Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2019, 13:51

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εσυ να ερθεις με το ΚΚΕ, οπως πηγαν στο ΕΑΜ βενιζελικοι επι Κατοχης οπως ο Σαραφης (στην εφερα τωρα :D )

Θα έρθω αν δεν πιάσει το πείραμα με τον Καμίνη (μπορεί οι ψηφοφόροι να προτιμήσουν χαστουκιστές, χλιδάτους, γόητες, ρήτορες, σανοδότες).

Στην περίπτωση αυτή θα έρθω αν:

α) Η Νέα Δημοκρατία έχει εκμηδενίσει τον Τσίπρα και τον Πολλάκη με όλο το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ (ο Κράχτης να ξαναγυρίσει στην ανακάλυψη της Αμερικής από τους αρχαίους Έλληνες, με το Μακάριο και με το σχέδιο Άτσεσον).

β) Στον Περισσό να πάρουν πίσω όλα τα απαράδεκτα που έχουν εκστομίσει για Τείχος Βερολίνου και να έχουν λειώσει σε ανακύκλωση τους ανδριάντες του Λένιν.

γ) Ο Περισσός να πάρει πίσω την εγκύκλιο που ορίζει συντονιστές κομμουνιστές στα Φόρουμς που μεταφέρουν στο Κεφάλαιο "Γενική Συζήτηση" τα ποστς τα οποία μειώνουν την ακτινοβολία των μεταμεσονύκτιων νημάτων του Κράχτη.

.

Α) Μας είναι αδιάφορο. Κάντε ό,τι θέλετε μεταξύ σας εσείς οι διαχειριστές του καπιταλισμού. :hammers:

Β) Απορρίφθηκε το αίτημα ομόφωνα χωρίς καν να πρωτοκολληθεί. :D

Γ) Θα μπει για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Π.Γ. του ''ελεύθερου'' αλλά με αρνητικό πρόσημο. Και χωρίς να θέλω να προδικάσω το αποτέλεσμα σχεδόν σίγουρα θα απορριφθεί. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2019, 16:16

Για το Γ δηλωνω πως εχω δωσει σκληρες μαχες
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 05 Ιουν 2019, 18:16

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το 54,37% δεν είναι όλοι. Είναι απλά οι περισσότεροι. :fico:

To 1974 η Λήμνος και η Λέσβος - προπύργια του ΚΚΕ(ΕΔΑ) - έδωσαν ελάχιστες ψήφους στο ΚΚΕ.
ο Μίκης Θεοδωράκης το 1974 απευθυνόμενος στους ΚΚΕδες συγκεκριμένα είπε και δεν έγραψε:Τον Καραμανλή ή τα τανκς
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2019, 18:43

Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν υπήρξε ποτέ μέλος του ΚΚΕ. Ανεξάρτητος αριστερός συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ ήταν πάντα το πολιτικό του πρόσημο. Εμείς τον τιμάμε ως οικουμενικό διανοούμενο και καλλιτέχνη και όχι για τις πολιτικές του επιλογές.

NikosVy έγραψε:Τo 1974 η Λήμνος και η Λέσβος - προπύργια του ΚΚΕ(ΕΔΑ) - έδωσαν ελάχιστες ψήφους στο ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ δεν έχει εκλογικά προπύργια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Ιουν 2019, 20:47

Αττικό νοσοκομείο: Βαριά χειρουργημένοι ασθενείς σε ράντζα στους διαδρόμους

Εικόνα

Σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου, μια μέρα μετά την εφημερία της Τρίτης, στους διαδρόμους του Αττικού νοσοκομείου βρίσκονται χειρουργημένοι ασθενείς πάνω σε ράντζα, περιμένοντας να βρεθεί κλίνη σε δωμάτιο.

Έτσι, ακόμη και οι βαριά χειρουργημένοι στοιβάζονται ο ένας πίσω από τον άλλον στο διάδρομο περιμένοντας τη σειρά τους για το πρώτο ελεύθερο δωμάτιο.Έξω από την Γ χειρουργική Κλινική καθώς και έξω από την Αγγειοχειρουργική Κλινική στον 4 όροφο όπως και στο ισόγειο έξω από την Παθολογική παρατηρείται συνωστισμός από ράντζα, μια εικόνα που σίγουρα δεν συμβαδίζει με το αφήγημα της κυβέρνησης ότι βελτίωσε την δημόσια υγεία.

