Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 16:47

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Εβαλα τρεις πηγες που στο βιογραφικο του αναφερουν πτυχιο και μαλιστα το MBA.

.

Το ότι χίλιες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι κατέχει όχι ένα αλλά εκατό πτυχία,
χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν, δε συνιστά ποινικό αδίκημα αλλά απλή δημοσιογραφική παραπλάνηση,
κάτι σύνηθες στην ελληνική δημοσιογραφία.
Όπως και ο ισχυρισμός του ιδίου περί κατοχής πτυχίου δε συνιστά τίποτα περισσότερο από μία γελοία μυθομανή προσωπικότητα.
Από εκεί και πέρα η ευθύνη για το ότι γίνεται δεκτός ο ισχυρισμός του βαραίνει αυτούς που τον αποδέχτηκαν χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο.
Κι εγώ δηλώνω ψευδώς αυτή τη στιγμή ότι είμαι κάτοχος δώδεκα πτυχίων, τα οποία δεν παρουσιάζω ποτέ, τα οποία εγγυώνται την εκ των προτέρων επιτυχημένη πορεία μου στη θέση του υπερσυντονιστή στο ελεύθερο. :D
Εμένα βαρύνει η μυθομανία μου ή τον υπεύθυνο να με διορίσει σε αυτή τη θέση; :fico:

Κι εγω σου λεω οτι συνιστα τουλαχιστον πολιτικο σκανδαλο πρωτης γραμμης αν οχι αδικημα γιατι ειναι δημοσιο προσωπο σε υπερευαισθητη θεση κι εγω σαν απλος πολιτης μπορω να ισχυριστω οτι με το ψευτοπτυχιο κοροιδεψε τον πρωθυπουργο και τη ΝΔ για να αναλαβει θεση υφυπουργου. Δηλαδη ΖΗΜΙΩΣΕ το ελληνικο δημοσιο.

Φυσικα ο Κουλης με τοσους συμβουλους γυρω του θα ειχε σκαναρει αναλυτικα τα βιογραφικα οσων αποφασισε να υπουργοποιησει οποτε η ευθυνει βαρυνει και τον ιδιο, οχι ομως μονο τον ιδιο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Δεκ 2019, 16:51

Αρίστος έγραψε:Ραν ταν πλαν μην παιζουμε με τις λεξεις σε παρακαλω.

Το μαιμου πτυχιο, το fake πτυχιο, για μενα ακριβολογει.

Ας μπει αυτο για να συμβιβαστουμε.

.

Εγώ δεν παίζω Αρίστο μου με τις λέξεις. Ξέρω, αν μη τι άλλο, άριστα ελληνικά και το αποδεικνύω εν τη πράξει.
Όταν παρουσιαστεί το πτυχίο και χαρακτηριστεί πλαστό θα αλλάξω τον τίτλο.
Μέχρι τότε θα είναι ένα κατά ισχυρισμό ή κατά φαντασία πτυχίο, δλδ ανύπαρκτο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 16:54

Μα δεν υπαρχει πτυχιο για να παρουσιαστει.

Ειπε οτι θα το παρουσιασει η θα φερει στοιχεια και δεν το εκανε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2019, 16:55

To Watergate του ο Αρίστος το δημοσιεύει και στο άλλο φόρουμ στο οποίο ποστάρει;

Αν ναι, εκεί πως τον έκραξαν;

Όταν τον έκραξαν, του είπαν "τώρα πήγαινε και στο elefthero που είναι πιο αφελείς να δούμε αν τους ξεγελάσεις";
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 16:58

Νικολακη το προβλημα ειναι το πτυχιο που ο υφυπουργος ειπε πως θα αποδειξει οτι υπαρχει και δεν απεδειξε τιποτα.

Και η χουντικη καταχωρηση που αν την ειχα δημοσιευσει εγω θα ασχολιοσουν μαζι της για 1.567.984.897.897 ζωες.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Δεκ 2019, 17:00

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Το ότι χίλιες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι κατέχει όχι ένα αλλά εκατό πτυχία,
χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν, δε συνιστά ποινικό αδίκημα αλλά απλή δημοσιογραφική παραπλάνηση,
κάτι σύνηθες στην ελληνική δημοσιογραφία.
Όπως και ο ισχυρισμός του ιδίου περί κατοχής πτυχίου δε συνιστά τίποτα περισσότερο από μία γελοία μυθομανή προσωπικότητα.
Από εκεί και πέρα η ευθύνη για το ότι γίνεται δεκτός ο ισχυρισμός του βαραίνει αυτούς που τον αποδέχτηκαν χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο.
Κι εγώ δηλώνω ψευδώς αυτή τη στιγμή ότι είμαι κάτοχος δώδεκα πτυχίων, τα οποία δεν παρουσιάζω ποτέ, τα οποία εγγυώνται την εκ των προτέρων επιτυχημένη πορεία μου στη θέση του υπερσυντονιστή στο ελεύθερο. :D
Εμένα βαρύνει η μυθομανία μου ή τον υπεύθυνο να με διορίσει σε αυτή τη θέση; :fico:

