Σαρβάιβορ.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Σαρβάιβορ.

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 01 Απρ 2021, 20:34

Λαχουρένιος έγραψε:Τελος η κοκκινη ομαδα απο εμενα. Υποστηριζα Μαριανθη και Ηλια, και η πρωτη εφυγε ενω ο αλλος μας βγηκε μαλακακος. Η Μαριανθη αξιζε να παρει το παιχνιδι γιατι ηταν καλη στα αγωνισματα, καλος χαρακτηρας και η μονη νορμαλ παικτρια που ειχε μεινει και ειχε κανονικη δουλεια εκτος παιχνιδιου και δεν ηταν διασημη (ή ''διασημη'') ή επιχειρηματιας του κωλου απο τα 30 με τα λεφτα του μπαμπα σαν κατι αλλους βουτυρομπεμπεδες εκει μεσα.

Τωρα θελω να το παρει καποιος απο τους μπλε. Τζειμς ή Μπαρτζης κατα προτιμηση, ή εστω Μαριαλενα. Σε τετοιο σημειο εφτασα.

Πώς είναι δυνατόν η Μαριάνθη να μαζεύει περισσότερες ψήφους από τον Κοψιδά , αλλά λιγότερες απ' την Χαμπέρη ; :laugh1:
Μου φαίνεται πως άλλος αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. :whistle:

Ο Ηλίας δεν δείχνει καλό χαρακτήρα , ιδιαίτερα προς την Μαριάνθη. Αλλά θέλω να μείνει ως το τέλος γιατί είναι πολύ γρήγορος στα αγωνίσματα. Εμένα με ενδιαφέρει και ποιος φτάνει πρώτος. Όχι μόνο ποιος το βρίσκει στους στόχους. Αν μπορεί βέβαια και τα συνδυάζει ακόμη καλύτερα.

Καριολίνα και Μαριαλένα πρέπει να είναι η τελική δυάδα των κοριτσιώνε. :vhp34:

Κάτι Τζέιμς , κάτι Μπάρτζηδες , κάτι Κόρο και κάτι Ασημακόπουλοι ουστ ... :runnn:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Απρ 2021, 22:10

την κατσαμε την βαρκα ετοιμαζεται και το μεγκα για ριαλιτι ..εμπρος ελλαδαρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 19 Απρ 2021, 19:00

Γιγαντομαχία χτες στο σουρβάιβορ : Κορο vs Σάκης στα 170 κιλά. Συγχαρητήρια στο νικητή Κορο , αλλά και στον ηττημένο !
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Μάιος 2021, 12:18

Ένα φάντασμα (εν είδει καθολικού ερωτήματος) πλανάται πάνω από την ελληνική κοινωνία.
Αν η ''Μαριπόζα'' δεν αποχωρούσε τότε θα μπορούσε σήμερα να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μάιος 2021, 16:32

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ένα φάντασμα (εν είδει καθολικού ερωτήματος) πλανάται πάνω από την ελληνική κοινωνία.
Αν η ''Μαριπόζα'' δεν αποχωρούσε τότε θα μπορούσε σήμερα να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό;

Αν εμενε ενωμενη η κλικα με Τζειμς και Μαριαλενα τοτε μπορει να φτανε μεχρι 10αδα, πιο μετα μπα....

Δεν χαρηκαμε κωλο παντως. Ολο ενα εφαρμοστο σορτσακι φοραγε. Παιζει να χε πολυ κυτταριτιδα και την εκρυβε ετσι :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 14 Μάιος 2021, 15:59

Άντε να γίνει ατομικό να βλέπουμε τις μονομαχίες των παικταράδων Κατσούλη - Μπόγδανου. :enamorado:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μάιος 2021, 13:06

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Άντε να γίνει ατομικό να βλέπουμε τις μονομαχίες των παικταράδων Κατσούλη - Μπόγδανου. :enamorado:

Το βαριεμαι. Τραβηξε παρα πολυ και εφυγαν Τζειμς και Νικος... :ohno343: :ohno343:
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 19 Μάιος 2021, 13:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Άντε να γίνει ατομικό να βλέπουμε τις μονομαχίες των παικταράδων Κατσούλη - Μπόγδανου. :enamorado:

