Αιχμαλωτοι
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
Perseus1966
- Extreme poster

pluton έγραψε:Perseus1966 έγραψε:καλα τι διαολο δεν διαβαζεις τι γραφω? δεν εχει καμμια χεση με 11 σεπτεμβριου .
Δες εγώ είμαι φυσικά εναντίον του νόμου HAGUE INVASION ACT, κατά καιρούς διάφοροι πρόεδροι πχ Ομπάμα θέλανε να τον αποσύρουν, το Κογκρέσο αντιδρούσε, ο νόμος έγινε μετά την 11η Σεπτεμβρίου από μνήμης, μπορεί και να κάνω λάθος, το 2002...
Τέλος πάντων οι ΗΠΑ για τους λόγους τους - πλήγμα κατά Ταλιμπάν κλπ - έφτιαξαν αυτό τον νομό (κατά την γνώμη μου κακως) τώρα ο Ντ. Μεντβέντεφ βάζει την Ρωσία, που δεν μπορεί εννιά μήνες να καταλάβει το Μπαχμούτ, ίσα και όμοια με τις ΗΠΑ;
Ε! Αφού και η μυλωνου τον άντρα της με τους πραματευτάδες... Αν έχει κοτσια ας κάνει την κίνηση της, το ΔΠΔ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ μια υπουργού και τον πρόεδρο της Ρωσίας σαν εγκληματίες, λοιπόν περιμένουμε ....![]()
![]()

Perseus1966 έγραψε:pluton έγραψε:
Δες εγώ είμαι φυσικά εναντίον του νόμου HAGUE INVASION ACT, κατά καιρούς διάφοροι πρόεδροι πχ Ομπάμα θέλανε να τον αποσύρουν, το Κογκρέσο αντιδρούσε, ο νόμος έγινε μετά την 11η Σεπτεμβρίου από μνήμης, μπορεί και να κάνω λάθος, το 2002...
Τέλος πάντων οι ΗΠΑ για τους λόγους τους - πλήγμα κατά Ταλιμπάν κλπ - έφτιαξαν αυτό τον νομό (κατά την γνώμη μου κακως) τώρα ο Ντ. Μεντβέντεφ βάζει την Ρωσία, που δεν μπορεί εννιά μήνες να καταλάβει το Μπαχμούτ, ίσα και όμοια με τις ΗΠΑ;
Ε! Αφού και η μυλωνου τον άντρα της με τους πραματευτάδες... Αν έχει κοτσια ας κάνει την κίνηση της, το ΔΠΔ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ μια υπουργού και τον πρόεδρο της Ρωσίας σαν εγκληματίες, λοιπόν περιμένουμε ....![]()
![]()
Στα @@ του Πουτιν αν τον καταδικασε το δικαστηριο.

Perseus1966 έγραψε:Μα δεν ταράχτηκε, κανενας δεν δινει σημασια σε μαλακιες

pluton έγραψε:Γιάννης έγραψε:
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά οι Ουκρανοί είναι αυτοί που δέχτηκαν εισβολή μέσα στα εδάφη τους. Σε αυτόν τον πόλεμο είναι οι αμυνόμενοι, όχι οι επιτιθέμενοι. Επιτιθέμενοι είναι οι Ρώσοι, οι οποίοι διαπράττουν το ένα έγκλημα πολέμου πίσω από το άλλο, ισοπεδώνοντας πόλεις και σκοτώνοντας άμαχους. Κι εσύ τους υποστηρίζεις, γιαυτό τσίμπα άλλη μια ροχάλα και μη με ξαναενοχλήσεις.
Σελίδα 273 στις 19/3/2022
Λευκορωσία
Ο Λουκασενκο υπέγραψε διάταγμα για θανατική ποινη για πιθανή προδοσία αξιωματουχων
![]()
![]()

Echelon έγραψε:Οι Κινέζοι φαίνεται πως βαρέθηκαν να βλέπουν τα παιζακια να παίζουν και είπαν να κάνουν μια προσπάθεια μπας και ξαναπάρει μπρος η οικονομία.

Perseus1966 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ρε παιδιά, εκείνος ο στρατηγός Αρμαγεδδών game-changer Σουροβίκιν, τι κάνει;
H αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε game-changer, υποχώρησε στρατηγικά απο την μισή Χερσώνα και την πρωτεύουσά της, για να εστιάσουν τα ορκς στο Μπαχμούτ, 8 μήνες με ανθρώπινα κύματα και τους ναζί της Βάγκνερ να τρώνε τα λυσιακά τους με τα κάπως πιο επίσημα ορκς.
Περιμενω απαντηση .