Αναρτήσεις που περιέχουν απρόκλητους χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη θα διαγράφονται.
Το ''ελεύθερο'' δεν είναι χώρος εκτόνωσης εμφανών ψυχιατρικών περιπτώσεων.
Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

-
Παυλος Γ.
- Crazy poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
bizeli έγραψε:Παιδιά χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας αλλά οι αντιεμβολιαστές γιατί δεν κάνουν το εμβόλιο;
Γιατί εντάξει υπάρχουν διάφορες κατηγορίες αντιεμβολιαστών.
Τελικά ποιο είναι το πρόβλημα με το εμβόλιο;
Γιατί σήμερα είδα και πορείες και τέτοια.
Επίσης χωρίς καμία ειρωνεία,
καλώς τηνε κι ας άργησε, που λένε στο χωριό μου.
Διακρίνω μια ''αθώα'' προσέγγιση στο θέμα, τύπου, περνά περνά η μέλισσα.
Τολμώ να κάνω γύρισμα στην ερώτησή σου.
Πιστεύεις ότι η κυβέρνηση και ο ΠΘ, θέλουν το καλό των Ελλήνων ;
Πιστεύεις ότι οι προηγούμενες πανδημίες, όπως του 1918, τελείωσαν με το εμβόλιο ;
Ποιά είναι τα επιστημονικά δεδομένα, της ακαταδίωκτης επιτροπής της ΔΑΠ λοιμοξιολόγων, που έκλειναν τα περίπτερα ;
Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων των μελών της παραπάνω επιτροπής ;
Στα ΜΜΜ κολλάει ο ιός ;
Τα ΜΜΕ της λιστας Πέτσα, είναι αμερόληπτα ;
Ο πρωθυπουργός Κούλης, έχει ανοσία από τον ιό ; (Εμβολιαστηκε τέλος Δεκεμβρίου).
Τα εμβόλια έχουν κανονική αδεια κυκλοφορίας, ή άδεια εκτάκτου ανάγκης ;
Το κλείνω σε αθώο μουντ, όπως το άρχισα.
Και τότε ρίξανε τον κλήρο και τότε ρίξανε τον κλήρο,
να δούνε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί ;
να δούνε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί ;
οεοέέέ οεοέ.
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Εκπληκτικη ιδεα απο τον Παυλος Γ.
Αφου η πανδημια του 1918 δεν τελειωσε με εμβολιο τοτε ουτε σε αυτη την πανδημια να χρησιμοποιησουμε εμβολιο.
Αν το εξελιξει λιγο ακομη τον βλεπω για κριθαρακι να ζηταει απο τον γιατρο να του βγαλει το ματι,γιατι το ιδιο εκανε και ο πειρατης Μαυρογενης το 1754 που δεν ειχαν αντιβιοτικες κρεμες
Αφου η πανδημια του 1918 δεν τελειωσε με εμβολιο τοτε ουτε σε αυτη την πανδημια να χρησιμοποιησουμε εμβολιο.
Αν το εξελιξει λιγο ακομη τον βλεπω για κριθαρακι να ζηταει απο τον γιατρο να του βγαλει το ματι,γιατι το ιδιο εκανε και ο πειρατης Μαυρογενης το 1754 που δεν ειχαν αντιβιοτικες κρεμες
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
bizeli
- Moderator

