καλυτερα πειραματαζωα :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 23 Δεκ 2020, 02:36

Εγω θυμαμαι, οταν πρωτοηρθα στην Ελλαδα, τους Ελληνες υπερηφανους (στα ορια της αλαζονειας αλλα τεσπα), τους Ελληνες χαμογελαστους, τους Ελληνες φιλοξενους κι ανοιχτους. Τους Ελληνες παντα ετοιμους για μαχη για τα δικαιωματα τους και τις ελευθερειες τους. Και ημουνα κι εγω περιφανος για το γεγονος οτι σε καποιο ποσοστο κι εγω ανηκω σε αυτο το εθνος.
Και που καταντησατε ω ρε γραικυλοι; Σκυλια τρομαγμενα εχετε γινει, με τα ματια σας νεκρα και τα στοματα κλειστα. Μπλιαχ σας, αει σιχτιρ γμ το κερατο μου! Δεν θελω να εχω τιποτα κοινο με σας, δουλοι-ραγιαδες!
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Δεκ 2020, 05:57

ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω θυμαμαι, οταν πρωτοηρθα στην Ελλαδα, τους Ελληνες υπερηφανους (στα ορια της αλαζονειας αλλα τεσπα), τους Ελληνες χαμογελαστους, τους Ελληνες φιλοξενους κι ανοιχτους. Τους Ελληνες παντα ετοιμους για μαχη για τα δικαιωματα τους και τις ελευθερειες τους. Και ημουνα κι εγω περιφανος για το γεγονος οτι σε καποιο ποσοστο κι εγω ανηκω σε αυτο το εθνος.
Και που καταντησατε ω ρε γραικυλοι; Σκυλια τρομαγμενα εχετε γινει, με τα ματια σας νεκρα και τα στοματα κλειστα. Μπλιαχ σας, αει σιχτιρ γμ το κερατο μου! Δεν θελω να εχω τιποτα κοινο με σας, δουλοι-ραγιαδες!

Τα lockdowns τα υποστηριζουν δημοσιοι υπαλληλοι, συνταξιουχοι, εισοδηματιες και οσοι δουλευουν με τηλεργασια (δηλαδη ανθρωποι που δεν εχασαν φραγκα απο αυτα). Ο Μητσοτακης εχει τους συνταξιουχους σαν πρωτη πληθυσμιακη ομαδα που τον εβγαλε πρωθυπουργο και βασιζεται στο φοβο που τους ποτιζει με τα καναλια.

Απο την αλλη δεν τα υποστηριζει ο ιδιωτικος τομεας, οι βιοτεχνες, οι ελευθεροι επαγγελματιες, οι καλλιτεχνες. Αυτοι εχουν παθει τεραστια νιλα και παιζει να εχουμε 200.000 λουκετα οπως ειπε και ο Καββαθας της ΓΣΕΒΕΕ. Εγω λεω πως και οσες μικρες και μεσαιες επιχειρησεις καταφερουν να μην κλεισουν σημερα, θα κλεισουν αυριο, ερχεται Αρμαγεδωνας. Και αν φαληρισει ο ιδιωτικος τομεας να δω απο που θα βρισκει λεφτα το κρατος να πληρωνει δημοσιους και συνταξιουχους. Να δω που θα βρισκει λεφτα ο εισοδηματιας οταν δεν θα βρισκει επιχειρησεις να του νοικιασουν τα ακινητα. Να δω με ποιους θα δουλεψει ο web designer (που σημερα βολευεται με τηλεργασια) αν αυριο κλεισουν τα καταστηματα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”