Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2023, 13:22

nemo έγραψε:
Echelon έγραψε:Ήγγικεν η ώρα όπου οι Ουκρανοί θα πρέπει να διαλέξουν αν τελικά <<συμφέρει>> να χάσουν τον πόλεμο.

https://www.bloomberg.com/news/articles ... ion-at-war

Η στην Σκύλλα ή στην Χάρυβδη.

δεν το κοιταξα αλλα πολυ δυσκολα θα κανουν πισω οι ηπα απο τις επιδιωξεις τους
αφου σχεδον τα εχουν δωσει ολα και απομενει πλεον η επισημη κηρυξη πολεμου
που θα το ειχαν κανει ηδη αν δεν εβλεπαν την απροθυμια των προβατων να πολεμησουν για την ουκρανια
που ισως με την σχετικη προπαγανδα ισως και να το πετυχουν
αλλα εχουν και να κανουν και με την προσεχτικη πλευρα των ρωσων που κρατουν το μεγαλυτερο μερος των δυναμεων
σε εφεδρείες στα μετωπιστεν

Α! Τώρα κρατούν εφεδρείες οι Ρώσοι, το 50% της οικονομίας τους ειναι προσανατολισμένο στην πολεμική βιομηχανία, βλέπεις κάτι τέτοιο στην Δύση;

Τα δεινά της Ρωσίας δεν άρχισαν ακόμα, αυτά που βλέπεις είναι προκαταρκτικά, υπάρχουν αναλύσεις περί διαλύσεως της Ρωσίας, στην διάλυση θα συμμετέχει και η Κίνα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2023, 13:25

Echelon έγραψε:
nemo έγραψε:δεν το κοιταξα αλλα πολυ δυσκολα θα κανουν πισω οι ηπα απο τις επιδιωξεις τους
αφου σχεδον τα εχουν δωσει ολα και απομενει πλεον η επισημη κηρυξη πολεμου
που θα το ειχαν κανει ηδη αν δεν εβλεπαν την απροθυμια των προβατων να πολεμησουν για την ουκρανια
που ισως με την σχετικη προπαγανδα ισως και να το πετυχουν
αλλα εχουν και να κανουν και με την προσεχτικη πλευρα των ρωσων που κρατουν το μεγαλυτερο μερος των δυναμεων
σε εφεδρείες στα μετωπιστεν

Να σου πω αυτά περί εφεδρειών των Ρώσων που μένουν στα μετόπισθεν δεν παίζει να ισχύουν. Αν είχε εφεδρείες ικανές να καθαρίσουν την σύγκρουση θα τις είχε ρίξει στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν ξεκινάς μία εισβολή κοιτάς να την ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ποιος μας εγγυαται πως οι ρωσοι το θελουν! εδω βλεπουμε μια συγκρουση χαρακωμάτων τυπου αππ
ή παλι ποιος μας εγγυαται οτι οι ηπα δεν την εχουν στημενη για να κανει αυτο ακριβως ;και να ανοιξουν πολλα μετωπα
στα συνορα της ρωσιας ή και μεσα στην ρωσια ;

εγω βλεπω οτι οι ρωσοι το πανε σιγα σιγα και προσεχοντας τα νωτα τους χωρις να χρησιμοποιουν αεροπορια
και αλλα μεσα που θα ωθησουν την δυση σε ενα 3ππ δηλαδη σε ανεξελεγκες καταστασεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2023, 13:31

nemo έγραψε:
Echelon έγραψε:
Να σου πω αυτά περί εφεδρειών των Ρώσων που μένουν στα μετόπισθεν δεν παίζει να ισχύουν. Αν είχε εφεδρείες ικανές να καθαρίσουν την σύγκρουση θα τις είχε ρίξει στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν ξεκινάς μία εισβολή κοιτάς να την ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ποιος μας εγγυαται πως οι ρωσοι το θελουν! εδω βλεπουμε μια συγκρουση χαρακωμάτων τυπου αππ
ή παλι ποιος μας εγγυαται οτι οι ηπα δεν την εχουν στημενη για να κανει αυτο ακριβως ;και να ανοιξουν πολλα μετωπα
στα συνορα της ρωσιας ή και μεσα στην ρωσια ;

εγω βλεπω οτι οι ρωσοι το πανε σιγα σιγα και προσεχοντας τα νωτα τους χωρις να χρησιμοποιουν αεροπορια
και αλλα μεσα που θα ωθησουν την δυση σε ενα 3ππ δηλαδη σε ανεξελεγκες καταστασεις

Ποιο πάνε σιγά σιγά οι Ρώσοι;

Αυτοί εισέβαλαν από πέντε σημεία με κατεύθυνση Κίεβο, Χάρκοβο, Οδησσό, Λβιβ....

