Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Pendegren

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Δημοσίευσηαπό Pendegren » 07 Ιουν 2020, 17:10

Στύγιος έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Τι σου φταίει ο ερμος καλε;Γιατι τοση κακια; :satanik:

Γω, καίτοι γιος δασκάλου και γυνής νηπιαγωγού, συνεχίζω την παράδοση ως φελόλογος με γυναίκα φελόλογο κι είμαι πολύτεκνος ήδη. Εσείς να δούμε τώρα και Προέλλην εννοείται ότι γ@μιέσαι, αυτό :P :D

Χα χα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2020, 19:20

bizeli έγραψε:Μα το είπα ότι κάναμε κι εμείς καφριλίκια αλλά πρώτον αυτοί ήταν οι "παραβατικοί" του σχολείου που έμεναν 5 χρόνια στην ίδια τάξη και δεύτερον το θέμα μας δεν είναι ακριβώς αυτό. Το θέμα μας είναι ποια γενιά ήταν η πιο ξέκωλη.
Ε λοιπόν μπορείς να μας κατηγορήσεις για ό,τι θέλεις αλλά ξέκωλοι δεν υπήρξαμε τουλάχιστον.

Eστω οτι ειναι ετσι, αλλα και τι εγινε? Θες να πεις οτι καμια 35αρα δεν εχει ντυθει προκλητικα/ξεκωλα απο τοτε? Ή δεν εχεις συνομηλικες που εχουν απιστησει και εχουν κανει διαφορες σεξουαλικες ''ατασθαλιες''? Εγω ξερω παρα πολλες κοντα στην δικη σου ηλικια που να τα εχουν κανει αυτα. Εν τελει αποδεικνυεται το οτι μπορει να μην ντυνοσασταν προκλητικα δεν σας εκανε πιο ''καλα κοριτσια'' απο τις σημερινες. Εγω βλεπω ακομα και 60αρες να κανουν διαφορες μαλακιες, ποσο μαλλον οι 35αρες και 40αρες.

Νομιζω εστιαζεις σε κατι το οποιο ειναι ησσονος σημασιας. Και αυτο ειναι ενα λαθος που το κανουν οι γονεις και οι εκπαιδευτικοι.

Κρινοντας απο παιδικη και εφηβικη ηλικια της γενιας μου συνειδητοποιω οτι οι μεγαλυτεροι εστιαζαν σε διαφορα πραγματα που ελαχιστη σημασια ειχαν στην μετεπειτα πορεια ενος παιδιου. Υπηρχε υστερια γυρω απο θεματα οπως το τσιγαρο ή τις σεξουαλικες σχεσεις, αλλα πλεον φτανοντας στα 30 βλεπω πολλους συνομιληκους μου που ειχαν κανει διαφορες ''μαλακιες'' στην εφηβεια, τελικα σημερα να ειναι μια χαρα ανθρωποι με νορμαλ χαρακτηρα και αρκετα πετυχημενες ζωες.

Για μενα το βασικο ειναι ενας ανηλικος να μην ενοχλει τα αλλα παιδια και να κοινωνικοποιειται ομαλα ωστε να αναπτυσσει φυσιολογικες σχεσεις, οπως και φυσικα να μην εμπλεκεται παραβατικες συμπεριφορες. Τα υπολοιπα τα θεωρω εντελως δευτερευοντα. Δεν χαθηκε ο κοσμος να κανει ενα μπαφο ή να βαρεσει καποια τατου πανω στην τρελα της εφηβειας. Δεν θα καταστρεψει αυτο την ζωη του.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Ιουν 2020, 20:44

Λαχουρένιος έγραψε:Eστω οτι ειναι ετσι, αλλα και τι εγινε? Θες να πεις οτι καμια 35αρα δεν εχει ντυθει προκλητικα/ξεκωλα απο τοτε? Ή δεν εχεις συνομηλικες που εχουν απιστησει και εχουν κανει διαφορες σεξουαλικες ''ατασθαλιες''? Εγω ξερω παρα πολλες κοντα στην δικη σου ηλικια που να τα εχουν κανει αυτα. Εν τελει αποδεικνυεται το οτι μπορει να μην ντυνοσασταν προκλητικα δεν σας εκανε πιο ''καλα κοριτσια'' απο τις σημερινες. Εγω βλεπω ακομα και 60αρες να κανουν διαφορες μαλακιες, ποσο μαλλον οι 35αρες και 40αρες.

