Δημοσίευσηαπό Μάντης » 18 Νοέμ 2015, 19:40
AZUREUS έγραψε:Μάντης έγραψε:Έγραφα σε ένα άλλο φόρουμ και το θέμα συζήτησης ήτανε για τον ρατσισμό .
Αυτός που άνοιξε το νήμα φαινότανε ότι δεν ήτανε ρατσιστής. Όμως άνοιξε το νήμα και το άφησε ορφανό δεν ξαναέγραψε τίποτα ξανά και φυσικά όλο το νήμα κολυμπούσε σε ρατσιστικά μηνύματα.
Μπήκε ένα δήθεν καινούργιο μέλος και έγραψε κάτι του στυλ να τους διώξουν όλους ,γύφτους μετανάστες (έγραψε και για πολλούς άλλους ) η Ελλάδα είναι μόνο για τους Έλληνες μόνο έτσι θα ξεβρομίσει ο τόπος.
Του απαντάει ένα πάλι δήθεν καινούργιο μέλος .....ναζούλη μπές στο αυγό σου και σκάσε.
Γράφω εγώ +10000 για τον δεύτερο.(η πρώτη αντιφασιστική αντιρατσιστική δημοσίευση σκέφτηκα)
και αυτός μου απαντάει επειδή δεν είμαι χρυσαυγίτης και είμαι δημοκράτης δεν σημαίνει ότι γουστάρω τους γύφτους ή τους πρόσφυγες αν τους γουστάρεις εσύ να τους πάρεις στο σπίτι σου.
Μετά από πολλές μέρες κατάφερα να βρώ την άκρη ο πρώτος και ο δεύτερος ήτανε το ίδιο πρόσωπο απλά ήθελε τάχαμου τάχαμου στην αρχή να δείξει ότι δεν είναι ναζί και τα βάζει με τους ναζί και μετά που.... θα βαρύνει και θα μετράει ή άποψη του να περάσει το μήνυμα που ήθελε.
Ο ίδιος έγραφε και έβριζε τον εαυτό του.
Μιλάμε για τέτοια και χειρότερα.
Ακροδεξιές πολιτικές κεκαλυμμένες με μπόλικη σάλτσα δημοκρατίας.
Μην σου τύχει να μπείς σε νήμα χουντόγερου συνταξιούχου που γράφει με 4-5 προφίλ τσακώνετε δήθεν με τα άλλα του προφίλ , τσκώνετε μόνος του βρίζει τα άλλα του προφίλ μόνος του για να περνάει τα μηνύματα που θέλει.
Ε τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει προπαγάνδα.
Αυτά όλα θέλουμε να αποφύγουμε.
βρε μάντη μήπως τα παραφουσκώνεις λίγο? Δεν νομίζω οτι αξίζει τόση συνωμοσιολογία γύρω απο αυτό το ζήτημα. Υπάρχει βέβαια κάποιο ακροδεξιό-παρακρατικό-πεμπτοφαλαγγίτικο-πρώηνλαοσίτικο-ναζιστικό-φασιστοειδών, εθνικιών και "αγανακτισμενων πολιτών" προπαγανδιστικό δίκτυο που δρα στο διαδίκτυο, οχι μόνο στα φόρα αλλά και στα σχόλια των ειδησεογραφικών πρωκτοθεμάτων και ακροδεξιών βόθρων κυρίως.
Αλλά ολοι αυτοί πόσοι νομίζεις οτι είναι? Και γιατί πρέπει να τους παίρνεις τόσο στα σοβαρά?
Βέβαια δεν σου κρύβω οτι αν κάτι μου λείπει απο το άλλο φόρουμ είναι τα φασιστονάζουλα μου. Τα αγαπούσα κατα βάθος τα μπαγάσικα και ας ήμουν λιγο σκληρός μαζί τους. Τα τάιζα, τα πότιζα ,και καθάριζα το πρωί τα κλουβιά τους απο τις ακαθαρσίες τους και έριχνα άχυρο για να κοιμούνται στα καθαρά... Ε εντάξει κάπου με κουράζανε λίγο με τα γαυγίσματά τους αλλά με καμιά ξυλιά στα πισινά και με κανα μεζεδάκι ηρεμούσανε...
Δεν έχουμε τέτοια πετιγκρί φασιστονάζουλα εδώ, η αλήθεια είναι αυτή. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κανα δυο εδώ και με κάποιους περαστικούς απο το άλλο φόρουμ που το κάνουν περισσότερο απο αγγαρεία και για να κρατάνε το πόστο μη το πάρει άλλος δεν φτάνουν τα πετιγκρί φασισταριά του άλλου φόρουμ... Τέλος πάντων βολευόμαστε και μ αυτά που έχουμε μη τα θέλουμε όλα δικά μας...
Πίστεψε με όχι μόνο δεν τα φουσκώνω αντιθέτως έκανα πάρα πολλές περικοπές .
Τώρα για το πόσοι είναι, είναι λίγοι αλλά με τα πολλά προφίλ που έχει ο καθένας παρουσιάζονται πλειοψηφία.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.