Αυτό είναι κεραυνοβόλος πόλεμος που είναι το σιγά σιγά;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2023, 13:32

δεν μπορω να διαβαζω σαχλαμαρες ...οτι η ρωσια τα δινει ολα για να κερδισει τους ουκρανους και δεν μπορει

πχ μπορει να διασπασει το μετωπο και να το υπερκερασει να το διασπασει και να φτασει στο κιεβο

και μετα τι;!!!! αντε λυστε μου την απορια εσεις ....να αρχισει τις μαζικες εκτελεσεις; ή να περιφρουρει ατομικα
τον καθε ουκρανο ορκ; για να ακουσω αποψεις που να μου λενε τι θα κανει την ουκρανια αν την κατακτησει με τα οπλα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2023, 13:48

nemo έγραψε:δεν μπορω να διαβαζω σαχλαμαρες ...οτι η ρωσια τα δινει ολα για να κερδισει τους ουκρανους και δεν μπορει :D

πχ μπορει να διασπασει το μετωπο και να το υπερκερασει να το διασπασει και να φτασει στο κιεβο
:D
και μετα τι;!!!! αντε λυστε μου την απορια εσεις ....να αρχισει τις μαζικες εκτελεσεις; ή να περιφρουρει ατομικα
τον καθε ουκρανο ορκ; για να ακουσω αποψεις που να μου λενε τι θα κανει την ουκρανια αν την κατακτησει με τα οπλα :D

:D :D :D

Ρε στέκεστε καλά στα μυαλά σας;

Με τα όπλα πήγε να κατακτήσει την Ουκρανία, δεν πήγε με τριαντάφυλλα, ούτε με ζαχαρωτά... Με τα όπλα.

Το Κίεβο από την πρώτη ημέρα επιδίωξε να το καταλάβει με εισβολή από την Λευκορωσία. Απέτυχε τους τσάκισαν, πως θα υπερκεράσει, εδώ στις τέσσερεις λαϊκές δημοκρατίες που ανακήρυξε μόνο την Χερσώνα κατάφερε να καταλάβει και αυτή την έχασε πριν μερικούς μήνες.

Ηττήθηκε παντού, θέλει να καταλάβει το Μπαχμούτ ένα στρατηγικά ασήμαντο στόχο και πολεμά εννιά μήνες και δεν μπορεί... Τι να υπερκεράσει το φελεκι μου, περίμενε να δεις σε μερικές εβδομάδες την αντεπίθεση των Ουκρανών, διότι η επίθεση των Ρώσων ξεκίνησε μετά την πτώση της Χερσωνας και απέτυχε, κατάλαβε μερικά τετράγωνα στο Μπαχμούτ.... Τέλος, μια επίθεση δεν κρατά για πάντα.

Τώρα περίμενε να δεις την τρίτη αντεπίθεση των Ουκρανών, η πρώτη στο Χάρκοβο τους τσάκισαν η δεύτερη στην Χερσώνα ακόμα τρέχουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2023, 13:49

επισης βλεπω οτι η πρωτοβουλια σε αυτο το παιγνιδι στρατηγικής βρισκεται στην πλευρα των ηπα
οι ρωσοι βρισκονται σε θεση αμυνας και θα το βλεπουμε μεχρι να αλλαξουν καπως τα δεδομενα
τα οποια ειναι μια οικονομικη υποβάθμιση των ηπα και της δυσης ή ενα σαφες πλεονεκτημα των ρωσων
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2023, 13:51

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:δεν μπορω να διαβαζω σαχλαμαρες ...οτι η ρωσια τα δινει ολα για να κερδισει τους ουκρανους και δεν μπορει

τον καθε ουκρανο ορκ; για να ακουσω αποψεις που να μου λενε τι θα κανει την ουκρανια αν την κατακτησει με τα οπλα

Με τα όπλα πήγε να κατακτήσει την Ουκρανία, δεν πήγε με τριαντάφυλλα, ούτε με ζαχαρωτά... Με τα όπλα.

Το Κίεβο από την πρώτη ημέρα επιδίωξε να το καταλάβει με εισβολή από την Λευκορωσία. Απέτυχε τους τσάκισαν, πως θα υπερκεράσει, εδώ στις τέσσερεις λαϊκές δημοκρατίες που ανακήρυξε μόνο την Χερσώνα κατάφερε να καταλάβει και αυτή την έχασε πριν μερικούς μήνες.