Παυλος Γ. έγραψε:Επίσης χωρίς καμία ειρωνεία,
Εντάξει εγώ έκανα μια τίμια ερώτηση και θα περίμενα μια τίμια απάντηση.
Όλα αυτά με τις "μελισσούλες" και τα "οεεεεο" δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπούν και γιατί όπλισες αμέσως.
Έχεις τη διάθεση να απαντήσεις με μια απλή και κατανοητή απάντηση χωρίς να αντιστρέφεις την ερώτηση;
Δεν έχω κάτσει να διαβάσω 88 σελίδες νήμα (το έπιασα από το τέλος).
Έχω μια γενική εικόνα τι επικρατεί αλλά θα ήθελα μια προσωποποιημένη απάντηση από κάποιον τύπου "εγώ δεν κάνω το εμβόλιο για αυτόν και για αυτόν τον λόγο ή θα έκανα το εμβόλιο υπό αυτές και αυτές τις προϋποθέσεις".
Τα "ουγκ" περιστατικά αντιεμβολιαστών δε με ενδιαφέρουν.
Η απορία μου είναι αθώα και όχι "αθώα".
Όποιος θέλει απαντάει.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Παυλος Γ. έγραψε:Επίσης χωρίς καμία ειρωνεία,
Εντάξει εγώ έκανα μια τίμια ερώτηση και θα περίμενα μια τίμια απάντηση.
Όλα αυτά με τις "μελισσούλες" και τα "οεεεεο" δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπούν και γιατί όπλισες αμέσως.
Έχεις τη διάθεση να απαντήσεις με μια απλή και κατανοητή απάντηση χωρίς να αντιστρέφεις την ερώτηση;
Δεν έχω κάτσει να διαβάσω 88 σελίδες νήμα (το έπιασα από το τέλος).
Έχω μια γενική εικόνα τι επικρατεί αλλά θα ήθελα μια προσωποποιημένη απάντηση από κάποιον τύπου "εγώ δεν κάνω το εμβόλιο για αυτόν και για αυτόν τον λόγο ή θα έκανα το εμβόλιο υπό αυτές και αυτές τις προϋποθέσεις".
Τα "ουγκ" περιστατικά αντιεμβολιαστών δε με ενδιαφέρουν.
Η απορία μου είναι αθώα και όχι "αθώα".
Όποιος θέλει απαντάει.
ενταξει ακομη δεν εχω πιει ουτε μια γουλια καφε ...αλλα θα τοπροσπαθησω ..εχεις δικιο
με την συμπεριφορα του παυλου δεν ειναι καφρος ομως ..θα ελεγα πως οτι λεει πηγαζει
απο την ρομαντικη πλευρα
θα το οναματισω με ενα παραδειγμα -βρεθηκε ενα πτωμα μισοσκεπασμενο και μυριζει τριγυρω πτωμαιλα
ο περισσοτερος κοσμος κλεινει την μυτη και φευγει ο παυλος ομως επιμενει να βρει τις αιτιες του θανατου
και αλιμονο σε μια κοινωνια να μην εχει αρκετους παυλους ....
γιατι λοιπον δεν κανουμε εμεις το εμβολιο η αληθεια ειναι πως δεν ειναι το ιδιο για ολους τους ανθρωπους
αλλος γιατι εχει φοβιες στην περιπτωση του μια τις εκατο να παθει κατι
αλλος γιατι δεν του αρεσει ο τροπος που γινεται ολα αυτο που γινεται και αλλος γιατι δεν πιστευει
στην επικινδυνοτητα και αλλος γιατι νομιζει οτι εχει φυσικη ανοσια
για μενα ειναι ο τροπος που το κανουν το νιωθω σαν επιβολη και γιατι εχω μια καποια ανοσια
αν εβλεπα γυρω μου ομως την επικινδυνοτητα που λενε θα το εκανα ευχαριστως
το συγκρινω με το δημοψηφισμα του ναι με το οχι -εγω ψηφισα οχι παρολο που γνωριζα τι θα γινοταν
με μια εξοδο απο το ευρω χωρις καμια προετοιμασια
υπαρχει και το ενστικτο -δεν ξερουμε τους ακριβεις λογους της ανησυχιας αλλα το νιωθουμε στο σωμα μας οτι
κατι αλλο συμβαινει εκτος απο τον ιο - εντασσεται και αυτο με την αντιληψη του χρονου που ελεγα αλλου
οπωσδηποτε ομως ενα ειναι απολυτο σιγουρο οτι πισω απο την προσπαθεια του εμβολιασμου και του φοβου
θα περασουν πολλα ασχημα για τον ανθρωπο .....υσ...ξεχασα
να αναφερω στον ελεγχο ολες οι κοινωνιες ανεκαθεν προσπαθουν
να ελεγξουν τον ανθρωπο ...σημερα δεν υπαρχει αλλος τροπος
απο την ψυχολογικη επιβολη και τον φοβο της απομακρυσης απο την εργασια σου
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:ενταξει ακομη δεν εχω πιει ουτε μια γουλια καφε ...αλλα θα τοπροσπαθησω ..εχεις δικιο
με την συμπεριφορα του παυλου δεν ειναι καφρος ομως ..θα ελεγα πως οτι λεει πηγαζει
απο την ρομαντικη πλευρα
θα το οναματισω με ενα παραδειγμα -βρεθηκε ενα πτωμα μισοσκεπασμενο και μυριζει τριγυρω πτωμαιλα
ο περισσοτερος κοσμος κλεινει την μυτη και φευγει ο παυλος ομως επιμενει να βρει τις αιτιες του θανατου
και αλιμονο σε μια κοινωνια να μην εχει αρκετους παυλους ....
γιατι λοιπον δεν κανουμε εμεις το εμβολιο η αληθεια ειναι πως δεν ειναι το ιδιο για ολους τους ανθρωπους
αλλος γιατι εχει φοβιες στην περιπτωση του μια τις εκατο να παθει κατι
αλλος γιατι δεν του αρεσει ο τροπος που γινεται ολα αυτο που γινεται και αλλος γιατι δεν πιστευει
στην επικινδυνοτητα και αλλος γιατι νομιζει οτι εχει φυσικη ανοσια
για μενα ειναι ο τροπος που το κανουν το νιωθω σαν επιβολη και γιατι εχω μια καποια ανοσια
αν εβλεπα γυρω μου ομως την επικινδυνοτητα που λενε θα το εκανα ευχαριστως
το συγκρινω με το δημοψηφισμα του ναι με το οχι -εγω ψηφισα οχι παρολο που γνωριζα τι θα γινοταν
με μια εξοδο απο το ευρω χωρις καμια προετοιμασια
υπαρχει και το ενστικτο -δεν ξερουμε τους ακριβεις λογους της ανησυχιας αλλα το νιωθουμε στο σωμα μας οτι
κατι αλλο συμβαινει εκτος απο τον ιο - εντασσεται και αυτο με την αντιληψη του χρονου που ελεγα αλλου
οπωσδηποτε ομως ενα ειναι απολυτο σιγουρο οτι πισω απο την προσπαθεια του εμβολιασμου και του φοβου
θα περασουν πολλα ασχημα για τον ανθρωπο .....υσ...ξεχασα
να αναφερω στον ελεγχο ολες οι κοινωνιες ανεκαθεν προσπαθουν
να ελεγξουν τον ανθρωπο ...σημερα δεν υπαρχει αλλος τροπος
απο την ψυχολογικη επιβολη και τον φοβο της απομακρυσης απο την εργασια σου
Μα κι εγώ ακριβώς για αυτό ρωτάω. Επειδή δεν είναι το ίδιο για όλους τους ανθρώπους, αν βγάλουμε απ' έξω τους τελείως "ουγκ", τελικά ποιες είναι οι επικρατέστερες θεωρίες που υιοθετούν οι αρνητές της πανδημίας;
Περισσότερο για να το συνοψίσουμε το θέτω το ερώτημα.
Όχι για να έρθω σε αντιπαράθεση ή να τους πείσω αν έχουν δίκιο ή άδικο.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

