Ο Αρίστος απαντά στο τι μέλει γενέσθαι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ο Αρίστος απαντά στο τι μέλει γενέσθαι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 14:35

sharp έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Mπα ΕΣΕΙΣ υποστηριζετε κομμα και προσωπα που εχουν φλομωσει τον κοσμο απο κωλοτουμπες και ψεματα. Εχω ανοιξει και σχετικο νημα το οποιο θεωρω ιδιαιτερως σημαντικο γιατι αποτελει τροπον τινα θεραπευτικη αγωγη για φιλους νεοδημοκρατες που μεγαλωσαν στην υποκρισια.

Οσο για μενα ΜΙΑ ηταν η βασικη μου κωλοτουμπα. Και την ακολουθησαν μαζι με μενα 2.148.000 κοσμου που το Σεπτεμβριο του 2015 ψηφισαν Συριζα-ΑΝΕΛ. Ειχατε την ευκαιρια σας τοτε οσοι μιλαγατε για κωλοτουμπες και φαγατε ενα 40% στη ΜΑΠΑ.

.

Σύριζα και Ανελ είναι τα λιγότερο δημοκρατικά κόμματα (για να μήν πω δικτατορικά) που υπάρχουν αυτή τη στιγμη στην Ελλάδα, τόσο στη θεωρία όσο και στη πράξη. Από λαϊκισμό δε, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

α) Το νομο περι Ευθυνης Υπουργων που αποτελει προσβολη στη συνταγματικη ΙΣΟΝΟΜΙΑ των πολιτων ποια κομματα τον εφτιαξαν; Οι Συριζα-ΑΝΕΛ η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

β) Το οτι επι 27 χρονια οι καναλαρχες δεν πληρωναν λεφτα για τις αδειες κατα ΠΑΡΑΒΑΣΗ παλι του συνταγματος ποιανου ειναι υπευθυνοτητα; Του Συριζα που εισεπραξε επιτελους λεφτα για τις αδειες η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

γ) Ποιο κομμα κατεβαινει στα συλλαλητηρια για το Σκοπιανο μαζι με τη ΧΑ και τους ακροδεξιους μητροπολιτες; Ο Σύριζα η η ΝΔ;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Αύγ 2018, 14:40

Αρίστος έγραψε:Κβαντικα φαινομενα ειναι οσοι ειναι ταυτοχρονα με το ΚΚΕ και την Ομαδα Αληθειας.

Επισης οταν ειναι συντονιστες και ταυτοχρονα υβριστες και καταστροφεις νηματων.

.

Aρίστο ,είσαι άδικος με τον Λαχουρένιο , διότι εδώ και καιρό είναι χρήστης ξανά και όχι συντονιστής. Εγώ "βγάζω το καπέλο" :hat44: στον Λαχουρένιο, τον Διάδοχο και τον Βλαδίμηρο που αντεπεξήλθαν όταν επιστρατεύτηκαν ως συντονιστές τον καιρό που δεχτήκαμε το κύμα "προσφύγων", αρκετοί απ' τους οποίους βρίζανε κιόλας γιατί ξεβολεύτηκαν!!.
Δεν έχω δεχθεί ποτέ να γίνω συντονιστής σε κανένα φόρουμ απ' τα οποία πέρασα, με έβριζαν μαθητές, γιατί κάπου έπρεπε να ξεσπάσουν, ως καθηγητή ( αναμενόμενο) , με έβριζαν ακόμα περισσότερο ως διευθυντή ( επίσης φυσιολογικό) ,ε δεν ήθελα να με βρίζουν ανώνυμοι χρήστες στο διαδίκτυο κι ως συντονιστή, αυτό θα ήταν έσχατος μαζοχισμός.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 14:44

Στυγιε την περιοδο εκεινη ειχαμε καταφερει με το Λαχουρενιο να γινουμε σχεδον φιλοι. Μετα αρχισε να τον τσιμπαει σφιγγα καθε τρεις και λιγο. Για το οτι επαψε να ειναι συντονιστης δεν με ενημερωσε κανεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 16:39

Στύγιος έγραψε:Aρίστο ,είσαι άδικος με τον Λαχουρένιο , διότι εδώ και καιρό είναι χρήστης ξανά και όχι συντονιστής. Εγώ "βγάζω το καπέλο" :hat44: στον Λαχουρένιο, τον Διάδοχο και τον Βλαδίμηρο που αντεπεξήλθαν όταν επιστρατεύτηκαν ως συντονιστές τον καιρό που δεχτήκαμε το κύμα "προσφύγων", αρκετοί απ' τους οποίους βρίζανε κιόλας γιατί ξεβολεύτηκαν!!.
Δεν έχω δεχθεί ποτέ να γίνω συντονιστής σε κανένα φόρουμ απ' τα οποία πέρασα, με έβριζαν μαθητές, γιατί κάπου έπρεπε να ξεσπάσουν, ως καθηγητή ( αναμενόμενο) , με έβριζαν ακόμα περισσότερο ως διευθυντή ( επίσης φυσιολογικό) ,ε δεν ήθελα να με βρίζουν ανώνυμοι χρήστες στο διαδίκτυο κι ως συντονιστή, αυτό θα ήταν έσχατος μαζοχισμός.