Νομιζω εστιαζεις σε κατι το οποιο ειναι ησσονος σημασιας. Και αυτο ειναι ενα λαθος που το κανουν οι γονεις και οι εκπαιδευτικοι.

Κρινοντας απο παιδικη και εφηβικη ηλικια της γενιας μου συνειδητοποιω οτι οι μεγαλυτεροι εστιαζαν σε διαφορα πραγματα που ελαχιστη σημασια ειχαν στην μετεπειτα πορεια ενος παιδιου. Υπηρχε υστερια γυρω απο θεματα οπως το τσιγαρο ή τις σεξουαλικες σχεσεις, αλλα πλεον φτανοντας στα 30 βλεπω πολλους συνομιληκους μου που ειχαν κανει διαφορες ''μαλακιες'' στην εφηβεια, τελικα σημερα να ειναι μια χαρα ανθρωποι με νορμαλ χαρακτηρα και αρκετα πετυχημενες ζωες.

Για μενα το βασικο ειναι ενας ανηλικος να μην ενοχλει τα αλλα παιδια και να κοινωνικοποιειται ομαλα ωστε να αναπτυσσει φυσιολογικες σχεσεις, οπως και φυσικα να μην εμπλεκεται παραβατικες συμπεριφορες. Τα υπολοιπα τα θεωρω εντελως δευτερευοντα. Δεν χαθηκε ο κοσμος να κανει ενα μπαφο ή να βαρεσει καποια τατου πανω στην τρελα της εφηβειας. Δεν θα καταστρεψει αυτο την ζωη του.

Μα δεν έβαλα ποτέ στην κουβέντα ποιος είναι "κακός" και ποιος είναι "καλός" βάσει της εμφάνισης. Ίσα ίσα που είπα ότι ποτέ δεν έκρινα κάποιον βάσει της εικόνας του.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ νοικοκυραίοι αλλά σκατόψυχοι του κερατά και υπάρχουν και τραβέλια ή περιθωριακοί άνθρωποι που θα ήθελες να τους έχεις κολλητούς.
Δεν κρίνω αν είναι "καλοί" ή "κακοί" άνθρωποι για κάποιον που ντύνεται προκλητικά ή προδιαγράφω το μέλλον ενός παιδιού από το αν έκανε καφριλίκια στα νιάτα του.
Αυτό που λέω, όμως, είναι ότι σήμερα όσο πιο πρόστυχο ντύσιμο κάνεις τόσο πιο μοδάτος είσαι.Και σχολίασα επίσης ότι ειδικά στα μικρά κορίτσια με ενοχλεί το θέαμα, άσε που το θεωρώ και επικίνδυνο ειδικά όταν τα ανεβάζουν στο ίντερνετ.

Κι, επίσης, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι το προκλητικό ντύσιμο το κάνουν οι γυναίκες για να αρέσουν στο αντίθετο φύλο ... το θεωρώ κάπως φθηνό αυτόν τον τρόπο.
Τον τρόπο θεωρώ φθηνό. Όχι την κοπέλα. Η κοπέλα μπορεί να είναι ο πιο αγαθός και καλόψυχος άνθρωπος που υπάρχει. Αλλά γιατί να υποβαθμίζει τόσο τον εαυτό της;
Θα μου πεις γούστο και καπέλο της, ό,τι γουστάρει θα κάνει. Λογαριασμό θα μου δώσει;
Ποιος θα ορίσει τι είναι "φθηνό" και τι δεν είναι;
Αλλά έλα τώρα ρε παιδιά. Μη μου πείτε ότι κι εσείς όταν βλέπετε μια κοπέλα που το μόνο που κάνει είναι να ποστάρει τον εαυτό της με ξώβυζα από το πρωί ως το βράδυ στο face κάνοντας ντακφεις .... ε δεν την παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.
Δλδ ρε Λαχουρένιε το κάνεις να φαίνεται λες και είμαι καμιά μπαμπόγρια της εκκλησίας που γυρνάω με το ευαγγέλιο στα χέρια και είμαι κατά των προγαμιαίων σχέσεων.
Παραδέξου το. Κι εσύ όταν βλέπεις μια τέτοια περίπτωση το πιο πιθανό είναι να σκεφτείς τι μπάζο είναι αυτό;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιουν 2020, 21:04