bizeli έγραψε:
ποιες είναι οι επικρατέστερες θεωρίες που υιοθετούν οι αρνητές της πανδημίας;
Ωραιες ταμπέλες βαζεις, τωρα ο συνομιλητής πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελέφαντας "αρνητης της πανδημίας"

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
bizeli
- Moderator

ВладимирВладимирович έγραψε:Ωραιες ταμπέλες βαζεις, τωρα ο συνομιλητής πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελέφαντας "αρνητης της πανδημίας"
Ντάξει σόρι, ήθελα να την προλάβω αυτήν την παρεξήγηση και άλλαξα 100 φορές μέχρι να βρω τον πιο δόκιμο όρο αλλά δεν ήξερα τελικά ποια λέξη να χρησιμοποιήσω για να συνεννοούμαστε.
Θα μπορούσα να βάλω και "αντιεμβολιαστές" αν και ξέρω ότι δεν εκφράζει μεγάλο μέρος αυτού του κόσμου.
Επέλεξα τελικά τους "αρνητές" γιατί οι ενστάσεις δεν περιορίζονται μόνο στο εμβόλιο αλλά γενικότερα σε πολλά θέματα που προέκυψαν κατά την πανδημία.
Δλδ τελικά δεν είναι μόνο τα εμβόλια το θέμα αλλά υπάρχει ένα ευρύτερο φάσμα αμφισβήτησης.
Κράτησα τους "αρνητές" τελικά, γιατί κατόπιν ωρίμου σκέψεως αυτό είστε τελικά.
Με κλίμακα από το 1-10 ο καθένας βρίσκεται στο δικό του επίπεδο άρνησης της κατάστασης.
Μη σε προσβάλει αυτός ο όρος.
Διαφωνείς και αρνείσαι ότι συμβαίνουν κάποια πράγματα. Οκ.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αυτο που μενει σαν τελικο πορισμα ειναι η φοβια και ο τροπος επιβολης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Παυλος Γ.
- Crazy poster

Απο τη ναυαρχίδα του δοσιλογισμού και της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.
Κορωνοϊός: Πιθανό τα συμπτώματα να ξεπερνούν τα 200, ανάμεσά τους και η συρρίκνωση του πέους
Πηγή: https://www.skai.gr/news/health/koronoi ... ocial-Link
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Τώρα, μετά κι απ΄ αυτήν την αποκάλυψη, θα κλείσω ραντεβου για το τσίμπημα.
Καλύτερα τσιμπημένος, παρά μικροτσούτσουνος.
Κορωνοϊός: Πιθανό τα συμπτώματα να ξεπερνούν τα 200, ανάμεσά τους και η συρρίκνωση του πέους
Πηγή: https://www.skai.gr/news/health/koronoi ... ocial-Link
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Τώρα, μετά κι απ΄ αυτήν την αποκάλυψη, θα κλείσω ραντεβου για το τσίμπημα.
Καλύτερα τσιμπημένος, παρά μικροτσούτσουνος.
1 .