Ναι σαι καλα αδερφε :good:

Αρίστος έγραψε:Στυγιε την περιοδο εκεινη ειχαμε καταφερει με το Λαχουρενιο να γινουμε σχεδον φιλοι. Μετα αρχισε να τον τσιμπαει σφιγγα καθε τρεις και λιγο. Για το οτι επαψε να ειναι συντονιστης δεν με ενημερωσε κανεις.

Οπως βλεπεις το νικ μου δεν εχει το γαλαζιο χρωμα που ειχε παλιοτερα ή που εχει ο Ρεκλαμας ή η Πεπυ και εχω διαψευσει πολλες φορες τους ισχυρισμους σου οτι ειμαι μοντ ομως επεμενες να το λες, εκθετοντας μεταξυ των αλλων τον Αδμιν και τον χωρο που σε φιλοξενει.

Να δωσεις την διευθυνση σου στον Αδμιν να σου στελνει ενημερωτικο γραμμα καθε φορα που αλλαζει κατι στην συντονιστικη ομαδα αφου δεν εισαι σε θεση να ξεχωριζεις τα χρωματα και το ποιος ειναι μοντ και ποιος οχι.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Αύγ 2018, 16:55

Peace and love αδέρφια, όλοι μαζί πάλι θα είμαστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 16:56

Δεν κοιταω χρωματα στα νικς, ουδεποτε το εκανα ουτε στο βοθρο και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα μας.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 17:06

Μα ειναι κατι που βγαζει ματι, δεν σου ειπα να κανεις καμια ερευνα

Πχ δες ποσο διαφορετικο χρωμα νικ εχει ο Ρεκλαμας σε σχεση με τους υπολοιπους χρηστες

memberlist.php?mode=viewprofile&u=145

Ή η Πεπυ

memberlist.php?mode=viewprofile&u=157
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Αύγ 2018, 17:14

Λαχουρένιε και Αρίστο , άμα γεννήσει η Στύγαινα σας προσκαλώ για τσίπουρα στη Λάρισα στον "Μούχα". :D ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 04 Αύγ 2018, 17:15

Αρίστος έγραψε:Εγω πιστευα σε κατι που το πρωτο εξαμηνο του 2015 ΔΕΝ βρηκε συμμαχους να εφαρμοστει.

Ακομη το πιστευω, απλα δεν γινεται να διεκδικηθει με ολο τον πλανητη εναντιον σου (εθνικο νομισμα).

Δεν εγραφα οτι εγραφα για να παρω κομματικα αξιωματα και να μαζευω λεφτα οπως ο Μπουμπουκος η ο Σαμαρας.

.

Να σε πιστέψω τώρα που λες για τη δραχμούλα ή όταν έλεγες για ήπια κωλοτούμπα και ελαφρόνιο;

Ή είσαι Τζέκιλ και Χάιντ ή τα εγκεφαλικά σου κύτταρα είναι καμένα ή λες ξεδιάντροπα ψέματα.

Έντιτ: ανακαλώ για τη σβησμένη φράση.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 04 Αύγ 2018, 17:21

Στύγιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Κβαντικα φαινομενα ειναι οσοι ειναι ταυτοχρονα με το ΚΚΕ και την Ομαδα Αληθειας.

Επισης οταν ειναι συντονιστες και ταυτοχρονα υβριστες και καταστροφεις νηματων.

.

Aρίστο ,είσαι άδικος με τον Λαχουρένιο , διότι εδώ και καιρό είναι χρήστης ξανά και όχι συντονιστής. Εγώ "βγάζω το καπέλο" :hat44: στον Λαχουρένιο, τον Διάδοχο και τον Βλαδίμηρο που αντεπεξήλθαν όταν επιστρατεύτηκαν ως συντονιστές τον καιρό που δεχτήκαμε το κύμα "προσφύγων", αρκετοί απ' τους οποίους βρίζανε κιόλας γιατί ξεβολεύτηκαν!!.

Σκάσε ρε σαχλαμάρα. :dirol:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”