Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Κοινωνικά θέματα.

Δηλώνω:

- καραντινικός
19
73%
- αντικαραντινικός
7
27%

Σύνολο ψήφων: 26

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 19:40

itteithe έγραψε:Α όταν κάνει δωρεές ο Μπιλ Γκέιτς έχει σκοπιμότητες από πίσω, αλλά όταν κάνουν δωρεές Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Παύση για ειρωνεία.

Οι δικοι μας ειναι ελληνορθοδοξοι επιχειρηματιες οχι σατανιασμενοι
2 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Απρ 2020, 07:36

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

1)Ο Γκειτς δεν έχει εταιρεία που βγάζει λεφτά από εμβόλια. Έχει ίδρυμα που χρηματοδοτεί έρευνες για εμβόλια. Άρα δεν βγάζει λεφτά. Το ακριβώς αντίθετο κάνει.

2)Ο Τραμπ σταμάτησε την χρηματοδότηση στο ΠΟΥ, για καθαρά γελοίους πολιτικούς λόγους. Δηλαδή κατηγορεί τον ΠΟΥ ότι πήρε τοις μετρητοίς τα στοιχεία που δίνει η Κίνα και δεν υποστηρίζει τις θέσεις του Τραμπ κατά της Κινας.

Άρα δεν έχουν σχέση τα εμβόλια και δεν ξέρω πως τα συνεδεσες κιόλας με το θέμα. Διάβασες κάτι;

1)το πιστευεις αυτο περι φιλανθρωπιας και οτι δεν εχει σκοπο να κερδισει λεφτα και ελεγχο; σοβαρα τωρα το πιστευεις; ισως και ναι ως γνησιος αριστερουλης εσεις πιστευετε στα λεφτοδεντρα οποτε ολα ειναι πιθανα

2)εχει δικαιο ο τραμπ, περιμενε να περασει η αμερικη την μπορα και μετα κρατα την ανασα σου δυνατα αλλα πολυ δυνατα ομως ....ακου εδω του ελεγε ο ΠΟΥ οτι ειναι μια γριπουλα....τα αρπαξαν πολυ χοντρα εκει μεσα

1) Πραγματικά τώρα πιστεύεις πως ο Γκέιτε προσπαθεί να βγάλει λεφτά από τα εμβόλια;
Άρα υποστηρίζεις πως παράτησε έναν κλάδο τρισεκατομμυριων δολαριων, στον οποίο κλάδο μάλιστα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, για να πάει σε έναν κλάδο που όλες οι εταιρίες του πλανήτη μαζί βγάζουν μόλις 24 δις τον χρόνο. Ο Γκέιτς λοιπόν παραταει τα πολλά για να πάει στα λιγα. Μάλιστα.
Εγω το έχω ξαναπεί. Δεξιά και ηλιθιότητα πρέπει οποιαδήποτε να θεωρούνται όμοιες λέξεις και να είναι πλεονασμός αν γράφονται μαζί. Είναι απίστευτο ότι όλοι οι δεκσοι είστε τόσο πολύ πσεκαζμενοι. :laugh1:

Επίσης οι δωρεές καταγράφονται κανονικότατα στην εφορία και στις δηλώσεις για την εφορία. Δεν μπορεί κανένα ίδρυμα και κανενας οργανισμός να πάρει δωρεά χωρίς να την καταγράψει στην φορολογική του δήλωση.
Καλό θα ήταν πριν μιλήσεις για κάτι να το ψάχνεις και όχι να μιλάς με βάσει του τι γελοία σενάρια συνομωσίας σου λέει ο κάθε τυχαρπαστος.

2) Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Μιλάμε για μια γελοία απόφαση.
Το πιο γελοίο βέβαια από όλα είναι ότι ο λόγος που σταματάει την χρηματοδότηση, ποιος είναι κατά τον ίδιο; Είναι ότι ο ΠΟΥ δεν υιοθετεί τις αμερικανικές θέσεις κατά της Κινας, άρα κρατάει ουδέτερη στάση, την στιγμή που οι ΗΠΑ δίνουν 400 εκατομμύρια τον χρόνο στον ΠΟΥ, αλλά η Κίνα μόνο 40. Με απλά λόγια κατηγορεί τον ΠΟΥ που δνε γίνεται εργαλείο στα καπιταλιστικά του σχέδια.
Έχεις δίκιο ο Τραμπ ε; Γατονι είσαι αγόρι μου. Τι να λέμε τώρα. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Απρ 2020, 18:37

ακομη ενα καραντινο θυμα

Δυστυχώς «φαινόμενα Κίνας» έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους και στην Ευρώπη. Στη Γερμανία γνωστή δικηγόρος του ιατρικού δικαίου που εξέφρασε την αντίθεσή της με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα τα οποία χαρακτήρισε «αντισυνταγματικά» συνελήφθη & κλείστηκε αυθαίρετα σε ψυχιατρείο προτού καν τις απαγγελθούν κατηγορίες.

