Λαχουρένιος έγραψε:Τελος η κοκκινη ομαδα απο εμενα. Υποστηριζα Μαριανθη και Ηλια, και η πρωτη εφυγε ενω ο αλλος μας βγηκε μαλακακος. Η Μαριανθη αξιζε να παρει το παιχνιδι γιατι ηταν καλη στα αγωνισματα, καλος χαρακτηρας και η μονη νορμαλ παικτρια που ειχε μεινει και ειχε κανονικη δουλεια εκτος παιχνιδιου και δεν ηταν διασημη (ή ''διασημη'') ή επιχειρηματιας του κωλου απο τα 30 με τα λεφτα του μπαμπα σαν κατι αλλους βουτυρομπεμπεδες εκει μεσα.
Τωρα θελω να το παρει καποιος απο τους μπλε. Τζειμς ή Μπαρτζης κατα προτιμηση, ή εστω Μαριαλενα. Σε τετοιο σημειο εφτασα.
Πώς είναι δυνατόν η Μαριάνθη να μαζεύει περισσότερες ψήφους από τον Κοψιδά , αλλά λιγότερες απ' την Χαμπέρη ;
Μου φαίνεται πως άλλος αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.
Ο Ηλίας δεν δείχνει καλό χαρακτήρα , ιδιαίτερα προς την Μαριάνθη. Αλλά θέλω να μείνει ως το τέλος γιατί είναι πολύ γρήγορος στα αγωνίσματα. Εμένα με ενδιαφέρει και ποιος φτάνει πρώτος. Όχι μόνο ποιος το βρίσκει στους στόχους. Αν μπορεί βέβαια και τα συνδυάζει ακόμη καλύτερα.
Καριολίνα και Μαριαλένα πρέπει να είναι η τελική δυάδα των κοριτσιώνε.
Κάτι Τζέιμς , κάτι Μπάρτζηδες , κάτι Κόρο και κάτι Ασημακόπουλοι ουστ ...

Τις τελευταιες δυο βδομαδες βλεπω μονο τα χαιλαιτ απο το Youtube. Τωρα τους βαζουν μεχρι και να ξεβρακωνονται για τα νουμερα... Ημαρτον