Το βαριεμαι. Τραβηξε παρα πολυ και εφυγαν Τζειμς και Νικος... :ohno343: :ohno343:

Κοίτα, εγώ απ' το 2017 το έβλεπα ξεκάθαρα για τα αγωνίσματα. Καμιά φορά μάλιστα , όταν δεν παίζουν, μπορεί να αλλάξω και κανάλι. Είχα στεναχωρηθεί στο πρώτο όταν είχε πεταχτεί έξω ο Χαντακλικάκης τόσο νωρίς. Κι αυτό γιατί ήταν παιχτούρα και το έδειξε και αργότερα που μπήκε στο nomads. Οπότε θα συνεχίσω να το βλέπω εφόσον συνεχίζουν να υπάρχουν οι 4 καλύτεροι παίκτες ( Ηλίας, Σάκης , Μαριαλένα , Καριολίνα ).

Ο Τζέιμς ήταν πολύ καλός στους στόχους ( σαν τον Γιακουμάτο και τον Τσίλη στο survivor 2 ) , αλλά αργός στο ραν.
Ο Σανίκος ήταν καλός στο run , αλλά άσχετος στους στόχους. Εμένα μου αρέσουν παίκτες που τα συνδυάζουν ( με μια προτίμηση στο τρέξιμο ) : Μάριος , Ντάνος, Γκότσης , Φραουλίτσας , Θεοδώρου ( για μένα ο καλύτερος παίκτης ever ), Μπόγδανος, Κατσουλης κ.λπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 25 Μάιος 2021, 20:31

Σήμερα θα παίξουν Κόκκινοι Έλληνες και Τούρκοι vs Μπλε Έλληνες και Τούρκοι.

Θέλω να δω πως θα τα πάνε οι καλύτεροί μας Έλληνες ( Σάκης , Ηλίας ) και οι καλύτερές μας Ελληνίδες ( Μαριαλένα , Καρολίνα ).

Στα στατιστικά ο Σάκης έχει περάσει τον Ηλία : Σάκης - Ηλίας : 13 - 12 ( και στα ομαδικά με συμπαίκτη 9 -1 ).

Μαριαλένα - Καρολίνα : 28 - 25

https://www.survivor-greece.gr/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2021, 12:56

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Κοίτα, εγώ απ' το 2017 το έβλεπα ξεκάθαρα για τα αγωνίσματα. Καμιά φορά μάλιστα , όταν δεν παίζουν, μπορεί να αλλάξω και κανάλι. Είχα στεναχωρηθεί στο πρώτο όταν είχε πεταχτεί έξω ο Χαντακλικάκης τόσο νωρίς. Κι αυτό γιατί ήταν παιχτούρα και το έδειξε και αργότερα που μπήκε στο nomads. Οπότε θα συνεχίσω να το βλέπω εφόσον συνεχίζουν να υπάρχουν οι 4 καλύτεροι παίκτες ( Ηλίας, Σάκης , Μαριαλένα , Καριολίνα ).

Ο Τζέιμς ήταν πολύ καλός στους στόχους ( σαν τον Γιακουμάτο και τον Τσίλη στο survivor 2 ) , αλλά αργός στο ραν.
Ο Σανίκος ήταν καλός στο run , αλλά άσχετος στους στόχους. Εμένα μου αρέσουν παίκτες που τα συνδυάζουν ( με μια προτίμηση στο τρέξιμο ) : Μάριος , Ντάνος, Γκότσης , Φραουλίτσας , Θεοδώρου ( για μένα ο καλύτερος παίκτης ever ), Μπόγδανος, Κατσουλης κ.λπ.

Εγω ειμαι το ακριβως αναποδο και το βλεπω για τα ξεκατινιασματα :D Τις τελευταιες δυο βδομαδες βλεπω μονο τα χαιλαιτ απο το Youtube. Τωρα τους βαζουν μεχρι και να ξεβρακωνονται για τα νουμερα... Ημαρτον :s_bored
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”