Μάλιστα κατηγορεί τις γερμανικές Αρχές ότι στην κλινική της ασκήθηκε και σωματική βία.

Λίγες μέρες πριν είχε απορριφθεί η αίτησή της στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο για την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων λόγω αντισυνταγματικότητας.

Η Beate Bahner δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στις 3 Απριλίου με το οποίο κατήγγειλε πως οι γερμανικοί νόμοι περί καραντίνας ήταν «κατάφωρα αντισυνταγματικοί, παραβιάζοντας σε άνευ προηγουμένου βαθμό πολλά από τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών».

«Αυτά τα μέτρα δεν δικαιολογούνται από τον νόμο πρόληψης λοιμώξεων, που τροποποιήθηκε βιαστικά πριν από λίγες μέρες», δήλωσε.

«Μακροπρόθεσμοι περιορισμοί στην έξοδο από το σπίτι και τη συνάντηση με άλλους, με βάση σενάρια με υψηλό ποσοστό θανάτου, τα οποία δεν λαμβάνουν υπόψη τις πραγματικές κρίσιμες απόψεις εμπειρογνωμόνων και το πλήρες κλείσιμο επιχειρήσεων και καταστημάτων χωρίς απόδειξη ότι ενέχουν κίνδυνο γι λοίμωξη, είναι εντελώς παράνομα»

Η Μπαχνερ κάλεσε σε διαμαρτυρία την Κυριακή του Πάσχα για να «τερματίσει την τυραννία αμέσως», προτού η διοίκηση της Χαϊδελβέργης ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να της ασκήσει διώξεις γιατί έχει παρακινήσει τους Γερμανούς να παραβιάσουν το νόμο.

Στις 13 Απριλίου, η Μπάχνερ κάλεσε την αδερφή της από την Κλινική Allgemeine Psychiatrie της Χαϊδελβέργης, περιγράφοντας τι συνέβη σε αυτήν.

Αφού ισχυρίστηκε ότι ήταν «ύποπτα» ακολουθούμενη από ένα αυτοκίνητο, η Bahner λέει ότι ζήτησε από έναν άλλο οδηγό να καλέσει την αστυνομία με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η αστυνομία, να της περάσει χειροπέδες και να την σπρώξει στο έδαφος «με τεράστια δύναμη».

Αφού οδηγήθηκε στην ψυχιατρική μονάδα, η Bahner λέει ότι αντιμετωπίστηκε σαν τρομοκράτης.

Παρόλα αυτά οι γερμανικές Αρχές μάλιστα αρνούνται ότι κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική για λόγω της αντίθεσης της στα μέτρα αλλά για «άλλους λόγους».

«Ζήτησα να μου επιτραπεί να καθίσω και μου έδειξε ένα παγκάκι. Τότε ζήτησα να αφαιρεθούν οι χειροπέδες, γιατί εγώ είχα ζητήσει προστασία από την αστυνομία », εξήγησε.

«Αντίθετα, με πέταξαν πάλι στο πάτωμα, με το κεφάλι μου στο πέτρινο πάτωμα από ύψος ενός μέτρου, κάτι στο οποίο κανείς δεν αντέδρασε. Στη συνέχεια, αναγκάστηκα να περάσω τη νύχτα ξαπλωμένη στο πάτωμα σε κάποια ψυχιατρική κλινική σαν του Γκουαντάναμο υψηλής ασφάλειας ... δεν υπήρχε τουαλέτα, ούτε νεροχύτης, αν και μου άφησαν νερό, και υπήρχε ένα κουδούνι που μπορούσα να χτυπήσω, αν και το αγνόησαν μετά την τρίτη φορά που το πίεσα».

Η δικηγόρος τελικά κατηγορήθηκε για υποκίνηση παρανόμων πράξεων χθες, με τον πληρεξούσιό της να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για ένα από «τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της γερμανικής ιστορίας».

Μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο οδηγήθηκε για ανάκριση συγκεντρώθηκαν πολίτες προς υποστήριξή της!

Η Μπάχνερ έχει κερδίσει τρεις υποθέσεις στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο και έχει γράψει πέντε βιβλία για το γερμανικό ιατρικό δίκαιο.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Απρ 2020, 21:06

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
1) Πραγματικά τώρα πιστεύεις πως ο Γκέιτε προσπαθεί να βγάλει λεφτά από τα εμβόλια;
Άρα υποστηρίζεις πως παράτησε έναν κλάδο τρισεκατομμυριων δολαριων, στον οποίο κλάδο μάλιστα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, για να πάει σε έναν κλάδο που όλες οι εταιρίες του πλανήτη μαζί βγάζουν μόλις 24 δις τον χρόνο. Ο Γκέιτς λοιπόν παραταει τα πολλά για να πάει στα λιγα. Μάλιστα.
Εγω το έχω ξαναπεί. Δεξιά και ηλιθιότητα πρέπει οποιαδήποτε να θεωρούνται όμοιες λέξεις και να είναι πλεονασμός αν γράφονται μαζί. Είναι απίστευτο ότι όλοι οι δεκσοι είστε τόσο πολύ πσεκαζμενοι. :laugh1:

Επίσης οι δωρεές καταγράφονται κανονικότατα στην εφορία και στις δηλώσεις για την εφορία. Δεν μπορεί κανένα ίδρυμα και κανενας οργανισμός να πάρει δωρεά χωρίς να την καταγράψει στην φορολογική του δήλωση.
Καλό θα ήταν πριν μιλήσεις για κάτι να το ψάχνεις και όχι να μιλάς με βάσει του τι γελοία σενάρια συνομωσίας σου λέει ο κάθε τυχαρπαστος.

Το πιο γελοίο βέβαια από όλα είναι ότι ο λόγος που σταματάει την χρηματοδότηση, ποιος είναι κατά τον ίδιο; Είναι ότι ο ΠΟΥ δεν υιοθετεί τις αμερικανικές θέσεις κατά της Κινας, άρα κρατάει ουδέτερη στάση, την στιγμή που οι ΗΠΑ δίνουν 400 εκατομμύρια τον χρόνο στον ΠΟΥ, αλλά η Κίνα μόνο 40. Με απλά λόγια κατηγορεί τον ΠΟΥ που δνε γίνεται εργαλείο στα καπιταλιστικά του σχέδια.

1)που ζεις ρε φιλε; ποτε παρατησε τη Microsoft ? τωρα αν εβαλε μπροστα εναν γιαννη και εσυ βλεπεις τον γιαννη εγω παω πασο....ψεκασμος σημαινει αριστερος και σημαινει κομμουνισμος
2)ο ΠΟΥ απεκρυψε τα πραγματικα στοιχεια...οταν ελεγε ο trump ή ο boris μια γριπουλα ειναι, νομιζεις οτι δεν ειχαν ενημερωθει απο τον ΠΟΥ οτι ειναι μια γριπουλα; αυτο πιστευεις; που ζεις καλοπιστε διεθνιστη.....στον κοσμος σου ομως
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Απρ 2020, 23:04

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

1)που ζεις ρε φιλε; ποτε παρατησε τη Microsoft ? τωρα αν εβαλε μπροστα εναν γιαννη και εσυ βλεπεις τον γιαννη εγω παω πασο....ψεκασμος σημαινει αριστερος και σημαινει κομμουνισμος
2)ο ΠΟΥ απεκρυψε τα πραγματικα στοιχεια...οταν ελεγε ο trump ή ο boris μια γριπουλα ειναι, νομιζεις οτι δεν ειχαν ενημερωθει απο τον ΠΟΥ οτι ειναι μια γριπουλα; αυτο πιστευεις; που ζεις καλοπιστε διεθνιστη.....στον κοσμος σου ομως

Αυτό που δεν τολμάς να απαντήσεις σε τίποτα, που παραβλέπει τα στοιχεία λέω κλπ, με ξεπερνάει. Γιατί το κάνεις αυτό;