Κι εγω σου λεω οτι συνιστα τουλαχιστον πολιτικο σκανδαλο πρωτης γραμμης αν οχι αδικημαγιατι ειναι δημοσιο προσωπο σε υπερευαισθητη θεση κι εγω σαν απλος πολιτης μπορω να ισχυριστω οτι με το ψευτοπτυχιο κοροιδεψε τον πρωθυπουργο και τη ΝΔ για να αναλαβει θεση υφυπουργου. Δηλαδη ΖΗΜΙΩΣΕ το ελληνικο δημοσιο.

Φυσικα ο Κουλης με τοσους συμβουλους γυρω του θα ειχε σκαναρει αναλυτικα τα βιογραφικα οσων αποφασισε να υπουργοποιησει οποτε η ευθυνει βαρυνει και τον ιδιο, οχι ομως μονο τον ιδιο.

.

Ακριβώς αυτό σου έγραψα.
Τώρα σε ποιο βαθμό κορόιδεψε τον πρωθυπουργό δεν είμαι σε θέση να το ξέρω αφού υποτίθεται δεν κατέθεσε το πτυχίο του και έγινε δεκτός μόνο ο ισχυρισμός του περί κατοχής του.
Μπορεί η υπουργοποίηση του να έγινε με οποιοδήποτε άλλο κριτήριο εκτός από αυτό της αξιοκρατίας.
Πάνω σε αυτό το σημείο μπορείς με άνεση να κάνεις παιχνίδι και να μας πάρεις τα ρέστα μας. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 17:03

Ο βασικος λογος που εγινε νομιζω υφυπουργος ειναι οτι στην εφημεριδα της Ομογενειας εβριζε καθημερινα τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσιπρα και τον Κοτζια για τις Πρεσπες.

Και οτι ειναι φιλος του Μητσοτακεικου εδω και χρονια.

.
1 .

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2019, 17:07

Κωστάκη, σε παρακολουθώ από το παλιό φόρουμ, με τα ποστ σου, για Αγία Λαύρα, Κωνσταντίνο, Φρειδερίκη, Ένωση της Κύπρου, Σχέδιο Άτσεσον, Μακάριο, Ιωαννίδη, μυαλό του Παττακού, Πάνο Καμμένο, εμπρός λαθρομετανάστες στο φράχτη προς τα Σκόπια, Κούγκι, Πατάρι ("τους νόμους να τους ψηφίζουν οι πολίτες ως δημοψηφίσματα μέσα από τα λαπτοπς τους"), κατάμεστη αίθουσα Χαλανδρίου, Έλλάδα - Ισραήλ συμμαχία, τρέμει ο Ερντογάν που τον κάνει πέρα ο Τράμπ, διαγραφή του χρέους με ένα νόμο και ένα άρθρο ενώ σε υποπαράγραφο θα καταργούνται τα Μνημόνια, Άτλαντες, Αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει νωρίτερα την Αμερική κ.α.

Και ενώ έγραφες όλα αυτά, πως κατάφερες και έγινες και δημοσιογράφος, Κωστάκη;

Έχεις πτυχίο δημοσιογραφίας Κωστάκη;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Δεκ 2019, 17:09

Αρίστος έγραψε:Μα δεν υπαρχει πτυχιο για να παρουσιαστει.

Ειπε οτι θα το παρουσιασει η θα φερει στοιχεια και δεν το εκανε.

.

Αν και όταν παρουσιαστεί υπάρχουν ειδικοί που θα κρίνουν τη γνησιότητα του.
Μέχρι τότε θα το θεωρούμε ανύπαρκτο και αποκύημα της φαντασίας κάποιου μυθομανούς με συνοδό τάση μεγαλομανίας. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Δεκ 2019, 17:11

Αρίστος έγραψε:Ο βασικος λογος που εγινε νομιζω υφυπουργος ειναι οτι στην εφημεριδα της Ομογενειας εβριζε καθημερινα τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσιπρα και τον Κοτζια για τις Πρεσπες.

Και οτι ειναι φιλος του Μητσοτακεικου εδω και χρονια.

.

Τώρα το πας καλά το θέμα. Άργησες αλλά επιτέλους το τοποθέτησες στη σωστή του διάσταση. :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”