Ο Αριστος δηλαδη μας παρουσιαζει το πορισμα του ΚΚΕ το 2005, που δεν εβρισκε ευθυνες για τον Ακη, ως πορισμα του 2011 οπου τοτε το ΚΚΕ μαζι με τα αλλα κομματα εστειλε τον Ακη στο δικαστηριο.
Επισης αποσιωπα οτι ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ουτε η ΝΔ του Καμμενου βρηκε ευθυνες για τον Ακη τοτε και λεει ψεματα οτι το ΚΚΕ καλυπτε τον Ακη.
Η ροζ μονταζιερα στα καλυτερα της. Τα παντα για την καρεκλα και τις ψηφους. Εχετε χασει καθε ηθικο φραγμο.
Το ΚΚΕ πως και δεν βρήκε λεφτά να κρατήσει τον 902;
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Το ΚΚΕ πως και δεν βρήκε λεφτά να κρατήσει τον 902;

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Αριστος δηλαδη μας παρουσιαζει το πορισμα του ΚΚΕ το 2005, που δεν εβρισκε ευθυνες για τον Ακη, ως πορισμα του 2011 οπου τοτε το ΚΚΕ μαζι με τα αλλα κομματα εστειλε τον Ακη στο δικαστηριο.
Επισης αποσιωπα οτι ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ουτε η ΝΔ του Καμμενου βρηκε ευθυνες για τον Ακη τοτε και λεει ψεματα οτι το ΚΚΕ καλυπτε τον Ακη.
Η ροζ μονταζιερα στα καλυτερα της. Τα παντα για την καρεκλα και τις ψηφους. Εχετε χασει καθε ηθικο φραγμο.
Εσυ εμφανισες το πορισμα του 2011 ενω εγω μιλουσα για το πορισμα του 2005.
Οποτε μοκο.
Στις Εξεταστικες ετσι κι αλλιως που προεδρευαν Συριζαιοι τα λαμογια ποτε δεν αθωωθηκαν.
Στην Εξεταστικη του 2011 που καταδικασε τον Ακη προεδρευε Συριζαιος.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εσυ εμφανισες το πορισμα του 2011 ενω εγω μιλουσα για το πορισμα του 2005.
Οποτε μοκο.
Και στις δυο εξεταστικες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψηφισαν τα ιδια. Σε εκεινη του 2005 αθωωσαν απο κοινου τον Ακη, και σε εκεινη του '11 τον παρεπεμψαν απο κοινου.
Οποτε ή και οι 2 καλυπτουν τον Ακη ή λες πιπες αρα εσυ μοκο. Το ιδιο ισχυει και για την ΝΔ του Καμμενου.
Στις Εξεταστικες ετσι κι αλλιως που προεδρευαν Συριζαιοι τα λαμογια ποτε δεν αθωωθηκαν.
Στην Εξεταστικη του 2011 που καταδικασε τον Ακη προεδρευε Συριζαιος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε την δυνατοτητα αλλα και την υποχρεωση να μιλησει για ποινικες ευθυνες του Ακη το 2005 ανεξαρτητα με το ποιος προεδρευε.
Δεν το εκανε και συμφωνα με την λογικη σου δεν το εκανε γιατι καλυπτε τον Ακη, ετσι?

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εγω δεν εχω υποστηριξει ΠΟΤΕ τον παλιο ΣΥριζα κι ακομη τον βριζω.
Υπερασπιζομαι ομως τον Συριζα του Τσιπρα και θεωρω οτι ΕΧΕΙ ηθικο πλεονεκτημα και αυτο αποδεικνυεται καθημερινα απο τον πολεμο των διαπλεκομενων μηντιαρχων εναντιον του.
Αποδεικνυεται επισης απο τη σταση του και στην Εξεταστικη για τον Ακη του 2011 που προεδρευε Συριζαιος.
Αποδεικνυεται και απο το οτι κυνηγησε την υποθεση Γιαννου και κυνηγαει τις υποθεσεις για Σhμιτη, ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis.
.
.
Υπερασπιζομαι ομως τον Συριζα του Τσιπρα και θεωρω οτι ΕΧΕΙ ηθικο πλεονεκτημα και αυτο αποδεικνυεται καθημερινα απο τον πολεμο των διαπλεκομενων μηντιαρχων εναντιον του.
Αποδεικνυεται επισης απο τη σταση του και στην Εξεταστικη για τον Ακη του 2011 που προεδρευε Συριζαιος.