Λοιπον
Α) Ο Μπιλαρος δεν ήταν απλός ο ιδιωκτήτης της Microsoft. Ήταν το κύριος μυαλό και δημιουργός. Και ναι. Από αυτά έχει αποσυρθεί. Ασχολείται με ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ δωρεές και με εμβόλια, δημιουργει σχολεία και νοσοκομεία και άλλα πολλά.
Μιλας για πράγματα που δεν γνωρίζεις και λες μόνο ότι φαντάζεσαι πως ισχύει. Αυτό κάνει πολύ βαρετή την συζήτηση. Αν έχεις στοιχεία φερ τα. Οι υποψίες σου μου είναι αδιάφορες.
Β) Είσαι ο πρώτος άνθρωπος παγκοσμίως που λέει ότι ο Τραμπ δεν χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ λόγω απόκρυψης στοιχείων από αυτόν.
Άρα και δεν ξέρεις γιατί μιλάς.
Καλά δεν σχολιάζω καν την χαζομάρα για τον Τραμπ και τον Τζόνσον.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Απρ 2020, 23:06

ο τυφλος δε βλεπει. αυτα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Απρ 2020, 09:02

Η κα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: : "Η μικρή Ελλάδα έκανε το μεγαλείο να νικήσει τον κορονοϊό και να συγχαρούμε αυτούς που κυβερνούν. Γιατί αποδείξαμε ότι σαν λαός, εμάς που μας θεωρούσαν αλήτες της πειθαρχίας, τα καταφέραμε καλύτερα από όλους".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 20 Απρ 2020, 10:20

pluton έγραψε:Η κα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: : "Η μικρή Ελλάδα έκανε το μεγαλείο να νικήσει τον κορονοϊό και να συγχαρούμε αυτούς που κυβερνούν. Γιατί αποδείξαμε ότι σαν λαός, εμάς που μας θεωρούσαν αλήτες της πειθαρχίας, τα καταφέραμε καλύτερα από όλους".

τριχες κατσαρες....ειναι δυνατον να ειστε τοσο ψεκασμενοι; καθεστε και ακουτε τι λεει μια ΕΠΟΝιτισα; ωρα χαλασμενα περνετε; ακουστε τοτε και στον σταλιν και γινετε κκεδια αμα το παμε ετσι
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Απρ 2020, 10:29

ακριβως σε οτι λεει ο κυριος απο κατω συμφωνω 100% ειχα πει απο την αρχη για 200000 και 300000
εμεις οι ελ ειμαστε ασυμπτωματικοι ....σε ενα πραγμα που με εκνευριζε ηταν που λεγαμε
ή μετρουσαμε τα επιβεβαιωμενα κρουσματα με ρυθμους χελωνας
δηλαδη ηταν τρομερα αστειο να λεμε για 500 ή για χιλια μονο!!!!!

Ο Έλληνας καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Γιάννης Ιωαννίδης, αποτελεί μία ψύχραιμη φωνή στην πανδημία του κοωνοϊού, η οποία μιλάει πάντα με δεδομένα.

Μία νέα μελέτη του Έλληνα καθηγητή ήρθε να «ταράξει τα νερά» αφού αποκαλύπτει πως η θνητότητα του ιού είναι μόλις 0,1 με 0,2%, όσο δηλαδή και η θνητότητα της γρίπης!

Ο έλεγχος ανίχνευσης αντισωμάτων από την ερευνητική ομάδα του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ Γιάννη Ιωαννίδη σε δείγμα 3.300 ατόμων, σταθμισμένο για να αντιπροσωπεύει τον γενικό πληθυσμό της επαρχίας Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι η εξάπλωση της νόσου Covid-19 είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι δείχνουν τα επίσημα στατιστικά των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, κάτι που εκτιμάται ότι συμβαίνει σε όλες τις χώρες.

Η μελέτη, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν γρήγορα τεστ αντισωμάτων της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Premier Biotech, δείχνει ότι στη συγκεκριμένη περιοχή τα πραγματικά κρούσματα είναι 50 έως 85 φορές περισσότερα. Εκτιμάται ότι 48.000 έως 82.000 άνθρωποι από τους περίπου δύο εκατομμύρια κατοίκους είχαν μολυνθεί με τον κορωνοϊό και όχι 1.000 που ήσαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Σάντα Κλάρα στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, «το κύριο μήνυμα είναι ότι η λοίμωξη φαίνεται να είναι 50 έως 85 φορές συχνότερη στην περιοχή από ό,τι δείχνουν τα καταγεγραμμένα περιστατικά, άρα και η θνητότητα είναι 50-85 φορές μικρότερη από ό,τι νομίζαμε μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι είναι τα καλύτερα δυνατά νέα και φαίνεται να συμφωνούν με προ-ανακοινώσεις άλλων μελετών επιπολασμού από Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία και μελέτες καθολικής διαλογής σε άστεγους στη Βοστώνη (36% θετικοί, όλοι ασυμπτωματικοί), καθώς και σε γυναίκες που πήγαν πριν τρεις εβδομάδες να γεννήσουν σε δυο νοσοκομεία στη Νέα Υόρκη (15% θετικές, σχεδόν όλες ασυμπτωματικές).