Γιατί μπορεί να διατυμπανίζει μέσω των προεκλογικών της σποτ ότι εκατομμύρια πολίτες βρήκαν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο παρατηρώντας αυτές τις φωτογραφίες το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Που ακριβώς έχουν πρόσβαση; Στα δωμάτια ή στους διαδρόμους πάνω στα ράντζα;

Επιπλέον οι παροχές που έχουν να κάνουν με τη νοσηλεία είναι τριτοκοσμικές. Οι νοσηλευόμενοι διαμαρτύρονται διότι δεν τους παρέχονται ούτε μαξιλάρια, με την δικαιολογία "ότι τα κλέβουν" και υποχρεώνονται να φέρνουν από το σπίτι τους.

https://meaculpa.gr/ygeia/25207-attiko- ... diadromous
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2019, 22:02

εμενα μου λες δυο μηνες τραβιεμαι στα νοσοκομεια με τον πατερα μου
εχω κανει εισαγωγη μεχρι στις 5 το πρωι και μεσα στην διοικητικη σαβουρα
λυπαμαι τρομερα τις νοσοκομες με 600 ευρω να τρεχουν συνεχως

τουλαχιστον 1200 ευρω επρεπε να παιρνουν αντι γιαυτο τα τσεπώνονται
δεξια και αριστερα λαμογια
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2019, 22:03

nemo έγραψε:εμενα μου λες δυο μηνες τραβιεμαι στα νοσοκομεια με τον πατερα μου
εχω κανει εισαγωγη μεχρι στις 5 το πρωι και μεσα στην διοικητικη σαβουρα
λυπαμαι τρομερα τις νοσοκομες με 600 ευρω να τρεχουν συνεχως

τουλαχιστον 1200 ευρω επρεπε να παιρνουν αντι γιαυτο τα τσεπώνονται
δεξια και αριστερα λαμογια

Περαστικα του ανθρωπου!
2 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 05 Ιουν 2019, 22:54

Το καλύτερο μνημόνιο δεν ήρθε ακόμα.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Ιουν 2019, 00:22

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν υπήρξε ποτέ μέλος του ΚΚΕ. Ανεξάρτητος αριστερός συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ ήταν πάντα το πολιτικό του πρόσημο. Εμείς τον τιμάμε ως οικουμενικό διανοούμενο και καλλιτέχνη και όχι για τις πολιτικές του επιλογές.
του λεηλατήσατε τις συνθέσεις του

NikosVy έγραψε:Τo 1974 η Λήμνος και η Λέσβος - προπύργια του ΚΚΕ(ΕΔΑ) - έδωσαν ελάχιστες ψήφους στο ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ δεν έχει εκλογικά προπύργια.

Είχε εκλογικά προπύργια, τα νησια στα οποία ήταν εκτοπισμένοι οι ΚΚΕδες και γεννοβόλησαν.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Ιουν 2019, 11:08

Επειδή αποκλείεται να γεννοβόλησαν μεταξύ τους συνάγεται ότι την περίοδο της εξορίας τους γκάστρωσαν σχεδόν όλες τις γυναίκες της Χίου και της Λήμνου, που για να εκτοπιστούν εκεί οι κομμουνιστές θα ήταν προπύργια του δεξιού τύπου εθνικοφροσύνης, και τα μπάσταρδα λόγω γονιδίων κληρονόμησαν το μίασμα μέχρι τις εκλογές του 1974 που αυτοϊάθηκαν και ψήφισαν σύσσωμα τον Καραμανλή για να μην έρθουν πάλι τα τανκς.
Αυτός ο συλλογισμός δεν συνάδει με παίκτη του μπριτζ από τον οποίο κάποιος θα περίμενε μια λογική αλληλουχία σκέψεων δυο τρία κλικ παραπάνω από το μέσο όρο των ψηφοφόρων της δεξιάς.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”