Ηττήθηκε παντού, θέλει να καταλάβει το Μπαχμούτ ένα στρατηγικά ασήμαντο στόχο και πολεμά εννιά μήνες και δεν μπορεί... Τι να υπερκεράσει το φελεκι μου, περίμενε να δεις σε μερικές εβδομάδες την αντεπίθεση των Ουκρανών, διότι η επίθεση των Ρώσων ξεκίνησε μετά την πτώση της Χερσωνας και απέτυχε, κατάλαβε μερικά τετράγωνα στο Μπαχμούτ.... Τέλος, μια επίθεση δεν κρατά για πάντα.

Τώρα περίμενε να δεις την τρίτη αντεπίθεση των Ουκρανών, η πρώτη στο Χάρκοβο τους τσάκισαν η δεύτερη στην Χερσώνα ακόμα τρέχουν.

μη λες μλκς ..και .με αυτο δεν απαντας στην ερωτηση μου...βρε συ αλλο τακτικη και αλλο στρατηγική
εγω δεν διαφωνω σε οσα λες αλλα επι της ουσιας σε οσα λες
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2023, 13:55

nemo έγραψε:
pluton έγραψε:

μη λες μλκς ..και .με αυτο δεν απαντας στην ερωτηση μου

Με συγχωρείς κάνω λάθος;

Με τα όπλα δεν πήγε να κατακτήσει την Ουκρανία;

Θα μας τρελάνεις; Μόνο ατομικές βόμβες δεν έχει ρίξει ακόμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2023, 14:02

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:μη λες μλκς ..και .με αυτο δεν απαντας στην ερωτηση μου

Με συγχωρείς κάνω λάθος;

οχι κυριολεκτικα πηγε να ριξει την κυβερνηση και να φερει μια αλλη που να ειναι ρωσοφιλη
και στο οποιο απετυχε και παμε παρακατω που σου λεω οτι αν κατακτησει την ουκρανια
τι και πως θα την κρατησει χωρις μαζικες εκτελεσεις στον αμαχο πληθυσμο -και δεν μου απαντας

και σου λεω οτι παει σιγα σιγα μεχρι να αλλαξουν οι ισορροπιες στην ψυχολογια των ουκρανων
ή η δυση να αφησει την ουκρανια χωρις καμια βοηθεια και να παραδω θουν οι ουκρανοι
ή κατι τετοιο τελος παντων

το ερωτημα παραμενει πλουτων
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2023, 14:25

nemo έγραψε:
pluton έγραψε:
Με συγχωρείς κάνω λάθος;

οχι κυριολεκτικα :D πηγε να ριξει την κυβερνηση και να φερει μια αλλη που να ειναι ρωσοφιλη :D
και στο οποιο απετυχε και παμε παρακατω που σου λεω οτι αν κατακτησει την ουκρανια :D
τι και πως θα την κρατησει χωρις μαζικες εκτελεσεις στον αμαχο πληθυσμο -και δεν μου απαντας

και σου λεω οτι παει σιγα σιγα μεχρι να αλλαξουν οι ισορροπιες στην ψυχολογια των ουκρανων :D
ή η δυση να αφησει την ουκρανια χωρις καμια βοηθεια και να παραδω θουν οι ουκρανοι :D
ή κατι τετοιο τελος παντων :D

το ερωτημα παραμενει πλουτων

Nemo αυτό θα στο παραθέσω σε μερικούς μήνες και θα λες δεν εννοούσα, λάθος κατάλαβες κλπ τέτοια.

Είναι κωμωδία αυτά που γράφεις, μόνο διασκέδαση μου προκαλούν.

Ρε Προελληνα διάβασε τι γράφει εδώ. :D :D :D

Με καραφλιασες από το ,,οχι κυριολεκτικα,, μέχρι ,,η δυση να αφησει την ουκρανια χωρις καμια βοηθεια και να παραδωθουν οι ουκρανοι,,

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαναν εισβολή με όπλα; ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΓΥΟΣ δηλαδή :D

Αμ το τελευταίο

η δυση να αφησει την ουκρανια χωρις καμια βοηθεια και να παραδωθουν οι ουκρανοι
:D

Δηλαδή μόνο αν μεινουν άοπλοι και παραδοθούν μπορεί να νικήσει η Ρωσία. :D :D :D

Προελληνα τρέξε μας την έπεσαν.

Τι ερώτημα μου βάζεις βρε Νέμο;

Όταν οι Γερμανοί μπήκαν με τα όπλα στην Ελλάδα, με τα όπλα δεν μας κράτησαν σκλαβωμένους;

Όταν εισβάλεις κάπου ενοπλως, ενοπλως διατηρείς την κατοχή σου.... έτσι δεν γίνεται;

Ρε τι πάθαμε;
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”