'Αρα η θνητότητα της λοίμωξης Covid-19 είναι πολύ κοντά στο 0,1% της γρίπης, αν και φυσικά μπορεί να είναι σαφώς μεγαλύτερη, όταν ένα σύστημα υγείας καταρρέει και δεν μπορεί να φροντίσει ασθενείς, όπως πχ στο Κουίνς ή στο Μπέργκαμο».

Ο ίδιος ανέφερε ότι «μακάρι να υπάρξουν δεδομένα και από την Ελλάδα. Αν πρέπει να κάνω μια εικασία, ο πιθανός αριθμός ατόμων που έχουν μολυνθεί στην Ελλάδα, είναι κάπου 100.000-200.000, ίσως και μεγαλύτερος, με κάθε επιφύλαξη βέβαια, καθώς χρειαζόμαστε πραγματικά δεδομένα ειδικά από την Ελλάδα για να ξέρουμε με μεγαλύτερη σιγουριά».

Είχε προηγηθεί τον Απρίλιο μια γερμανική έρευνα τεστ αντισωμάτων σε 500 από τους 12.000 κατοίκους της μικρής πόλης Γκάνγκελτ, στην οποία είχε γίνει μια λαϊκή γιορτή τον Φεβρουάριο, βρίσκοντας ότι ο ένας στους επτά που ελέγχθηκαν (14%), είχε αντισώματα, ενώ ακόμη ένα 2% βρέθηκε θετικό σε μοριακά διαγνωστικά τεστ. Το τοπικό ποσοστό θνητότητας υπολογίστηκε μόλις στο 0,37%, έναντι 3% σε όλη τη Γερμανία με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Το γερμανικό Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ σκοπεύει να κάνει τεστ αντισωμάτων σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 15.000 ατόμων του πληθυσμού της χώρας. Ήδη ξεκίνησε κατ' οίκον η μεγαλύτερη έως τώρα τυχαία δειγματοληψία σε 3.000 νοικοκυριά στο Μόναχο, ενώ και άλλες χώρες ενδιαφέρονται να μιμηθούν το γερμανικό πρωτόκολλο, σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης».

Είχε προηγηθεί τον Απρίλιο μια γερμανική έρευνα τεστ αντισωμάτων σε 500 από τους 12.000 κατοίκους της μικρής πόλης Γκάνγκελτ, στην οποία είχε γίνει μια λαϊκή γιορτή τον Φεβρουάριο, βρίσκοντας ότι ο ένας στους επτά που ελέγχθηκαν (14%), είχε αντισώματα, ενώ ακόμη ένα 2% βρέθηκε θετικό σε μοριακά διαγνωστικά τεστ. Το τοπικό ποσοστό θνητότητας υπολογίστηκε μόλις στο 0,37%, έναντι 3% σε όλη τη Γερμανία με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Απρ 2020, 11:04

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:Η κα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: : "Η μικρή Ελλάδα έκανε το μεγαλείο να νικήσει τον κορονοϊό και να συγχαρούμε αυτούς που κυβερνούν. Γιατί αποδείξαμε ότι σαν λαός, εμάς που μας θεωρούσαν αλήτες της πειθαρχίας, τα καταφέραμε καλύτερα από όλους".

τριχες κατσαρες....ειναι δυνατον να ειστε τοσο ψεκασμενοι; καθεστε και ακουτε τι λεει μια ΕΠΟΝιτισα; ωρα χαλασμενα περνετε; ακουστε τοτε και στον σταλιν και γινετε κκεδια αμα το παμε ετσι

Δεν ξέρω ποιες είναι οι πολιτικές προτιμήσεις της, αλλά η κα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ είναι εξαιρετική επιστήμων που μας τιμά και υπεραγαπά την Ελλάδα, είναι μια εξαιρετική ανατολίτισσα πατριώτισσα.

Η πρώτη γυναίκα πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στην 700 χρόνων ιστορία του. Ερευνήτρια στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών. Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως στη UNICEF. Επίτιμη Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Βυζαντινών Σπουδών.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Κοινωνία”