μα το ειπαν σε αλλα ποστ ..για μενα μενα ακομη και η ομορφοτερη κοπελα υστερει ντυμενη σαν ξεκωλο
απεναντιας και μια ασχημουλα ακομη με τραβαει αν ντυθει με γουστο
και δεν ειναι τυχαιο που ξεχωριζουμε τις γυναικες σε κυριες ή μη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 08 Ιουν 2020, 03:10

vallon έγραψε:[img]https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018-11-
«Είμαστε πολυγαμικά όντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω δηλώσει τις προάλλες περί απιστίας. Τι σημαίνει απιστία; Το να κάνεις έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση, το θέμα είναι να μην στεναχωρηθεί. Το 95% έχουν ξενο…. Δεν μου αρέσει η λέξη απιστία δεν μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο μου. Δεν μου έχει πει κάποια σύντροφος μου ότι έχει απιστήσει. Εγώ το έχω πει ότι έχω απιστήσει και εκείνη την ημέρα κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας.
https://www.protothema.gr/life-style/Go ... i-o-gamos/

Σε μία εποχή, στα φοιτητικά χρόνια προ και μετά μίας σχέσης, βλέπε άλλο κείμενο, είχα παρέ-δώσε με έναν γοητευτικό και καταξιωμένο ελεύθερο επαγγελματία, παντρεμένο.
Μου έλεγε λοιπόν ότι η απιστία ανανέωνει τον γάμο, δρα σαν τους αρμούς διαστολής μίας γέφυρας.
Εκείνος είχε όριο ηλικίας γυναίκες 20 μέχρι 25.
Μου είχε πει δε ότι ακόμα και αν σε πιάσει η γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλη πρέπει να αρνηθείς το γεγονός και να της πεις ότι δεν είναι αυτό που νομίζει.

Αυτά μου θύμισε το παραπάνω απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2020, 10:47

Αρχέλαος έγραψε:Σε μία εποχή, στα φοιτητικά χρόνια προ και μετά μίας σχέσης, βλέπε άλλο κείμενο, είχα παρέ-δώσε με έναν γοητευτικό και καταξιωμένο ελεύθερο επαγγελματία, παντρεμένο.
Μου έλεγε λοιπόν ότι η απιστία ανανέωνει τον γάμο, δρα σαν τους αρμούς διαστολής μίας γέφυρας.
Μου είχε πει δε ότι ακόμα και αν σε πιάσει η γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλη πρέπει να αρνηθείς το γεγονός και να της πεις ότι δεν είναι αυτό που νομίζει.

Στην αρχη διαβασα οτι ως φοιτητης τα ειχες με εναν γοητευτικο και παντρεμενο ελευθερο επαγγελματια.... :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Ιουν 2020, 10:57

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:Σε μία εποχή, στα φοιτητικά χρόνια προ και μετά μίας σχέσης, βλέπε άλλο κείμενο, είχα παρέ-δώσε με έναν γοητευτικό και καταξιωμένο ελεύθερο επαγγελματία, παντρεμένο.

Στην αρχη διαβασα οτι ως φοιτητης τα ειχες με εναν γοητευτικο και παντρεμενο ελευθερο επαγγελματια.... :laugh1:

Φταίω τώρα ν αρχίσω το ..δούλεμα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 08 Ιουν 2020, 11:01

Λολ, οντως θα μπορουσε να παρερμηνευτει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2020, 12:08

bizeli έγραψε:Μα δεν έβαλα ποτέ στην κουβέντα ποιος είναι "κακός" και ποιος είναι "καλός" βάσει της εμφάνισης. Ίσα ίσα που είπα ότι ποτέ δεν έκρινα κάποιον βάσει της εικόνας του.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ νοικοκυραίοι αλλά σκατόψυχοι του κερατά και υπάρχουν και τραβέλια ή περιθωριακοί άνθρωποι που θα ήθελες να τους έχεις κολλητούς.
Δεν κρίνω αν είναι "καλοί" ή "κακοί" άνθρωποι για κάποιον που ντύνεται προκλητικά ή προδιαγράφω το μέλλον ενός παιδιού από το αν έκανε καφριλίκια στα νιάτα του.
Αυτό που λέω, όμως, είναι ότι σήμερα όσο πιο πρόστυχο ντύσιμο κάνεις τόσο πιο μοδάτος είσαι.Και σχολίασα επίσης ότι ειδικά στα μικρά κορίτσια με ενοχλεί το θέαμα, άσε που το θεωρώ και επικίνδυνο ειδικά όταν τα ανεβάζουν στο ίντερνετ.

