pluton έγραψε:Τι να σου πω είναι ανάξια συζήτησης η λάσπη σου.
Μπορείς ψευτάκο να μου πεις πότε είπα τέτοια πράγματα εγώ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
Μονος σου ειπες οτι οι δημαρχοι της χουντας διοριζαν στο δημοσιο με ρουσφετι
pluton έγραψε: Αυτός ο Δήμαρχος ήταν ήπιος άνθρωπος, έκανε όπως όλοι οι Δήμαρχοι της Χούντας πλήθος έργα άλλαξαν την μορφή των περιοχών τους σε ελάχιστο χρόνο, πήγε λοιπόν στο Γυμνάσιο - Λύκειο Νικαίας και είπε, όποιος έχει ανάγκη από εργασία να έρθει κατ ευθείαν στο γραφείο μου και να μου το ζητήσει.... πράγματι κάποιοι πήγαν, αμέσως χωρίς να ρωτήσει οτιδήποτε για πολιτικά φρονήματα (εξ άλλου όλοι αν τους έψαχνε αριστερούς θα τους έβρισκε) τους διόρισε και στην θέση που ζήτησαν, ούτε μέσα ούτε παρακάλια ούτε τίποτα, κάποιοι μετά παραιτήθηκαν και δούλεψαν αλλού
viewtopic.php?f=2&t=10518&p=253570#p253570
Φυσικα οποιος πιστεψει οτι δεν ησουν αναμεσα σε αυτους που χτυπουσαν τις πορτες δημαρχων ή οτι οι διορισμοι δεν ηταν καθαρα παραταξιακοι τοτε ειναι οντως λοβοτομημενος.
Σε αυτα τα ρουσφετακια εξηγειται η καψα σου με την χουντα 50 χρονια μετα. Ακομα ξεπληρωνεις το γραμματιο. Οι πραγματικοι πατριωτες τους φτυνουν τους συνταγματαρχες μετα την Κυπρο.

Σιγα μην εχανες την ευκαιρια, εδω τους γλειφεις 50 χρονια μετα που δεν τους εχεις αναγκη, ποσο μαλλον τοτε που ηταν εξουσια.