ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω θυμαμαι, οταν πρωτοηρθα στην Ελλαδα, τους Ελληνες υπερηφανους (στα ορια της αλαζονειας αλλα τεσπα), τους Ελληνες χαμογελαστους, τους Ελληνες φιλοξενους κι ανοιχτους. Τους Ελληνες παντα ετοιμους για μαχη για τα δικαιωματα τους και τις ελευθερειες τους. Και ημουνα κι εγω περιφανος για το γεγονος οτι σε καποιο ποσοστο κι εγω ανηκω σε αυτο το εθνος.
Και που καταντησατε ω ρε γραικυλοι; Σκυλια τρομαγμενα εχετε γινει, με τα ματια σας νεκρα και τα στοματα κλειστα. Μπλιαχ σας, αει σιχτιρ γμ το κερατο μου! Δεν θελω να εχω τιποτα κοινο με σας, δουλοι-ραγιαδες!
Τα lockdowns τα υποστηριζουν δημοσιοι υπαλληλοι, συνταξιουχοι, εισοδηματιες και οσοι δουλευουν με τηλεργασια (δηλαδη ανθρωποι που δεν εχασαν φραγκα απο αυτα). Ο Μητσοτακης εχει τους συνταξιουχους σαν πρωτη πληθυσμιακη ομαδα που τον εβγαλε πρωθυπουργο και βασιζεται στο φοβο που τους ποτιζει με τα καναλια.
Απο την αλλη δεν τα υποστηριζει ο ιδιωτικος τομεας, οι βιοτεχνες, οι ελευθεροι επαγγελματιες, οι καλλιτεχνες. Αυτοι εχουν παθει τεραστια νιλα και παιζει να εχουμε 200.000 λουκετα οπως ειπε και ο Καββαθας της ΓΣΕΒΕΕ. Εγω λεω πως και οσες μικρες και μεσαιες επιχειρησεις καταφερουν να μην κλεισουν σημερα, θα κλεισουν αυριο, ερχεται Αρμαγεδωνας. Και αν φαληρισει ο ιδιωτικος τομεας να δω απο που θα βρισκει λεφτα το κρατος να πληρωνει δημοσιους και συνταξιουχους. Να δω που θα βρισκει λεφτα ο εισοδηματιας οταν δεν θα βρισκει επιχειρησεις να του νοικιασουν τα ακινητα. Να δω με ποιους θα δουλεψει ο web designer (που σημερα βολευεται με τηλεργασια) αν αυριο κλεισουν τα καταστηματα.
.
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.