Εθιξα το θεμα του χαρακτηρα γιατι αυτο που εχει σημασια για εναν ανθρωπο ειναι να μπορεις να συνυπαρξεις μαζι του χωρις να δημιουργει προβληματα. Οποτε αν κανεις αυτην την κουβεντα για το ντυσιμο για καθαρα αισθητικους λογους τοτε το καταλαβαινω αλλα αν θεωρεις οτι το προβλημα με την σημερινη γενια ειναι το ντυσιμο της τοτε διαφωνω οριζοντιως και καθετως.

Κι, επίσης, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι το προκλητικό ντύσιμο το κάνουν οι γυναίκες για να αρέσουν στο αντίθετο φύλο ... το θεωρώ κάπως φθηνό αυτόν τον τρόπο.
Τον τρόπο θεωρώ φθηνό. Όχι την κοπέλα. Η κοπέλα μπορεί να είναι ο πιο αγαθός και καλόψυχος άνθρωπος που υπάρχει. Αλλά γιατί να υποβαθμίζει τόσο τον εαυτό της;
Θα μου πεις γούστο και καπέλο της, ό,τι γουστάρει θα κάνει. Λογαριασμό θα μου δώσει;
Ποιος θα ορίσει τι είναι "φθηνό" και τι δεν είναι;
Αλλά έλα τώρα ρε παιδιά. Μη μου πείτε ότι κι εσείς όταν βλέπετε μια κοπέλα που το μόνο που κάνει είναι να ποστάρει τον εαυτό της με ξώβυζα από το πρωί ως το βράδυ στο face κάνοντας ντακφεις .... ε δεν την παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.
Δλδ ρε Λαχουρένιε το κάνεις να φαίνεται λες και είμαι καμιά μπαμπόγρια της εκκλησίας που γυρνάω με το ευαγγέλιο στα χέρια και είμαι κατά των προγαμιαίων σχέσεων.
Παραδέξου το. Κι εσύ όταν βλέπεις μια τέτοια περίπτωση το πιο πιθανό είναι να σκεφτείς τι μπάζο είναι αυτό;

Τι να σου πω, οι περισσοτερες γυναικες τα κανουν αυτα που λες, οποτε ή θα πρεπει να μπω σε μια διαδικασια να απορριψω ολες τις γυναικες και να παρω τα βουνα ή να θεσω αλλα κριτηρια φιλτραρισματος :D Σιγουρα η υπερβολικη φιλαρεσκεια και η ενασχοληση με τα σοσιαλ με ξενερωνει αλλα λιγο πολυ οι πιο πολλες ετσι ειναι οποτε αναγκαστικα συμβιβαζομαι με τετοιες συμπεριφορες.

Eπισης δεν μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο το επιπεδο των πιο ''σοβαρων'' και κουλτουριαρηδων γυναικων. Πανω κατω στα ιδια ειναι και αυτες αν εξαιρεσεις το αισθητικο κομματι. Ειναι δυσκολο να βρεις γυναικα (ή αντρα αν μιλαμε για παρεα) με ουσιαστικα ενδιαφεροντα και δικη τους σκεψη. Οι πιο πολλοι ειναι ενταγμενοι σε ενα περιβαλλον και στωικα προσαρμοζονται σε αυτο υιοθετωντας ακριτα πολλες συμπεριφορες και συνηθειες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιουν 2020, 13:33

ενας φιλος με ρωτησε προσφατα -σου αρεσουν οι εξυπνες γυναικες; του λεω ναι και μου λεει
- πως μπορεις να τις αντεξεις ; και μου την εδωσε .πως ειναι δυνατον να σας αρεσουν οι αλλες;

εχω τυχει σε φιλους που ειχαν για λιγο -γιατι τοσο αντεξαν εξυπνες γυναικες και πραγματικα τους ζήλευα
δυστυχως τις παράτησαν .....και τις σκεφτομαι αυτες τις εξυπνες ποσο σοβαρο προβλημα θα εχουν
στην συνυπαρξη με κουτους ανδρες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”