πρεπει να μου βρειτε δουλεια απογευματινη αλλιως θα σας ξεσκισω ψεκομπολια.
Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
-
Perseus1966
- Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Καταλάβαμε. Θέρισε ο κοβίντ. Εμβολιαστείτε να σωθείτε.
4η δόση μου, που είσαι, κοντοζυγώνεις!
4η δόση μου, που είσαι, κοντοζυγώνεις!

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ενας ανθρωπος που το '19 ψηφιζε ΣΥΡΙΖΑ και φετος τους ακροδεξιους του Εθνικου Μετωπου λες να μην ειναι φιδεμπορας?
Αρίστο χάζεψες;;;; Τι είναι αυτά;; Τι είναι αυτό το μέτωπο;....

0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ενας ανθρωπος που το '19 ψηφιζε ΣΥΡΙΖΑ και φετος τους ακροδεξιους του Εθνικου Μετωπου λες να μην ειναι φιδεμπορας?
![]()
![]()
![]()
Αρίστο χάζεψες;;;; Τι είναι αυτά;; Τι είναι αυτό το μέτωπο;....![]()
Είναι δυνατόν να είσαι τooόσο αθώος;

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Η Δανια εχει καταργησει το Astra και το JJ ολοκληρωτικα ενω το Moderna στους νεους.
Δανία: Διακόπτει το εμβόλιο Johnson & Johnson
Εχει ήδη σταματήσει από τον Απρίλιο και το AstraZeneca
https://www.naftemporiki.gr/story/17221 ... ai-Johnson
Mαλλον οχι στα υπερ της ασφαλειας των εμβολιων αυτες οι αποφασεις.
Δεκτο, αυτο για την Δανια δεν το γνωριζα, αλλα παραμενει μια χωρα στις 200 παγκοσμιως. Δεν λεει κατι.
H EE σου κανει;
Europe won't renew AstraZeneca, Johnson & Johnson COVID-19 vaccine contracts next year: report
Amid delivery delays and concerns over rare but serious blood clots for the AstraZeneca and Johnson & Johnson COVID-19 shots, European officials are looking elsewhere for next year's supply.
https://www.fiercepharma.com/pharma/ast ... ear-report
Επειδη δεν τα λενε το ΣΚΑΙ και οι τηλεμαιντανοι γιατροι δεν φροντισατε να τα μαθετε;
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Χαλκίδα: Ξαφνικός θάνατος 46χρονου αστυνομικού της ΔΙΑΣ, εν ώρα υπηρεσίας
Άνδρας της Ομάδας Δίας πέταξε ξαφνικά στην αιωνιότητα για να συναντήσει τη συνάδελφό του αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου η οποία έφυγε με τον ίδιο τρόπο εν ώρα υπηρεσίας μερικές ημέρες πριν
https://primenews.press/chalkida-xafnik ... ypiresias/
.
Άνδρας της Ομάδας Δίας πέταξε ξαφνικά στην αιωνιότητα για να συναντήσει τη συνάδελφό του αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου η οποία έφυγε με τον ίδιο τρόπο εν ώρα υπηρεσίας μερικές ημέρες πριν
https://primenews.press/chalkida-xafnik ... ypiresias/
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ενας ανθρωπος που το '19 ψηφιζε ΣΥΡΙΖΑ και φετος τους ακροδεξιους του Εθνικου Μετωπου λες να μην ειναι φιδεμπορας?
![]()
![]()
![]()
Γιατι δεν ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ ξανα; Γιατι δεν με υποστηριξαν επι lockdowns οταν ο Κουλης μου ζητουσε sms για να μετακινουμαι και επι εμβολιων οταν ο Κουλης μου εβαλε προστιμο 100 ευρω το μηνα.
Με την ευχη μου παντως να ριξετε τον Κουλη, βοηθαω κι εγω παντως οσο μπορω να πεσει η τυραννια.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

![]()
![]()
![]()
Ρε Βακχε, εισαι τοσο αφελης ή το παιζεις? Τωρα καταλαβες οτι ο Αριστος ειναι φασιστας? Απλα κανατε τα στραβα ματια οσο ο Α. στηριζε τον Αλεξη.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:H EE σου κανει;
Europe won't renew AstraZeneca, Johnson & Johnson COVID-19 vaccine contracts next year: report
Amid delivery delays and concerns over rare but serious blood clots for the AstraZeneca and Johnson & Johnson COVID-19 shots, European officials are looking elsewhere for next year's supply.
https://www.fiercepharma.com/pharma/ast ... ear-report
Επειδη δεν τα λενε το ΣΚΑΙ και οι τηλεμαιντανοι γιατροι δεν φροντισατε να τα μαθετε;
Ρε απατεωνα, αρθρο του 2021 εβαλες?
By Fraiser Kansteiner Apr 14, 2021 09:20am
Απιστευτος
Αρίστος έγραψε:Γιατι δεν ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ ξανα; Γιατι δεν με υποστηριξαν επι lockdowns οταν ο Κουλης μου ζητουσε sms για να μετακινουμαι και επι εμβολιων οταν ο Κουλης μου εβαλε προστιμο 100 ευρω το μηνα.
Με την ευχη μου παντως να ριξετε τον Κουλη, βοηθαω κι εγω παντως οσο μπορω να πεσει η τυραννια.
Πιπες. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ειχες παρατησει πολυ πριν τον κοβιντ. Πχ ιδου ενα ποστ σου απο τον Γεναρη του '20
Κι αυτο ειναι ενας απο τους λογους που εγκατελειψα τη στηριξη του ΣΥΡΙΖΑ, η ανευ ορων δηλδη ενσωματωση του στο κλαμπ της παγκοσμιοποιησης μαζι με ΝΔ και ΚΙΝΑΛ
viewtopic.php?f=18&t=12041&p=300180#p300180
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εν τω μεταξυ, απο το αρθρο που εβαλε ο Αριστος
Πεθανε ενα ατομο στα 7 εκ. δηλαδη το 0,000014% (εξι ψηφια μετα το κομμα) οσων εκαναν το εμβολιο Τζονσον. Μιλαμε για μακελειο
Of the nearly 7 million people who’ve received J&J’s shot in the U.S., six recipients—all women between the ages of 18 and 48—were diagnosed with rare clots afterward, according to the FDA. One of those people died and another is in critical condition.
Πεθανε ενα ατομο στα 7 εκ. δηλαδη το 0,000014% (εξι ψηφια μετα το κομμα) οσων εκαναν το εμβολιο Τζονσον. Μιλαμε για μακελειο

0 .