Αποδεικνυεται και απο το οτι κυνηγησε την υποθεση Γιαννου και κυνηγαει τις υποθεσεις για Σhμιτη, ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Αριστος δηλαδη μας παρουσιαζει το πορισμα του ΚΚΕ το 2005, που δεν εβρισκε ευθυνες για τον Ακη, ως πορισμα του 2011 οπου τοτε το ΚΚΕ μαζι με τα αλλα κομματα εστειλε τον Ακη στο δικαστηριο.
.
Έχει δίκιο γιατί το ΚΚΕ έπρεπε να έχει παραπέμψει τον Άκη από το 1996. Αλλά έκανε συνεχώς το κορόιδο μέχρι το 2011 τότε που δεν μπόρεσε να τον καλύψει άλλο γιατί είχε την προεδρία της επιτροπής ο σύριζα.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Είναι αλήθεια ότι η συνέντευξη Τραγάκη στην Ελευθεροτυπία για τους εξοπλισμούς τάραξε τα νερά, θάφτηκε όμως από τα περισσότερα ΜΜΕ αλλά και από όλα τα κόμματα της βουλής. Ο Τραγάκης υπενθυμίζουμε ότι το 2005 ήταν πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τους εξοπλισμούς μιας επιτροπής που στην ουσία αθώωσε τότε τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Ο κ. Τραγάκης αντιπρόεδρος της σημερινής Ελληνικής βουλής μεταξύ άλλων αναφέρει στην εν λόγω συνέντευξή του : "Είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR -M1 και τα ΤPQ -37 του Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan , αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε!"
.
Ο κ. Τραγάκης αντιπρόεδρος της σημερινής Ελληνικής βουλής μεταξύ άλλων αναφέρει στην εν λόγω συνέντευξή του : "Είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR -M1 και τα ΤPQ -37 του Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan , αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε!"
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εγω δεν εχω υποστηριξει ΠΟΤΕ τον παλιο ΣΥριζα κι ακομη τον βριζω.
Δεν εχει σημασια τι βριζεις και τι οχι. Εσυ βριζεις πρακτικα και τον χθεσινο σου εαυτο ετσι οπως αλλαζεις αποψεις.
Σημασια εχει οτι συκοφαντεις το ΚΚΕ για μια θεση που ειχε παρει και ο ΣΥΡΙΖΑ τοτε. Επισης η ΝΔ του Καραμανλη που ψηφιζες και αυτη αθωωσε τον Ακη τοτε.
Οσο για τον Τσιπρα θα ειχε ηθικο πλεονεκτημα ΑΝ δεν ειχε συνεργαστει και μαζεψει τοσους πασοκονεοδημοκρατες.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Η Εξεταστικη του 2005 συμφωνα με τον Τραγακη ειχε ΟΛΑ τα στοιχεια να καταδικασει Ακη και Γιαννο και δεν το εκανε.
Συνεπως υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ευθυνη και στους βουλευτες του ΚΚΕ και του Συριζα που συμμετειχαν στην Επιτροπη.
Οσον αφορα τον Συριζα προ Τσιπρα εγω τον εχω καταγγειλει επανειλημμενως και τον καταγγελω και τωρα πως ηταν ενα ΧΟΝΤΡΑ διαπλεκομενο κομμα.
Εγω λοιπον αναλαμβανω τις ευθυνες μου και καταδικαζω για την Εξεταστικη του 2005 τον Συριζα.
Εσεις θα καταδικασετε το ΚΚΕ και τον εκπροσωπο του;
.
Συνεπως υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ευθυνη και στους βουλευτες του ΚΚΕ και του Συριζα που συμμετειχαν στην Επιτροπη.
Οσον αφορα τον Συριζα προ Τσιπρα εγω τον εχω καταγγειλει επανειλημμενως και τον καταγγελω και τωρα πως ηταν ενα ΧΟΝΤΡΑ διαπλεκομενο κομμα.
Εγω λοιπον αναλαμβανω τις ευθυνες μου και καταδικαζω για την Εξεταστικη του 2005 τον Συριζα.
Εσεις θα καταδικασετε το ΚΚΕ και τον εκπροσωπο του;
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έχει δίκιο γιατί το ΚΚΕ έπρεπε να έχει παραπέμψει τον Άκη από το 1996. Αλλά έκανε συνεχώς το κορόιδο μέχρι το 2011 τότε που δεν μπόρεσε να τον καλύψει άλλο γιατί είχε την προεδρία της επιτροπής ο σύριζα.
Μονταζιερα οχι αστεια
0 .